115

Активист на БКП

преди 5 години

ЕС е едно джудже в сравнение с необятната Русия !!! С нищо не можете да уплашите Великия СССР !!! С нищо!

114

Анонимен

преди 5 години

След сключването на т.н. мински споразумения Украйна не е изпълнила нищо от тях. Въпреки исканията на Русия нито една от другите , подписали ги държави не укори или наказа Украйна за това. Наказана бе само Русия, защото тя не ги била изпълнила, въпреки,че тя няма какво да изпълнява. Сега ЕС предупреждава Русия. Това е 100% двоен стандарт, който рано или късно ще й се върне.

113

ДО 115

преди 5 години

Нещо грешиш,за тези които говориш те не са комунисти, те бяха членове на партията влезли там за власт и облаги. Те затова докараха капитализма и смениха името на партията. Истинския комунист си остава до край комунист. Той е враг на капитализма.

112

Анонимен

преди 5 години

Украйна се управлява от президент ЕВРЕИН - ПЕТРО ВАЛЦМАН (с майчина фамилия Порошенко) иПРЕМИЕР ГРОЙСМАН - също евреин.Това не е ли малко странно?

111

Анонимен

преди 5 години

МНОГО НИ РАЗСМЯ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО НА ЕС.САМО ДЕТО ПОРАДИ РУСКЕИТЕ САНКЦИИ ФРЕНСКИТЕ ХЛАДИЛНИ БАЗИ ПРАЩЯТ ОТ С.ВИНСКО МЕСО И НЯМА КЪДЕ ДА СИ ГО ПЪХАТ.ЗАТОВА ЩЕ УНИЩОЖАТ СВИ.НЕТЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ТА ДА КУПУВАМЕ ТЯХНОТО. ФАКТ! А НА РУСИЯ НЕ И ПУКА ОТ ТЕХНИТЕ САНКЦИИ.

110

Анонимен

преди 5 години

ЕС е против изборите и за диктатура. Нека първо даде пример, като върне Косово на Сърбия и забрани изборите в Косово. Двоен аршин и криви сметки без кръчмаря.

109

Николаев

преди 5 години

Пирожките свършиха крим севастопол отлетяха под носа на пиндосите украйна вече не е интересна. Не случайно отношението на сталин към хохлите е било глад глад та до канибализъм.

108

СатаНАТО

преди 5 години

Захарченко е убит в заведение, което принадлежи на шефа на охраната му. Убит е с насочен взрив - някой е поставил устройството непосредствено преди пристигането на групата, когато вече се е знаело кой къде ще седи. Един човек от личната му охрана се издирва - излязъл е минути преди взрива и е изчезнал. А охраната на такива важни личности се осигурява от ФСБ.

107

СатаНАТО

преди 5 години

ЕС е страна в Минските съглашения, а *** не е.Донбас е окупиран от терористи и в такива условия избори не могат да са валидни. Минските съглашения изускват първо украинската полиция да получи контрола на руската граница, за да няма влияние отвън. А Захарченко го очистиха именно руснаците и именно заеади изборите - за да нахъсват и сплотяват населението.

106

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

105

касандра

преди 5 години

Честит празник на тези които построиха България, така че демократите вече близо 30 г е грабят и продават и още има.

104

Armagedon

преди 5 години

Какъв ЕС?Всичко вече е въпрос на политически интерес.Защо десните в Германия са лощи а десните в Испания са добри?Защото и в ЕС интереса вече клати феса.Пример.Всички известни политици от ЕС се изредиха на Македония,пардон,посетиха Македония за да я подкрепят към членство в НАТО и ЕС,не защото много я обичат а защото имат политически интерес.Меките либерали в ЕС се кланят и на запад и на изток в зависимост от своя политически интерес.Безпринципни лакей.Какво постигнаха след срещата Юнкер-Тръмп?

103

Death in no disgrace

преди 5 години

Какво се пеняват някои? Спокойно. В Донбас едва ли им пука за мнението на ЕС. А тези територии вероятно повече няма да са част от Украйна. Вина за това имат украинските негодници които се продадоха за долари. Сега с убийството на Захарченко още повече ще се отдръпнат.

102

Анонимен

преди 5 години

Къде беше ЕС когато Косово се отделяше от Сърбия. На мен сърбите са ми неприятни, но примера е показателен. Независимоста се взема с оръжие. И България така си я е взела. А Русия я е платила на Турция с 30-тина милиона златни рубли.

101

кукла

преди 5 години

Тия дни имаше едни новини в германските сайтове, ама малко в страни от вниманието на четящите. А именно САЩ изпращат 1500 допълнителни войници към Германия. Тяхната военна министърка, по образовение гинеколожка, ги приветства че така щели да увеличат сигурността на Германия. И ето че сега осигурена Германия може да отправя предупреждения.

100

Анонимен

преди 5 години

Защо слагате минуси на 103? Човека ви написа историята на България. Тъпкана и мачкана в руски интерес след 1878 г. Постоянни нападения, окупации, отнемане на територия от България. ФАКТ!

99

ясно

преди 5 години

До Един полу-грамотенДа затова се появиха по жестоки крадци и убийци като НАТО и САЩ благодарение на който 30т. текат реки от кръв и убити хора.

98

факт

преди 5 години

Ако Крим не се беше върнал в Русия там щеше да е същата касапница като в Донбас,единственото мирно решение е Донбас да мине в Русия и Украйна да продължи напред без тази област иначе там войната няма да има край.

97

Виц за бай Тошо

преди 5 години

Веднъж бай Тошо се почесал по главата и му влязла една треска под нокътя.

96

Един полу-грамотен

преди 5 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...