17

Анонимен

преди 5 години

До макВ нашия град фалираха много заведения след въвеждане на забраната за пушене.

16

Анонимен

преди 5 години

Заведенията, в които ще се пуши, ще бъдат пълни с клиенти. Който не понася цигарен дим, да не влиза там.

15

Анонимен

преди 5 години

Ако от утре всички спрат да пушат държавата ще фалира . Една кутия, ако струва производна цена с акумулирани всички разходи го крайния продукт 1 кутия най-много да е 1.50-2 лв. до 5+ лева всичко прибира държавата, ако всичко е законно. Това са милиарди загуби за крадльовците на власт и те ще ги компенсират по един или друг начин.

14

Анонимен

преди 5 години

Предлам заведението да го взима от клиента като го включи в сметката.

13

Край

преди 5 години

Същевременно в казина и дискотеки след 12часа трябва да е разрешено - защо няма сила която да го забрани и защото тези завеедения са за да задоволяват пороците на хората.

12

Де да беше забрана

преди 5 години

Навсякъде се пуши и почти няма санкционирани заведения! Никой нищо не спазва,защото всеки е над закона. 17год пуших почти по 2кутии на ден,но след като въведоха забраната винаги излизах да пуша на вън дори и в самото заведение да се пушеше. След като спрях да пуша осъзнах какво е да те опушват от всички страни-никой не е длъжен да диша Дима и да се вмирисва! Който иска да пуши - да излиза на вън! Няма нужда да тровиш здравето на другите това си е престъпление!

11

мак

преди 5 години

Някой неистово драпа да върне пушенето в кръчмите, направо е подозрително. Кръчмарите да не реват, че забраната им убива бизнеса, тя е едно от малкото добри неща, пък и не виждам в града фалирало заведение. Ако падне забраната, няма да има заведения без тютюнев дим, а таксата в чии джобове ще потъва? И като казвате за социални помощи, да разбирам ли махалите?

10

Канадец

преди 5 години

В Канада не се пуши нито вътре, нито на терасите, нито пред входовете. Рай.

9

Анонимен

преди 5 години

Уникална държава сме.

8

Анонимен

преди 5 години

В Германия по барове и кръчми се пуши.

7

Анонимен

преди 5 години

В клозета на Европа всичко може са стане без проблем ,щом се говори за пари !!

6

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде се пуши в момента въпреки забраната не им пука за здравето ви, а за допълнителните приходи влизащи за източване.

5

8

преди 5 години

Колкото по-бързо падне тази забрана, толкова по-добре за непушачите. Сега не се спазва, аз си пуша абсолютно навсякъде от години. Ако я махнат поне ще ги задължат да направят помещения за непушачи, сега няма такива

4

Сата НАТО

преди 5 години

Пушенето трябва да се изкорени, пушачите са просто ***, трябва да се изобличават и цените на цигарите да се вдигнат още. Пушил съм 18 години и го казвам от собствен опит. Здравето не се купува с пари, а тука става въпрос и за здравето на околните.

3

Анонимен

преди 5 години

Бюджета да не е изпушил.

2

we

преди 5 години

ЗАБАРАНАТА НЕ СЕ СПАЗВА НИКЪДЕ,ДАЖЕ И В ПАРЛАМЕНТА ПАФКАТ,ТАКА ЧЕ...ЗМИСЛЕТЕ СЕ!

1

ТHE Патриот

преди 5 години

плащам само такса да ви го натаковам на всичките безполезни *** със самурайски меч!