21

до 15

преди 5 години

До Анонименти пък колко дари до сега за бедните деца? много моралисти тука !

20

Анонимен

преди 5 години

Поразена!Не си поразена, а несъобразителна. Искаш такива софри, ела на село и гледай животни. Всяка пролет, като се наплоди стадото, се налага да се контролира броя на мъжките. каквото продадеш за великден или гергьов, добре. Останалото е на софри. Всяка есен, незаченалите женски също са на софра. междувременно хроми, куци, също. Проблема на отеца, не е софрата, а парите. Или помагаш, или не. И ако не искаш да помагаш на големите и гърди, не пращай пари а помагай с личен труд на място. Дали?

19

Анонимен

преди 5 години

Пак им пращайте пари. Те затова и няма да ходят да работят, а ще чакат дарения. То така е най-лесно. Я какви блажни мръвки.

18

Анонимен

преди 5 години

ина николова,като е толкова благодарна на отеца, защо е публикувала снимката, а и защо после се обажда ? казал човека - в гърция с дъщеря си - приемете го, и толкова. облажил се веднъж с кокал,голяма работа! той да не ходи с ореол на главата - човек е !

17

Отец Иван

преди 5 години

Тия тцитци не са блажни бе, серсемино! Само от крехко месце са. Ще ми се тункват те тука, богохулници!

16

Коцето Калки

преди 5 години

Найс, а!?

15

до ПОРАЗЕНА

преди 5 години

Айде, Добър ден!

14

Анонимен

преди 5 години

Явно красавицата (дяволица)винаги го е посрещала дедо си с отворено деколте за да може да му дрьпне някой лев! И той горкия киха ли киха парите за дарените бедни деца!

13

един от многото

преди 5 години

Аз не се съмнявам в искреността на отчето! Бог да го подкрепи в делото му и да му дава сили да не се подведе от оплюването в мрежата! Или както казва Спасителя " който е праведен нека пръв да хвърли камък"

12

Анонимен

преди 5 години

До ПОРАЗЕНАТи ли си пратила пари бе? Ти ако има откъде да цапцаросаш някой лев няма да му се размине. Яд те е че не си като готиното гадже нали?

11

Анонимен

преди 5 години

Ми не е зле гаджето. Къде да седне, на друга маса ли? Вечерята им е съвсем обикновена.

10

Другия Иван

преди 5 години

До бай ТъпчоЗащо? Една измама, ако е скрита, по- малка измама ли е ?

9

ПОРАЗЕНА

преди 5 години

Безмълвна съм. Няколко пъти от семейството ни изпращаме пари за Отец Иван! За тези ли моми отделям от хапката си?????? На такава, като тази ли помагаме??????? Това е отвратително! Та ние никога не сме имали у нас такива тежки софри! Нищо не го оправдава "отеца". Отвратени сме! Съжаляваме за доверието!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Питър

преди 5 години

Да не се изкарвам по-католик от папата, но през декември са Рождествените пости. А отец Иван замезва яко, май

7

Анонимен

преди 5 години

Има вероятност внучката му на попето и нейни приятели да са му скроили план с снимките за да могат после да го изнудват за пари! ЦццццС такива огромни красиви цицки пред дедо си!

6

Анонимен

преди 5 години

На кой са необходими такива статии и под чие диктандо се пишат!? Кои са атеистите в България всички знаем от едно време! А с чуждо вероизповедание пак са много! Не вярвайте на мръсотии!

5

бай Тъпчо

преди 5 години

А бе той нищо лошо не е направил, ама не е работа на свещеник да се щрака дъвчещ на маса и с разголени жени бе, то благоприличието е на първо място при Отците и трябва строго да се спазва. Хич ли не му дойде на ум на дядо Поп, че тия дето го снимат, ще му подлеят водата и тая мома дето му се умилква, после за смях ще го направи...Ама имала глава да пати бе, то повече тоз човек хаир няма да види, ама и момата покрай него, защото го прелъстява и то с недобри намерения-та и за нея хаир няма да има

4

Анонимен

преди 5 години

Тия черги на снимката не са никаква Гърция. Баш си е Нови хан.

3

Киро Скалата

преди 5 години

Пичага..

2

Шопо

преди 5 години

Блажиш ли, блажиш,дедо попе?