6

Анонимен

преди 5 години

На Герена винаги е интересно и непредсказуемо - по традиция.

5

муспи

преди 5 години

Другари, ето пак е 9 Септември. На този ден 1944г. нашите бащи и деди победиха фашизма и още сме на власт! Но има и трески за дялане в тази, иначе наша държава. На тази дата преди две години фашистите ликвидираха гордостта на България, стопера на Великите, ЦДНВ, впоследствие ЦДНВ Септемврийско знаме, ЦСКА, ЦСКА Червено знаме и накрая бащите ни тряснаха с юмруци на бюрото на Генсека и казаха - окончателно ЦСКА. Но класовия враг е лукав, сега е - Ц-С-К-А-Лече-Етро-Поле'48---- На борба другари!

4

9.9.2018-панихида на

преди 5 години

Утре панихида. На 9.9.2018 г. се навършват две години от смъртта на достойния съперник на Левски-автентичният Цска. 68 годишното противоборство между Левски и Цска завърши окончателно на 9.9.2016г. с188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

3

Анонимен

преди 5 години

Оранжев, а какво ще кажеш за припознат отбор с треньор с припознато име..

2

Събличай

преди 5 години

Сръбски певец с китара - само говеждите мзъци могат да са акива мазохисти след италиански Делю (х)айдутин. Комунизма Умре ама милиционерщината не ще.

1

Наблюдател

преди 5 години

После и Левски ще се раздели с него.