135

тато

преди 5 години

Избори ще има и от ЕС го знаят много добре не се правят на мъже , от *** мъж не става.

134

г

преди 5 години

До Анонимензапада ли е "цивилизования свят" не нищожество еврейско !?*** в Париж да видиш как диваците се дупят посред бял ден направо на улицата *** да видиш как изнасилват момичета на градинката до Айфеловат кула и "цивилизованите" хора просто поглеждат и отминават, щото ги е страт ха не идат в затвора за расизъмцивилизован свят ...... наплашени до смърт роби на еврейските лихвари - това е запада

133

Анонимен

преди 5 години

Всичко това, което руснаците имаха като преимущество в Крим, вече не съществува. Занулено е. Намеса на *** на страната на терористите в Донбас, ще означава война срещу цивилизования свят.

132

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz Военен контингент в Крим имаха руснаците - на съвсем законна приятелска основа, с договор - до 20 000 души в Севастопол. Това официално, неофициално са закарали и повече. Базата им в Севастопол изобщо не подлежеше на никакъв контрол - ей така, на доверие си съществуваше. Руски кораби и войници влизат и излизат както си искат, разграден двор. Севастопол освен всичко беше и автономен град в автономен Крим. Град със смесено управление - руско-украинско, ни риба, ни рак.

131

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 140: Интересно съчинение си написал. Кой е имал военен контингент в Крим? - украинците. А САЩ, като гледали всеки камион от космоса не можаха да видят как в Крим блокираха всички украински военни части в гарнизоните им, проведоха референдум и обявиха независимост. Сега им остана на западняците и украинците само да лалат, но няма вече украински Крим и няма място за американска военна база там. Каквото търсиха, това си и намериха.

130

Анонимен

преди 5 години

Нищо не може да вземе ***, Крим беше автономия и там имаха 30 000 военен контингент, който изигра ролята на Троянски кон. Територията на Украйна е суверенна и те затова си късат пагоните и влизат като отпускари, за да не ги обвинят в агресия. Мащабна военна сила ако подкарат, това ще означава война с НАТО, а срещу НАТО са безсилни. Освен това никога не могат да разчитат на изненада, при положение, че САЩ вижда от космоса движението на всеки танк или камион.

129

Анонимен

преди 5 години

Няма да има никакви избори на Донбас.За Украйна е по-добре да влезе и да ги измете, дори с цената на някакви жертви, отколкото да ги търпи повече. И това ще си е вътрешна украинска работа - *** не е страна по Минските съглашения, нито има право да се меси във вътрешните работи на съседа си. 2014 година украинската армия беше разпусната от предателя Янукович и бяха останали около 60 000 професионални военни, една част от които минаха на руска страна. Сега Украйна има 250 000 армия.

128

Анонимен

преди 5 години

Русия трябваше да си вземе Източна Украйна цялата, не само Крим!!! Една от малкото грешки на Путин!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Европейския съюз няма думата ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВАТ ИЗБОРИ И ДАНО БОГ ДАЕ С ТЯХ ДА СТАНАТ ЧАСТ ОТ РОССИЯ ИНАЧЕ ЩЕ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ , ГЛАД , И НИЩЕТА , КАТО ОСТАНАЛИТЕ ( УКРАИНЦИ ) УКРАИНА БЕШЕ ДЪРЖАВА КОГАТО НАД НЕЯ СТОЕШЕ РОССИЯ СЕГА СЕ ГРАБИ И УБИВА ВСИЧКО ОТ ШЕПА ХОРА КОМАНДВАНИ ОТ ФАЩ

126

za Ukrajna

преди 5 години

ДНР и ЛНР практически не са част от Украйна.............руснаците там няма да живеят в една държава с фашистите в Киев..................от "Десен сектор" и режима на Потрошенко!!

125

Анонимен

преди 5 години

Da jivei Novorusiq !!!!!!!pukaite se

124

Анонимен

преди 5 години

Glas naroden glas bojiiii a kosovo priznavat a?I Siriq iskat da cepqt i Libiq

123

Анонимен

преди 5 години

НАТО=тероризъм

122

СатаНАТО

преди 5 години

Избори няма да има, ако се насрочат избори, украинската армия влиза и ги изнася. Путин е пас - затова очисти Захарченко, защото беше луд пияница и щеше да го вкара в беля.

121

Анонимен

преди 5 години

ЕС да не се меси в отношенията м/у Русия и Украйна..................и без това западните лицемери вкараха двата народа в една братоубийствена война....................с помощта мръсните пари на Сорос и на полските католици в западната част на Украйна.

120

Анонимен

преди 5 години

Да живеят България и Русия................предателите, дето живеят в САЩ...............да си стоят в краварника и да не пишат в БГ-форуми!!!

119

Ким Чен Ун

преди 5 години

До ДО 115 Много точно казано браво . Грешката на истинските комунисти беше приеха в партията си прикрити врагове и те съсипаха идеалите на стотици хиляди убити за народна свобода .За сведение романът Село Ведрово ,на Андрей Гуляшки .

118

Анонимен

преди 5 години

Зайо Байо предупреди Баба Меца за изборите ... :)

117

Анонимен

преди 5 години

След убийството на Захарченко и да е имало колебаещи се, вече всички ще са против обединение с Украйна. Потрошенко си го вкара четвъртит.

116

Анонимен

преди 5 години

Първо да върнат Косово, после да дрънкат глупости.