134

Bluesky1

преди 5 години

Да си емигрант, не означава, че не си родолюбец! И обратно, че си останал в БГ също не означава, че си родолюбец! Фалшиви заглавия и фалшиви новини настройващи хората един срещу друг, за да изкара някой кинти от рейтинг! Фалш е и спорът, дали е имало турско робство или турско присъствие! Насочете вниманието на хората към наболелите проблеми, някои от които са изключително остри. Но това е трудно нали! Гледайте си фермерството в измислената ферма и не се занимавайте с глупости!

133

Анонимен

преди 5 години

"Сега сме бедни защото *** ни взеха всичко през руското комунистическо робство."Какво ти взеха? Атомните електроцентрали? Университетите? Космическите кораби?Истината е, че България изнасяше домати и картошки, а получаваше наука и техника. Без СССР англетата и франсетата щяха да ви изтъргуват на Турция за някоя друга база на тяхна територия.

132

Анонимен

преди 5 години

До 140В Русия

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130В коя държава живееш?

130

extremist

преди 5 години

ТУРСКОТО РОБСТВО Е ФАКТ. ТУРЦИЯ ДЪЛЖИ ПАРИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕНОЦИД. ТРЯБВА ДА СИ ГИ ПОИСКАМЕ

129

Поручик Ржевски

преди 5 години

Това е много вдлъбнато предаване. Настройват хората едни срещу други като целта била да се обединят. Аз имам приятели извън и в бг. Не ме интересува кой къде живее.

128

Анонимен

преди 5 години

Живея в туристическа зона в Западна Европа. Срам ме е когато някой български "богаташ" дойде на почивка тук. Няма толкова невъзпитани и високомерни туристи. Дори арабските милиярдери и руснаците с квадратните глави имат повече култура от нашите мутри. Само наш *** си мисли, че света се върти около него. Шофьорските книжки явно са им подарени и ако си мислят, че не се разбира, когато с намръщените си физиономии обиждат другите хора, жестоко се лъжат.

127

Анонимен

преди 5 години

Няма турско робство и никога не е имало защото сме имали всичкоКАТО бели хора. Сега сме бедни защото *** ни взеха всичко през руското комунистическо робство.

126

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм имал нещо против моите братя мюсюлмани и етнически турци.Напротв:Ще се бия и защитавам техните прсПрава и Свобода с цената на живота си, защото съм свободен Българин.

125

Анонимен

преди 5 години

Познавам такива,които забравят от къде са и кой са.Псуват България,кръщават си децата с чужди имена и не им дават да говорят български.Но обожават българска храна,разчитат на български приятели и комуникират на български!Защото не знаят чуждия език,защото американците им се смеят и не желаят да контактуват с тях. И когато се разболеят или ги заболят зъбите много бързо се сещат къде е България!И тогава е жалко... тъжно и смешно.

124

Анонимен

преди 5 години

България и българите са това, което ни направи 140 годишното руско робство. По голяма свобода сме имали през турско, отколкото през руското владичество. Когато човек е в затвор, не се развива, тъпче на едно място, затова българчетата са с толкова много комплекси и озлобени. "Гордостта" ни е един от комплексите. Горд, че бил българин ха ха ха....

123

Анонимен

преди 5 години

Еми ти си безродно коопеле.Предполагам отчаян помаак

122

Анонимен

преди 5 години

Аз не обичам България и не се гордея, че съм българин. Децата съм ги кръстил с чужди имена и остава само на презимето и фамилията да премахна окончанието "ов" и да изтрием петното "България" от спомените ни.

121

Мустафа

преди 5 години

В Турция СРЕДНАТА заплата според днешния курс е 480 лева.Два пъти и половина ПО-МАЛКА от тази в България!

120

Стига глупости бе

преди 5 години

Турция винаги е била по-силна иПо-богата от България, и там не еИмало комунизъм затова хората саБогати и щастливи, а ние сме просяците на ЕС. У

119

Анонимен

преди 5 години

До До 111 126Че кой ти цитира на теб? То се вижда от далече колко е убуу у Трътковината наша! Пайнер-зомби и силикон-чучулиги! :))))))

118

До 111

преди 5 години

Ходи си и бивей там или където пожелаеш свободен си там където се искаш премести стига ни цитира куде било по хубаво и къде по малко

117

Така е

преди 5 години

До можеби да,може би не 104 Благадаря. Вече знаем кой ни е върнал 100-200 г. назад. И като прибавим и 45г. руско владичество и картинката се изеснява.

116

Анонимен

преди 5 години

Най-*** предаване с най-лигавите водещи.

115

Анонимен

преди 5 години

До Що ли? 121Тия от "четата" на Пайнера не ги броим за сега но се надяваме на по-скорошна еволюция!:))))))))Има само един начин - Обединението на всички българи по земята и цялосттно изстъргване на парламента от всякакви бивши и настоящи БКП-та както и тяхните дъщери, синове, братовчеди и прочие!