46

Анонимен

преди 5 години

А какво е наука ?2+2=4Докажете го .

45

Анонимен

преди 5 години

е хубаво, че не съм от тези 3ти и да вярвам на изкуфели лелки, чудещи се как да изкараъ някой лев пъ списания и вестници, а сшед това и пт заблудените хора които ще им се обадят за "повече информация"

44

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не вярвам на зодии, не и на тези традиционните. Те даже на 80% не са верни. Единствено съм забелязал, че характеристиките на зодиите по китайският хороскоп, са много точни, но и там "предсказанията" за предстоящата година издишат...Това, което обаче е 100% вярно е, че когато тръгнеш някъде да излизаш, и си забравил нещо и се върнеш - 100% след това не ти върви! Просто това "връщане" което правиш, e вид предупреждение на подсъзнанието може би- да не тръгваш, защото няма да ти върви... )

43

52375

преди 5 години

Меки са думите на психоложката. не просто повишена тревожност, а пълното отчаяние тласкат българина към мистиката. Все пак става дума за българите - с вроденото си чувство за реализъм и тоен усет за истината и измамата. Изпелени хора с разбита съдба - това е резултатът от отказа от социализъм.

42

Анонимен

преди 5 години

Астрологията е древна "наука" с която са забавлявали кралските особи и други подобни. Няма нищо общо с науката. Престанете да си мислите, че древните са знаели повече за света и космоса от нас... смешно е. Меко казано.

41

Анонимен

преди 5 години

Това показва нивото на образователната ни система...

40

Анонимен

преди 5 години

До 42435Луната не влияе на водата защото е вода... то бива да сте глупави ама... и не астрологията няма нищо общо с астрономията. Астрологията е псевдонаука която е подлагана на тестове многократно и винаги се е проваляла.

39

Анонимен

преди 5 години

До 48Да те са други шматки.. вярват в богове и други литературни герои от старти книги...

38

Арсений

преди 5 години

Още малко да поогладнеем и вярващите ще станат 2/3!

37

Анонимен

преди 5 години

СЛАВА БОГУ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 2/3 ОТ БЪЛГАРИТЕ СА НОРМАЛНИ ХОРА.

36

ОтСиднейАв$тралияя

преди 5 години

на всеки трети българин звездите му говорят

35

Анонимен

преди 5 години

Това е направо трагично, ако е вярно разбира се.

34

42435

преди 5 години

...за така нареклата се Алена и дума да не става..не излъчва никакво доверие или одухотвореност.същинска продавачка от женския пазар..Ама и тя няма връзка със зодии и планети..планетите са с сътворени от Бог..така че те са част от неговата промисъл..

33

Анонимен

преди 5 години

Точно така V, астролозите и хороскопите сс отречени от Господа като езически И в никой случай не бива да се занимаваме с такива неща, за да не си навлечем Божия гняв!

32

v

преди 5 години

Не вярвайте на хороскопи, това са езически измислици, планетите и звездите не определят живота ни, не ни дават успех в бизнеса и семейството. Грях е да се вярва в тях, против първата Божия заповед, "да нямаш други Богове освен мене. Живота си го определяте вие и Бог. Жалко е, че навсякъде такива като Алена печелят милиони, а никой не е сколасал от зодии. Ама нали е лесно и не иска усилие, а истината иска усилие и работа над себе си.

31

Анонимен

преди 5 години

До 42435Забрави да пишеш за цикъла и Луната! :))))))))))))))))))

30

42435

преди 5 години

Зодии и хороскопи...астрологията е свързана с астрономията..И след като луната влияе на водата т.е. на приливите и отливите..естествено ,че планетите влияят върху човека..твърдо съм убедена в това..а може и да е от зодията ми..стрелец..,--,)).

29

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Аз вярвам в монархиите, царствата и кралствата! Слава на Исус! Краля на кралете!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Математика също не е точна наука, но ни набиват от 1 клас че е. Всичко е въпрос на учене , набиване и внедряване. Ако от 1 клас учиш астрология или медитация ...Ще можеш неща, които не подозираш. Въпрос на световния ред, какво искат те...Ти да можеш. Очевидно да се мислиш за голям математик и да смяташ 1/0 = 0 :))

27

Бау

преди 5 години

Космоса и планетите не ни влияят това е ясно. Твърде нищожни сме. Ако погледнем на зодиите под друг ъгъл, примерно кога жената е бременна и кога е родила. Ако бременност е през студени, депресарски месеци. Тя (майката) ще е по-тъжна и депресирана, а това ще повлияе на плода. (научно доказано). Това е причината зодиите да имат някаква тежест. Хороскопите обаче са пълна глупост ...