75

Както

преди 5 години

военния ви министър не знае как се слага каска, така и укропитеците. Те нали по Европата сиреч РъБъ се мерят. И вместо каски ползуваха ТЕНДЖЕРИ.

74

Анонимен

преди 5 години

Мюселманите са будисти всъщност, цялатa им религия е открадната от Бхавишйа-Пурана това е култа към Рудра и Кали. На местни индийски наречия Христос месията е наричан дух Йах/ Ал Ах и така се ражда цялата глупост за исляма и Алаха.

73

Анонимен

преди 5 години

ДругарЕ аре взимайте протретите на Тошо, Жоро тарабата и излазайте на манифестация

72

до 113

преди 5 години

Затова 4 милиона украинци работят в Русия. Драги ми Смехурко.

71

ZORO

преди 5 години

Скоро едно референдумче за присъединяването на източна украйна към русия и ще си приберат територията без нито един изтрел

70

до 109

преди 5 години

Батенце, явни си образован по сороски модел. Расата се нарича Индо-европейска. Ако си европеец значи принадлежиш към същата раса. И отбележи "Индо" е пред европейска.

69

Анонимен

преди 5 години

Руснаците никога не са идвали в Крим. Те са си там от 9-ти век.Преди това е бил населен с тюркоезични племена.

68

САЩ

преди 5 години

За САЩ войните.За Украйна - ков чезите.За САЩ - концесиите.За Украйна Гражданска война.(Виетнам - напал м , зари н, Корея, Куба, Япония - бомби, Югославия - обеднен у ран, Ирак, Иран - санкции, Либия, Египет, Осетия, Сирия, Йемен, Украйна - ДОКОГА?)

67

СМЪРТ НА

преди 5 години

ЕВРОФАШИЗМА ПРЕДСТАВЯН ОТ НАТО И ЕС. Пожелавам лъжемюсюлманите, представители на милитаристични секти маскирани като ислям да ви интегрират по-бързо. Пожелавам успех на евроклоаките РъБъ, РъРъ, Гърция. Пожелсвам образователните ви системи да произвеждат индивиди, които да заместят китайските работници.

66

Анонимен

преди 5 години

Какъв братушка може ти да си на руснаците бе ?! :)Братушките с руснаците сме ние българите.Аз съм жител на света и в този смисъл на думата съм приятел с всички добронамерени хора било то японци, германци, та дори и индийци. В групата в която съм има много примерен индиец, който мога да нарека приятел. Но никога приятел не може да ми е алкохолизирана, упадъчна ватенка!

65

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до ВасилевУкрайна не е нужна на Кремъл. Нужна е само източната и част, където са ресурсите.

64

недка

преди 5 години

тези още си мислят , че може да казват на русия какво да прави

63

Анонимен

преди 5 години

До И рече Бог :Крим е част от Украйна. Украйна е назависима държава и няма нищо общо с Русия.

62

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Яснооо ! Западът прежали Крим и сега гледа да спаси поне Източна Украйна. Едва ли !

61

И рече Бог :

преди 5 години

Крим е руски ! Свиквайте !

60

Анонимен

преди 5 години

Редно е целия ЕС да спаси Украйна от Русия. Русия е най-големия агресор.

59

мнение

преди 5 години

Това е началото на края на сегашната Украйна. Виждат го и краварите и всички техни слуги. Предвиждам в скоро време Украйна да се съедини с Русия. Сорос даде милиарди там и може, ако иска, *** от мъка, но нещата отиват към единение с Русия. Крим също се присъедини към Русия след референдум.

58

Анонимен

преди 5 години

Путин нямаше да се нарича Путин, ако беше истински мъж и си признае, че помага на терористите от Динбас, а не да се крие като мушморок зад фустата на Захарова и цялата кремълска Бунга-бунга !

57

Мда

преди 5 години

Тия в Брюксел не могат да защитят собствените си страни,тръгнали другите да оправят!Съвсем очевидно е,че Донбас няма да се върне към Киев,след всички тия бомбардировки на жилищни квартали!Донбасци мразят в червата централното правителство и път назад няма.Е,ако има ядрена война в Европа и Русия СЛУЧАЙНО бъде победена,то тогава може.Ама като гледам как евроджендърите се гънат пред ислямското нашествие,хич не ги виждам да се бият с Русия...

56

Нюланд

преди 5 години

Най-лошото е друго, че САЩ спонсорират и обучават маргиналите от нацистките банди - шпиц команди.След време същите шпиц команди ще организират ГЕНОЦИД над инако мислищите и интелектуалците, политически убийства и т.н.Меркел повтаря грешката с допускането на "бежанци" - тя ражда чудовища - нацистки радикали.Колко можеш да търпиш да убиват и изнасилват децата и жените ти?Нормалмалните хора тръгват - Майдан, но с тях тръгват и радикалите, после радикалите определят "нормалното общество".