8

Анонимен

преди 5 години

Трябваше, да ги оставят да си избият технит джангали, ние щяхме да си избием нашите даджнагали и всичко, щеше да е хубаво, спокойно и по-добро ...

7

Анонимен

преди 5 години

Уффф ко па им са месят в сръбските работи ...

6

Слав

преди 5 години

Америка е за решаване на етнически проблеми с имструменти на дипломация.. Хахахаохихиохахки.. И още!САЩ никога не са проявявали голям интерес към Балканите.. Хахаха хохохехехъъхаху...

5

Додо

преди 5 години

"твърди Джеймс Пардю в коментар за "Дойче Веле"."========Ясно! 99,9% вероятност за fake_news!"Американската дипломация на Балканите никога не е преследвала идеята за корекции на границите в района"==========Сори, но клана Клинтън откъсна Косово от Сърбия и го даде на албанците. Това ако не е "корекция" на границите, здраве му кажи!

4

Архангел Псувнаил

преди 5 години

"Джеймс Пардю в коментар за "Дойче Веле".Американската дипломация на Балканите "Още колко подобни идиотии трябва да се съберат на едно място за да им светне лапичката на някои хора че светът няма никаква необходимост от гореспоменатите дивотии. Дори напротив, те са вредни и трябва да забранят и премахнат.

3

Анонимен

преди 5 години

Създаването на Косово беше добра идея. А защо не отменят търговията с територии след Първата световна война? Да отменят лошата идея.

2

Dedo

преди 5 години

Що ли се излъгах да прочета тоя шит....

1

ТHE Патриот

преди 5 години

Пропаганда веле :)