50

До,КИМ

преди 5 години

Кое точно е лъжа бе момче?Че съм на 70.Че през 68 година началната заплата като електротехник ми беше 78лева.Пенсионирах се с 1,200 през март 2011та.За каква лакомия става дума.Вашето поколение е меркантилно и окото му е все в палата.А и както виждам от писанията ти ,явно 89та е ,,прекършила " твоята партийна кариера и сега говориш озлобено.Няма смисъл повече да ти обяснявам видими неща.Живей си в твоя свят,но с тоз акъл ще си останеш аутсайдер.Лека нощ.

49

До Кимчо

преди 5 години

Кимчо...поживял си през комунизма. Там са ти минали най хубавите години. Разбираме, че ти е мило и драго...но е крайно сгрешено и малоумно да хвалиш един престъпен режим.Скрий се с хвалбите и за с.корея, защото вече не е смешно, а жалко.

48

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Кой сте вие бе ? я ми кажи колко сте на брой ,защото ви знам че сте един файтон хора все пропаднали негодници и *** .Айде лека нощ като писа един колега тук

47

Анонимен

преди 5 години

Абе, ***...стига си ни хвалил байтошовия комунизум, защото ставаш и смешен и противен. Този режим, също като кимчовския бвше престъпен към българския народ. Бягай в с.корея като ти харесва толкова. Ние комунизъм НЕ ИСКАМЕ.

46

путкинова кочиина

преди 5 години

Къде има комунизъм по света във с.корея и винецйоела е как живеят хората там ????

45

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Българин - родолюбец Ама то имало ли е комунисти в тази държава ? Я прочети в уйкипедия що е то комунизъм и тогава приказвай за комунизъм тук .

44

Ех Кимчо

преди 5 години

,,Човек трябва да казва истината" казваш.Ами кажи между Северна и Южна Корея има ли разлика и в чия полза.Киа,Самсунг,Хюндай и високите технологии къде са и къде са лозунгите и хвалбите?Плановата икономика показа своята нецелесъобразност в цял свят.А докато ние строихме соца-Австрия,Дания,Белгия,Швеция,Холандия,Норвегия,Люксембург,Швейцария,Финландия все малки държави като нас ,мислиш ли че ги бяхме изпреварили.За големите не говоря ,за арабските също.Помисли и виж истината ,какво 27 място???

43

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Съвременник до Ким Ч Аз пък съм започнал работа със 150 лева минимална заплата или както му казват сега основна заплата ,към нея ми даваха и 20 лева отгоре и то като млад работник без никакъв трудов стаж .Така че давай го по скромно с лъжите си .И ти си бил лакомия за много пари без да работиш .Искаш още на първата година от трудовият си стаж да взимаш много пари .Така и в Лос Говедарос не дават .малко да работиш а да взимаш много.

42

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Съвременник до Ким Ч Абе я ми кажи сега не търгуваме ли със себе си само в рамките на европедалският съюз .Само че тогава изнасяхме хиляди тонове продукция и то качествена продукция защото имаше БДС ако си чувал за него .Аз съм работлв такива предприятия който изнасяха за целият СИВ всичко .А заводът в село Славяново изнасяше милиони яйца и птици за арабският свят .Така че тези мантри за бедната България ги разправяй на някой друг не на мен

41

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Ташко Ерменко@ Припкай към Лос Говедарос ,там е прекрасно за живене ,няма убийства ,няма наркомани няма травестити ,няма пияници , няма бедни и спящи по улиците просяци .Абе всичко е рай в Лос Говедарос А тук по наблизо има и Германия и Франция със имигрантите който чакат с удоволствие такива травестити като теб да ги онодват ,да не говорим за работодателите те чакат такива роби като теб с отвоорени обятия да ги направиш още по богати .

40

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

на десетгодешнината на Герберистан, БОЙКО БОРИСОВ че напрай панаири, де свето не е виждал. турестете че се биат кой прав да земе билед.

39

Съвременник до Ким Ч

преди 5 години

Аз съм започнал работа през декември 1968г веднага след задръжката в казармата заради Чехия. Със 78 лв заплата.Пенсионирах се през март 2011-Момче икономиката работеше на загуба.В много случаи суровината беше по скъпа от крайният продукт.Търговията във рамките на СИВ е нашата ГОЛГОТА-търгувахме със себе си.А на валутният пазар не бяхме конкурентни-Установи го и бай Тошо-,,социализЪма-недоносче"Виж го бе в Гугъла,виж отчетите на ЦК.Спора е излишен-света вървеше напред,ние карахме на лозунги

38

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Българин Човек винаги трябва да казва истината за да не се налага да лъже .В края на крайщата моят учител не е пияницата Юнкер ,който казваше Понягога се налага и да се лъже ообено когато го хване ишиаса като се напие .

37

Ким Чен Ун

преди 5 години

До анонимен Там такива *** като теб не ги допускат .Там такива като теб ги разстрелват моментално за назидание на другите които дръзнат да предават държавата си на чужди сили .

36

Ким Чен Ун

преди 5 години

До 1948 Ха ха ,абе ти и пеленачета ли слагаш в сметките .десет милиона войници Ха ха ха . Забрави и старците да сложиш като бройка ,че да ти излезат сметките верни .А за умрелите ,ти как искаш при това жестоко земетресение и цунамита коя икономика можа да издържи на природните катаклизми .Нещо да ми кажеш за Япония и за земетресението там преди няколко години .Защо Японците не могат още да се възстановят .Та много ***.човци тук като теб .

35

Анонимен

преди 5 години

Интересно, ако Ким дойде да управлява в България, онези *** с "културната" си особеност да крадат и бягат от обществени задължения, дали въобще се занимава да ги "устройва" в лагери. С. Корея са над 20 мил. У нас на около 6 мил., ще има много повече в евентуални лагери.Така че, Ким е направо майка Тереза, и самото милосърдие с някакви 100 хил. за превъзпитание.

34

1948

преди 5 години

Абе този този който казва че в КНДР е рай ,бил ли е роден когато през 90 те умряха повече от един милион севернокорейци от глад.Това е една супер затворена ,супер тоталитарна държава .От 24 милионно население,почти 10 милиона са военнослужащи.Това нормално ли е?

33

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Съвременник Абе шмокльо ти къде си живял по това време че ми разправяш тези сорос мантри това нямало онова нямало .Аз съм започнал трудовият си път през 1979 година и много добре знам какво имаше и какво нямаше .А за да ти докажа че си един обикновен лъжец , ще те питам как при работеща икономика сме няма ли нищо ,а пазарите в арабските страни а търговията между страните от СИВ и търговията с държавите от западната европа и страните от Азия и това е статистика на ООН

32

Винцеремос!

преди 5 години

На снимката видяхте ли широкия, хубав крайбрежен булевард?А преброихте ли колко автомобила се движат по него?Два. Всичко на всичко.

31

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ей анонимният ти не си личел че в нета се пише с малки букви защото от много време ми крещиш в ухото .И нали знаеш кой са анонимните тук . Само страхливците се пишат анонимни и подлизурковците и лигльовците и продажниците и безродниците .