130

Анонимен

преди 2 седмици

До пипи дългото чорапче

Ще правям акквото си искам,колкото си искам :)

129

пипи дългото чорапче

преди 2 седмици

Понякога и малко катран уврежда медаХората са толкова обезверени, без да виждат справедливост,без държавата да защитава правата им и за тях тя е само мащеха.Доколко обаче е редно да дундуркаш целисемейства е друг въпрос.Помогни година ,две

128

seira

преди 2 седмици

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ...

КАКВО ТОЧНО ДРАЗНИ АУДИТОРИЯТА В ТЕЗИ СНИМКИ?!

"ПОГЛЕДА НА ПОПА", ДЕКОЛТЕТО НА МОМИЧЕТО И/ИЛИ ТРАПЕЗАТА ПРЕД ТЯХ?!

АКО НАИСТИНА ОТЕЦ ИВАН Е БИЛ ПОКАНЕН ОТ ИНА НИКОЛОВА НА ТРАПЕЗА ПО ПОВОД РОЖДЕНИЯ Й ДЕН, КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА?!

КАКЪВ "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ "ПОГЛЕДА НА ПОПА"?!

КАКВО "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ ДЕКОЛТЕТО НА МОМИЧЕТО?!

КАКВА "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ ТРАПЕЗАТА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА?!

НЕЩО НЕ Е ТАКА, КАКТО ГО ИЗКАРВАТ ПЪРВОСИГНАЛНО...

ЗДРАВАТА НАМИРИСВА НА ОПИТ ЗА МАНИПУЛАТИВНО ВНУШЕНИЕ!!!

127

Анонимен

преди 2 седмици

Попа може да e6e чужди подки колкото му душа сака, ама да свали расото и да гледа да не опръсka требника или некоя икона, че е грехота! Иначе няма проблем! Никой не го съпикясва. Нека си e6e колко кypeц му държи! Ама после некоя баба кат се наведе да цуне иконата, да не цуне нещо друго!

126

Анонимен

преди 2 седмици

132, я вЪри на мама си у пантофа! Може и зад него. Ти или си жена в климакс, или си някой "мъЖ" с главно "Ж" освободен от физическо и хронично болен.

125

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 130
По речника на написалия пост 130, всички могат да си направят извода що за хора плюят и сочат с пръст попа. Обаче няма да си направят извода, щото са същите като него- благоприлични, почтени, трезвеници, с чисти мисли и овладели до съвършенство книжовния български език.

124

Анонимен

преди 2 седмици

Аз затова не влизам в черква! Опасявам се някъде да не се подхлъзна я на cпepма, я на мaс!

123

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 124
Попът отдавна не се смята за поп в общоприетия смисъл на думата. Лично вие какви сметки имате да уреждате с попа? Храните ли го, обличате ли го, топлото му ли осигурявате или се грижите за всички бездомници, за които се грижи той? Айде у лево и си живейте живота, вместо да следите чуждия живот! Големи моралисти у форума.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Попа е отявлен сатанист. Сигурно си носи кръста надолу.

121

Анонимен

преди 2 седмици

Попа щом му се e6e яко, да се разпопва и да бега да ръгa. Дупки бол. Лошо няма! Ама тоя същия после да ми чете морал, нема как да стане!

120

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 122
И погледът на човек ли ще порицаете? Всички трябва да ходят със сведени очи, щото погледът може да е основание за осъдителни коментари. Започнете с дрехите му, косата му, веждите му... Типични милиционерски коментари. Диктатура на пролетариата. Комунисти сте си, носите си комунизма в душите. Скоро може да забраните Битълс, широките крачоли и вицовете против Вожда. Ремонтирайте и Белене и Скравена. Пращайте там свободолюбивите!

119

Анонимен

преди 2 седмици

Попа сам е избрал да бъде дyxoвник, демек над светските суети и съблазни! Не съм го карал насила. И щом е така, следва да бъде пример за чистота, каквато е много съмнително да притежава. Погледът му ич не е на смирен и отдаден на Бога човек!

118

Анонимен

преди 2 седмици

До 120
Бре, бре, бре! Големи стожери на социалистическото общество.
Свободният живот не е допустим. Отчето ще стои затворено в манастир, ще кара на пост и молитва, ако трябва ще се самобичува. Който се весели трябва да бъде посочен с пръст, да бъде обсъден и отречен, всички да се разграничат от него.
Коя си ти, че ще ми казваш да се пъна ли или да не се пъна!! Аман от комсомолски секретарки и Звезди на партията!

117

всички са комуняги

преди 2 седмици

Селски пръ.чове и махленски клюкарки, избиващи комплекси по форумите. Отчето няма право да се храни, да празнува рождени дни, жена не трябва да го доближава... Учителката, празнуваща в дискотека, я разпънаха на кръст и уволниха, защото се веселила на дансинга. Имаше и друга, която уволниха заради нелепи снимки...
ЖИВЕЕТЕ СЪС СТАРИТЕ РАЗБИРАНИЯ КАТО В ТОТАЛИТАРНИ ВРЕМЕНА ПРЕДИ '89 год. 30г. МАНТАЛИТЕТЪТ ВИ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.
Свободният живот е признак на буржоазен упадък и трябва да бъде порицан.

116

До Лицемери

преди 2 седмици

Абе за светица не съм, определено, но и не си навирам циците под носа на достолепни старци. Виж, за нещо около моята възраст е друго, така че не се пени толкова.

115

лицемери!

преди 2 седмици

Всички писачи по форумите са целомъдрени, не пушат, не пият, по заведения не ходят, не крадат, не лъжат, не мамят, не се бият, не укриват данъци, висок морал и почтеност. Хранят се с росата, мъглата, въздуха, слънчевите лъчи... Ангели небесни! И само сочат с пръст- "Разпни го! Убийте го! Затвор до живот! В Сливенския! При Бай Ставри...".

114

Тик так

преди 2 седмици

Печено пиле с фолио от витрина,дистанционни 2.семейно събиране,какви мухи Ви брьмкат

113

ми,

преди 2 седмици

Ина Николова си личи че е простовата кръчмарка.Извадила цици на показ,набутала се у отчето докато се храни,накарала да ги снимат и после у фейсклЮко...чалгария.

112

Анонимен

преди 2 седмици

Попитайте хората от Нови хан що за птица е този самопровъзгласил се за Свещеник бай Иван.
Съден 3 пъти за педофилство и 2 пъти лежал в затвора.

111

Анонимен

преди 2 седмици

Кръчмарицеееееее...! Дай вино да пием!