70

повече не може така

преди 5 години

Герп се задържаха много и повече не може така. На какво прилича това! Засега ловят по-слабите от нашите, но ако ги чакаме, ще посегнат и на по-силните.Нинова явно не може да удържи на положението. Трябва някой по-решителен за да може с по-брутални действия да истръгне властта от ръцете на тези!

69

Кънчо Путкодеров

преди 5 години

Ми сега тоя Миню ще свива цигари в панделата с машинка .Е,производителността е ниска,но за лични нужди и за брикетните му ухажори по килия ще стигнат.

68

Анонимен

преди 5 години

Е па и кмету на Ихтиман не е знаел кво става там,полицията и пожарната тоже?

67

ЕВО

преди 5 години

На ден по лъжичка,в бедната народна паничка,за да папат на софричка все повече хора със златна лъжичка.На едни изписват Веждички и Очички,на други вместо карирани дрешки,потупване по рамото и без забележки.Мила родна българска картинка,сериал с близо тридесетгодишно излъчване по всички медии.

66

Анонимен

преди 5 години

Политика за Поверителност и Политика за Бисквитки на *** АД е смешка!Много "демократична"!Не само, че смешка, но и противоречи на Закона за личните данни. Незаконна е!Обслужва лични търговски цели!

65

бре,бре,бре

преди 5 години

Нелегална фабрика за цигари, това да не е работилничка в задния двор, това е фабрика с много работници и как до сега НАП , ДАНС икономическа полиция, местна власт не са знаели ? Голяма конспирация е било.

64

Анонимен

преди 5 години

Червените мафиоти са на всеки километър,от Карнобат,до края на света!

63

Бойко от СИК

преди 5 години

Будоинвест-ООД Румен Цветков, Алексей Петров, Бойко Борисов (до м.август 1998 год.) Би енд Пи Комерс-ООДЦебра ООД Съдружници - Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Живко Делчев. Ти Би Ай - 97". Сириус-2- ООД, регистрирано през 1992 год. Собственици Бойко Борисов и Цветелина Бориславова. Химтекс АД

62

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

До По адрес на КаракудаВъпросът е защо 10 години ГЕРБ остави тези да крадат от народа??

61

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Участие във фирми: Ипон-1 ООДИпон-2 ООД, регистрирана в края на 1992 год. на същия адрес, в която е съсобственик с Цветелина Бориславова. Ипон-Агенция за сигурност и охрана-ООДИнтербулпред АД Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата".Прахайм ООД - (един от учредителите и основните акционери на ТСБанк,). Управители Цветелина Бориславова и Алипи Алипиев. Будоинвест-ООД Румен Цветков, Алексей Петров, Бойко Борисов...................

60

Бойко от СИК

преди 5 години

"Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев. В периода 19941997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава дело

59

Анонимен

преди 5 години

ТодорЖивковото БКП в лицето на герберите днес смазва всяка опозиция и бизнес,с особена злоба!

58

вай, вай

преди 5 години

Нелито тъкмо се стягаше да си купи едно китно островче на Малдивите и Цвъки и завидя. На, пусна момчетата със черните кубинки.Един ден ще тропнат и на вратата на Нелито.Сега социалистите гризат нокти и хвърлят боб да видят кой ще е следващата свидна жертва.

57

По адрес на Каракуда

преди 5 години

То трябва да се почне отнякъде.Това че преди са извършвали престъпления не означава че трябва да ги оставят и сега да извършват.Социалистическото мислене е вредно за обществото.

56

Анонимен

преди 5 години

Опа,тоя мафиот бил голям работодател с 3000 работници.Ми дайте ми и на мен едни 10 млн ,тогава ще назнача 6000 работника .Пеерасите започнаха да плачат с крокодилски сълзи за Минювци, Мюмюновци!

55

t

преди 5 години

Още един от спонсорите на БСП изгоря... проблема е че всички тия (Брендо, Очите, Бенчев, Абаджиев, Стайков) взети заедно са може би под 1% от тия които дават за партията която ги направи и поддържа.... БСП си е обезпечена за векове напред...

54

Каракуда

преди 5 години

Лапате въдицата всички,точно като шарани!Ама то и това се иска от вас де!С Бенчо и Арабджиеви...всичко наред ли е вече или!?Нима мислите,че тези хора преди година/две или три са се занимавали с нещо по-различно и че не са имали протекции!Мислете малко ей!По цял свят схемата е такава!Не сме измислили топлата вода в България!

53

Анонимен

преди 5 години

Как да няма опасност да се укрият бре ?Къде са братя Галеви дето също бяха бизнесмени и кметове и кво ли не ?Това не са никви правораздавателни органи .Как може на свобода хора които точат държавни пари с измислени фирми .Тосле ще ревете защо няма пари за пенсия и заплати .Ми няма да има от такива крадци на едро .

52

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че всички мултимилионери в България са акционери (разбирай собственици) и на банки, застрахователни дружества, пенсионно-осигурителни дружества, бензиностанции. Всички тези са в схеми и ощетяват бюджета с милиарди, но не смеят да ги пипнат, защото тръгне ли пирамидата да се руши, ще бъдат повлечени и други надолу, ще има фалити и цялата държава ще бъде разклатена. Хитро се правят акциите, много се внимава кого точно могат да засегнат.

51

M.I.C.

преди 5 години

Или ефективна присъда или няма никакво значение. Естествено трябва да е в рамките на закона, но не да се свърши с изтекла давност; прокуратурата правила пропуски; безкрайни дела...Не, стига толкова. И Ветко да не забравим, че нещо само Миньо почна от известно време.