121

Анонимен

преди 5 години

...Ето го и попа, сапунисва топа...Ох, баня, ох, кеф...Щом троловете, които са мнозинство във форума, защитават някого, значи той не е читав човек!

120

Анонимен

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеЩе правям акквото си искам,колкото си искам :)

119

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Понякога и малко катран уврежда медаХората са толкова обезверени, без да виждат справедливост,без държавата да защитава правата им и за тях тя е само мащеха.Доколко обаче е редно да дундуркаш целисемейства е друг въпрос.Помогни година ,две

118

seira

преди 5 години

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ...КАКВО ТОЧНО ДРАЗНИ АУДИТОРИЯТА В ТЕЗИ СНИМКИ?!"ПОГЛЕДА НА ПОПА", ДЕКОЛТЕТО НА МОМИЧЕТО И/ИЛИ ТРАПЕЗАТА ПРЕД ТЯХ?!АКО НАИСТИНА ОТЕЦ ИВАН Е БИЛ ПОКАНЕН ОТ ИНА НИКОЛОВА НА ТРАПЕЗА ПО ПОВОД РОЖДЕНИЯ Й ДЕН, КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА?!КАКЪВ "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ "ПОГЛЕДА НА ПОПА"?!КАКВО "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ ДЕКОЛТЕТО НА МОМИЧЕТО?!КАКВА "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ ТРАПЕЗАТА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА?!НЕЩО НЕ Е ТАКА, КАКТО ГО ИЗКАРВАТ ПЪРВОСИГНАЛНО...ЗДРАВАТА НАМИРИСВА НА ОПИТ ЗА МАНИПУЛАТИВНО ВНУШЕНИЕ!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Попа може да *** чужди подки колкото му душа сака, ама да свали расото и да гледа да не опръсka требника или некоя икона, че е грехота! Иначе няма проблем! Никой не го съпикясва. Нека си *** колко кypeц му държи! Ама после некоя баба кат се наведе да цуне иконата, да не цуне нещо друго!

116

Анонимен

преди 5 години

132, я вЪри на мама си у пантофа! Може и зад него. Ти или си жена в климакс, или си някой "мъЖ" с главно "Ж" освободен от физическо и хронично болен.

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130По речника на написалия пост 130, всички могат да си направят извода що за хора плюят и сочат с пръст попа. Обаче няма да си направят извода, щото са същите като него- благоприлични, почтени, трезвеници, с чисти мисли и овладели до съвършенство книжовния български език.

114

Анонимен

преди 5 години

Аз затова не влизам в черква! Опасявам се някъде да не се подхлъзна я на cпepма, я на мaс!

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Попът отдавна не се смята за поп в общоприетия смисъл на думата. Лично вие какви сметки имате да уреждате с попа? Храните ли го, обличате ли го, топлото му ли осигурявате или се грижите за всички бездомници, за които се грижи той? Айде у лево и си живейте живота, вместо да следите чуждия живот! Големи моралисти у форума.

112

Анонимен

преди 5 години

Попа е отявлен сатанист. Сигурно си носи кръста надолу.

111

Анонимен

преди 5 години

Попа щом му се *** яко, да се разпопва и да бега да ръгa. Дупки бол. Лошо няма! Ама тоя същия после да ми чете морал, нема как да стане!

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 122И погледът на човек ли ще порицаете? Всички трябва да ходят със сведени очи, щото погледът може да е основание за осъдителни коментари. Започнете с дрехите му, косата му, веждите му... Типични милиционерски коментари. Диктатура на пролетариата. Комунисти сте си, носите си комунизма в душите. Скоро може да забраните Битълс, широките крачоли и вицовете против Вожда. Ремонтирайте и Белене и Скравена. Пращайте там свободолюбивите!

109

Анонимен

преди 5 години

Попа сам е избрал да бъде дyxoвник, демек над светските суети и съблазни! Не съм го карал насила. И щом е така, следва да бъде пример за чистота, каквато е много съмнително да притежава. Погледът му ич не е на смирен и отдаден на Бога човек!

108

Анонимен

преди 5 години

До 120Бре, бре, бре! Големи стожери на социалистическото общество.Свободният живот не е допустим. Отчето ще стои затворено в манастир, ще кара на пост и молитва, ако трябва ще се самобичува. Който се весели трябва да бъде посочен с пръст, да бъде обсъден и отречен, всички да се разграничат от него.Коя си ти, че ще ми казваш да се пъна ли или да не се пъна!! Аман от комсомолски секретарки и Звезди на партията!

107

всички са комуняги

преди 5 години

Селски пръ.чове и махленски клюкарки, избиващи комплекси по форумите. Отчето няма право да се храни, да празнува рождени дни, жена не трябва да го доближава... Учителката, празнуваща в дискотека, я разпънаха на кръст и уволниха, защото се веселила на дансинга. Имаше и друга, която уволниха заради нелепи снимки...ЖИВЕЕТЕ СЪС СТАРИТЕ РАЗБИРАНИЯ КАТО В ТОТАЛИТАРНИ ВРЕМЕНА ПРЕДИ '89 год. 30г. МАНТАЛИТЕТЪТ ВИ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.Свободният живот е признак на буржоазен упадък и трябва да бъде порицан.

106

лицемери!

преди 5 години

Всички писачи по форумите са целомъдрени, не пушат, не пият, по заведения не ходят, не крадат, не лъжат, не мамят, не се бият, не укриват данъци, висок морал и почтеност. Хранят се с росата, мъглата, въздуха, слънчевите лъчи... Ангели небесни! И само сочат с пръст- "Разпни го! Убийте го! Затвор до живот! В Сливенския! При Бай Ставри...".

105

Тик так

преди 5 години

Печено пиле с фолио от витрина,дистанционни 2.семейно събиране,какви мухи Ви брьмкат

104

ми,

преди 5 години

Ина Николова си личи че е простовата кръчмарка.Извадила цици на показ,набутала се у отчето докато се храни,накарала да ги снимат и после у фейсклЮко...чалгария.

103

Анонимен

преди 5 години

Кръчмарицеееееее...! Дай вино да пием!

102

Мими

преди 5 години

Защо трябва да си ненормален,когато помагаш на хората?Човека обича живота и прави само добро.Какво сте го захапали?