43

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Такива хора управляваха България близо 50 години. Вижте им само физиономиите и поведението. И после се чудете защо България е на последно място в ЕС по всички критерии...

42

Анонимен

преди 5 години

Да изгорят цялата техника която не е руска и да си останат с руските технологични постижения

41

Анонимен

преди 5 години

Аз не бих си купил айфон не защото мразя американците , а просто не си струва отношението пари качество .

40

Малката голяма Раша

преди 5 години

Руската икономика е цели 1,5% от световната , но за сметка на народа им има към сто милярдера.Айде сега да сметнем , колко е богат руския народ , който ни бил изкупувал сега.Дори Камчия се продава , а вече украинците са повече от тях.Горките германци съвсем го закъсаха , вече всеки един от четиредест жители на Германия е милионер.Ама си нямат , като руските олигарси , те отбори и яхти имат , а тъпите немци за народа си мислят.Цели 5% в Германия са мюсюлмани , но Русия пак ги бие с 25%.

39

Анонимен

преди 5 години

:DВСЕ ЕДНО ЧЕТА СТАТИЯ ЗА ТУРЦИЯ!!!ЕТО ТОВА Е ЕЛЕКТОРАТА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН :D КОМУНИСТ АТЕИСТ С ИНТЕЛЕКТ ПО-МАЛКО И ОТ НА ШИМПАН-ЗЕ!

38

Анонимен

преди 5 години

Тези са толкова умни колкото бабите в бг които хвърлят пари през балкона.

37

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Те са им ги дали с цел да ги изгорят уж за манипулиране на катюшките! Русия е съвсем съвсем малка част от американския пазар и два изгорени iPhone- а, ще предизвика бурен смях в американците. Впрочем видяхте ли, че не изгориха смартфоните, а набързо ги извадиха от огъня.Пълна постановка!

36

От глад изперкаха

преди 5 години

Бабите.В Русия щом се пенсионираш мизерията се удвоюва , а в ЕС и САЩ си изживяваш спокойно и охолно старините.Флорида и Испания са домът на западния пенсионер , а руския гладува и мизерства , но на Путин му е важна армията и комплексите си да избива.Ако не беше откраднал Крим , сега Русия щеше да се къпе в пари , но тиранина държи раята гладна , че с яденето идва апетита.Дори Китай успя да се очевечи , но Русия изтезава до край.

35

Анонимен

преди 5 години

Джуджагин тотално обезумя и без това простите по рождение ***!Изтрещяха тотално!Вече са на ниво ранният Сталинова период!

34

Не купувайте Аифон

преди 5 години

Не купувайте Аифон. Чупене на аифон означава че е купен дадени са парите за него. Производителите не ги интересува какво ще правите с вещите си след като дадете парите за тях. Прилича на приказката вълкът сит и агнето цяло. Ако искат да нанесат щети да НЕ КУПУВАТ иначе няма смисъл идеята

33

Българин

преди 5 години

Айфона си е *** като цяло. Продават ти нещо на три пъти по-висока цена от производствената.

32

Операция :Антидолар

преди 5 години

БРАЗИЛИЯ, РУСИЯ, КИТАЙ , ТУРЦИЯ... "БРИКС".. ЛАТИНОАМЕРИКА ГЛЕДА КЪМ РУСИЯ КИТАЙ. КИТАЙ НАСТЪПВА В АФРИКА.. ..."НОВИЯТ ПЪТ НА КОПРИНАТА"МОСКВА СЕ ПОДГОТВЯ ДА РЕАЛИЗИРА СДЕЛКИ С ЛАТИНОАМЕРИКА В МЕСНА ВАЛУТА. ЕРДОГАН :НУЖНО Е ДА СЕ ПОСТАВИ КРАЙ НА ГОСПОДСТВОТО НА ДОЛАРА...... 87009

31

24/7

преди 5 години

Хахаха... Нищо ново под слънцето. През 30те години на 20ти век феновете на Адолф се изявяваха по същия начин , но тогава палеха вражески книги.(бел. - всяка прилика на лица и събития е случайна)

30

K6

преди 5 години

Нещо тук не се връзва руска бабичка с чисто нов I-phone за 500,000 рубли? ??

29

Анонимен

преди 5 години

Русия = ИД

28

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са световни по чупенето, рушенето и затова заслужено носят прозвището - империя на злото !

27

Дам!

преди 5 години

Нещо като източник на тази новина? А, Днес.бг?

26

ал куропаткин

преди 5 години

балшой театър

25

Митев

преди 5 години

До СатаНАТОМаузер е също вражеска продукция, но бабата си го кътка в чантата!!! От сърце се смях като гледах клипа.

24

Анонимен

преди 5 години

ни се смеят заради бежанцитеРусия е втората по прием на мигранти страна в света. Но те са главно от Централна Азия. Ти би ли ги приел?В Москва е най-голямата джамия в Европа.Впрочем, България е имунизирана срещу бежанците от Сирия и подобни. Те тук не искат да стоят за нищо на света. На Запад им се ходи, не в България, или, опазил Аллах - Русия.