97

мнение

преди 5 години

НИКАКВИ ПУШАЧИ, ПУШАЧИТЕ СТЕ СБЪРКАНИ.

96

Анонимен

преди 5 години

Непушачите са сбъркани хора,които за да подишат чист въздух отиват и се затварят в кръчма,заедно с децата си,и обясняват на всички,колко вредно би било за децата им да се пуши там.Всички които искали да пушат трябвало да пушат по градинките,защото децата на модерните родители не може да се срещнат там и не може да им се навреди,те все пак са по кръчмите с простите си родители-учат се на морал и ценности и що е то кръчма :):):)

95

Така е

преди 5 години

Предлагам таксата да плащат заведенията, дето не се пуши. Пушачите внасят 2 милиарда годишно от акциз , не пушачите едно голямо НИЩО. Старото положение беше най справедливо. Еднакви условия и за едните и за другите.Стига с това разделение на нацията.

94

Анонимен

преди 5 години

На пушач винаги гледам като на нечистоплътен човек.Вонящ пепелник.

93

Шоп

преди 5 години

До Анонименджендъри, на емигранти, гей паради, на пиещите алкохол... А пушачите да мръзнат в студа.-------------Ше мръзнеш, и аз съм мръзнал навремето и съм пушил в шепа, но ми дойде акъла.

92

Анонимен

преди 5 години

Пушача е нечистоплътно същество. Той/тя не осъзнава колко гнусно мирише около него. Никотина му е създал наркотична зависимост в мозъка и за единия фас човек убива. И обикновено не се съобразява с никого, което си е мини-психопатия развита покрай наркозата.

91

Анонимен

преди 5 години

Правото на пушачите е да пушат на закрито, когато навън е студено, в заведения за пушачи, с персонал от пушачи, защото с техните пари за акциз се пълни бюджета. Турция ли ни е пример? Ами в Австрия има заведения за пушачи, в Германия собственикът сам решава дали да се пуши, а Македония, Сърбия, Унгария.... Значи има права на ***, на емигранти, гей паради, на пиещите алкохол... А пушачите да мръзнат в студа. Пушачите да гласуват на избори за този който обещае да отмени забраната, много сме.

90

Анонимен

преди 5 години

В Германия може да изгониш съседа си, ако пуши у тях и дима се просмуква през стените при теб.

89

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Анонимен89 Когатовлезе тая идиотска забрана в сила,доста заведенийца затвориха,поради липса на клиенти.Неека да има заведения за пушачи-който не е такъв,да не влиза там,и разни *** от разни скапани непр. орг.също!

88

Анонимен

преди 5 години

Живея в Европа, почти никой не пуши. Не само в заведенията, ами и навън. Цигарите в супермаркетите са зад решетка с бутон на касата. Когато някой иска, моли касиерката да отвори решетката, е повярвайте това много рядко се случва. А в БГ хем бедни, хем си дават полвината заплати за цигари и пушат като разпрани. Навякъде мирише на клошарник от миризливите цигари. ***.

87

Анонимен

преди 5 години

До 89Имаш право бе пушачо, кой ти ги е отнел, пуши си на воля НАВЪН! За какви права говориш, че не мож си дигна *** от стола да опэнеш една фаска на вън на чист въздух. Кой ти пречи. Ти сам си пречиш. Не занимавайте хората с глупости вече. Има толкова по-важни проблеми за решаване, как не ви е срам.

86

Анонимен

преди 5 години

А, стига вече простотии. Всяка година излизам по няколко пъти в чужбита. Навред, вкл. в Турция, не се пуши на закрито.Айде кадете се по къщите, балконите и навън и не занимавайте всички останали с личните си проблеми и пороци!А журналистите май си нямат теми за писане, та изтупват от праха постоянно стари.

85

Анонимен

преди 5 години

Право на свободен избор. Твърдо "за" да отпадне тоталната забрана. Заведения за пушачи, с персонал от пушачи, с климатици и съответно заведения за непушачи. Кой където иска там да влиза. В Австрия е така, браво на Курц.Значи джендърите имат права, а пушачите - не, въпреки, че с акцизите върху цигарите пълнят здраво бюджета, от който получават парите си лаещите срещу тях. Баста!

84

Kocan

преди 5 години

Тъкм хпрата викнаха без цигари в зеведенията и искате да се върнем в миналото. Предлогът за "хазната" е *** отски. не търсете в лай ната семки.

83

Анонимен

преди 5 години

До Като цялоМного си вещ по наркотиците, ама си против тютюнопушенето на обществени места.

82

Анонимен

преди 5 години

До 87950Че и Австрия си споменал! Каква наглост!КОЕ НИ Е КАТО В АВСТРИЯ?Само ограниченията, забраните и лошите практики копирате. Кога ще започнете да копирате всичко ЕВРОПЕЙСКО и ДЕМОКРАТИЧНО???Обаче милиционерщината от социализма така е вкоренена в душиците ви, че само за забрани, санкции и наказания мислите. Няма ли да наложите затвор за пушачите?

81

копирайте хубавото!

преди 5 години

До 87950Франция ще гледаме- колко часова е работната седмица, какви права имат работещите, какво е заплащането на труда, стандарт на живот, стандарт на храни, напитки, образование, медицина, ТЕЛК...?ГЛЕДАТЕ ЗАБРАНИТЕ! ХУБАВОТО НЕ ГО ИЗТЪКВАТЕ И НЕ ГО ВЗЕМАТЕ ЗА ПРИМЕР. ЗАЩО?

80

Мирослав

преди 5 години

Пушач съм, но съм твърдо против пушенето в заведенията! Аз лично свикнах като ходя на кръчма, кафе, дискотека са излезна да пуша отвън. Дрехите ми не миришат на пор след кръчма, ми люти на очите, понеже заведенията имат много добри вентилация... Който иска да пуши да излиза навън или да си пие вкъщи! Целия свят върви напред, ние сме все наопаки...

79

87950

преди 5 години

Докато във Франция въвеждат забрана да се пуши в парковете и около училищата, в България все още се дърляме на тема права и ползи от тютюнопушенето... Това е свързано и с интеграцията, и с европейските ценности, за които се изляха пороища от словоизлияния... А пропо, и Австрия въведе забрана да се пуши в парковете.

78

Аааа

преди 5 години

В парламента може да се пафка безнаказано, а нагло гласуват забрана за пушене по кръчмите!!! Егати двойния стандарт! Хем нарушават, хем забрани гласуват!!!