70

Анонимен

преди 5 години

Тоя дебелак, що не се откаже от властта в името на народа си и да се обединят двете кореи. За разлика от умиращите от глад севернокорейци, тия от юга, вече имат летящи чиний.

69

Анонимен

преди 5 години

Интересно, а една наноритания, ако я поставят не за 70, а за 20 години в тотална изолация от останалия свят, като СК, колко време ще издържи?

68

До 88 ким

преди 5 години

Кимчо...и мозъка още ти е в комунизма. Само като ти слушаме глупостите.Значи, ако имам фирма, но си изнеса част от производството в Китай, защото ми е по изгодно и моя продукт и фирма, стават автоматично китайски, така ли?Е...тази промита логика...само един завършен *** може да извади. Много сте зле. И винаги сте били зле в икономиката и финансите, най вече.

67

до 93

преди 5 години

До Ким Чен УнЗабравяш най-важното ! Най-много крадяха комунистите и наистита е цяло чудо ,че народът издържа толкова време на тези ***.

66

Гъз На Сран

преди 5 години

Преди 89та, родителите ми работеха и двамата /пресрижна уж работа/ и почивката ни беше една смяна на морето и това е. Сега със съпругата ми се водим от тъй наречената средна класа. Не сме бизнесмени взимаме средната за страната заплата. Тази година съм бил 17 дни на вилата ми на морето, седмица в Италия, и Два пъти по 5 дни в Гъеция. Говорете ми пак

65

Анонимен

преди 5 години

От де събира пари. В смисъл от де идват, щото те не търгуват...

64

Анонимен

преди 5 години

119 ПРАВ СИ ВИЖ ВЪВ ВЕНИЦУЕЛА

63

Ким Чен Ун

преди 5 години

До До,КИМ Алоо за разлика от теб аз никога не съм градил живота си по партиен принцип .А социализма го съсипаха такива вътрешни врагове като теб .Това беше най голямата грешка на комунистите че не ви изтребиха до крак а ви дадоха шанс да живеете и да рушите системата от вътре .Даже се чудя как соца издържа толкова години при това грабене и пладнешки кражби .Само много богата държава може да издържи на такъв безогледен грабеж .Това е истината .

62

Ким Чен Ун

преди 5 години

До До Кимчо Алоо прочети в уйкипедия що е то комунизъм за да разбереш че в България никога и по целият друг свят не е имало такъв .Имаше социализъм и то в пъти по добър от твоята скапана либерално джендърска демокрация .Демокрация която дава свобода на крадливите олигарси да ограбват хората . А социализма ние си го съсипахме защото крадяхме безогледно от директора до последният работник .Даже се чудя как той оцеля цели 45 години от такова крадене .

61

Ким Чен Ун

преди 5 години

До До 94 Ало вече всичко е Китайско ,няма японско няма корейско .Ай съвземи се бе човек ,ти явно живееш в амазонията защото си много изостанал с информацията ,кой какво произвежда .

60

Анонимен

преди 5 години

До 116 ГoшуНа тва фото са види един гей ...

59

Гoшу

преди 5 години

До Да живее КНДР!Леле, леле :))) Не ги знам кои са тези шороши (явно имаш проблем с фъфленето, паднали са ти зъбите може би), но аз съм класически ***. :) Харесвам Запада и САЩ, на мен лично Сорос ми плаща, за да троля. Плаща ми в долари, чух обаче, че заплатата ми била като на Запад, а на теб в рубли като в Путлeрлaнд :) Та като чух за Прасчо и направо се *** в гащите. Чакай сега, след като се върнах от една прoституtka да си избърша *** и да си сипя една водка :)))

58

Гoшу

преди 5 години

Интересно развитие. В Северна Корея се забелязват показатели, че някак си като че ли иска, а не само иска а и го прави, започва да се отваря за света. Докато в най-голямата *** на света, колхозниците все повече и повече се изолират и затварят за цивилизацията. Накрая ще си имат кралство, управлявано от джудже, което от сутрин до вечер ще ги храни само с велики приказки, колко са могъщи, а те ще ядат супа от брезова *** и ще пият водка от кори на картофи (както и сега правят) :))))

57

До 97

преди 5 години

Още един комунделски мозък, с каскет.Абе, ти знаеш ли калво е покупвателна способност и как се изчислява тя?В с.корея им разправят същото. Ходи там.От къде ги вадите тези евтини байтошовски пропагаанди, на 40год.Много сте зле.

56

До 94

преди 5 години

Плюеш по западния свят, включая ю.корея и защитаваш с.корея...но телевизора ти сигурно е японски или корейски, телефона също, а колата ти не е лада.Всички сте еднакви лицемери, комунделите.

55

До 71

преди 5 години

***...на теб това ли ти е бил критерия за успех? Да се издигнеш в партията?Вие сте болни, бе!Промити селски ***, с два пръста чело...които неиатово цял живпт сте мразили по умните от вас. Това сте комунистите.

54

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Защо Румъния уби диктатора си чаушеско а ние не сега Румъния е пред България

53

Само сравнете

преди 5 години

Снимка на корейския полуостров през ноща от борда на МКС.Няма по красноречиво доказателство за последиците от руската дружба.Южна Корея свети и блести , а северна Корея цялата е в мрак , само на вожда площада му свети и пустее.Дори диктатора Ким иска със запада да се сближи и от смрадливата Русия да се отдалечи

52

Анонимен

преди 5 години

Те са го уволнили от милицията Ким Чен Ун бе,за това страда. Това било -Емил Боев,боже!!!!

51

До 68

преди 5 години

Ами, НИЕ сме нормалните хора на България.А, не тези, които ни обясняват, че да не пускаш народа си да пътува в чужбина, да го караш да се реди като животни за два банана и 100гр. луканка е нещо хубаво.Сбъркан си. Ходи си лягай във великата ти панелка...дето согурно я хеалиш, че бай ъошо селския ти я е построил...и е мн по велика от нояото демократично строителство.