40

висшист ПА

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеАко Вие сте учител?! направо съм ужасена! Та Вие не можете да свържете две думи правилно в изречение, да не говорим за правопис и пунктуация! Кой Ви е дал дипломата?!

39

мон

преди 5 години

Мон нека постоянно да увеличава бумащината в училище, почти всеки ден някакви справки, то не остава време за провеждане на урока, а полза от това - никаква. Преди години нямаше компютри, принтери, а и учениците - други , и знанията - други, и отношения към учители - други. Уж намалявали бумащината, но реално я увеличават. Учителят в междучасието какво да прави - да попълва нещо, да пази учениците да не се бият,да си подготвили да поеме и нещата за следващия ча?

38

Манол

преди 5 години

Делегираните бюджети, най-големия враг на българското образование.

37

Анонимен

преди 5 години

Учители има, но назначават връзкари!

36

Анонимен

преди 5 години

Как учителите да изграждат личности, когато повечето от тях се чувстват НЕУДАЧНИЦИ!!! Не е нормално с 37-40 години стаж един учител да получава по-малко от един току -що назначен връзкар в мобилен оператор или банка!

35

след 5 години в БГ.

преди 5 години

Няма училище- няма мъчилище

34

Анонимен

преди 5 години

То българите ако сме народ аз съм Дядо Шишарко.

33

Анонимен

преди 5 години

Как не ги беше срам да изтъпанят оная вечер по ТВ някаква икономистка, дето я направили начална учителка? И как така назначават икономистка, при положение, че има толкова много безработни учители? Хората учат с години, тя някаква икономика завършила- хоп, назначена. Връзкарщина! Човек на някого.

32

учители ИМА!

преди 5 години

Защо не вземат на работа дипломираните учители, учили по 5-6 години, обичащи професията си, но прокудени преди години от връзкарите и некадърниците, изхвърлили ги от системата, да работят друго или да стоят безработни?Защо толкова много се търсят НЕКВАЛИФИЦИРАНИ учители и се разпространява ЛЪЖАТА, че нямало учители? УЧИТЕЛИ ИМА!

31

Анонимен

преди 5 години

това може да се случи само в българия/умишлено пиша с малка буква/.така раздават и "кантарни бележки" за 1,2 ,3 ...7 клас-бързо да ги ограмотим,че да има кой да работи???!!!!имам 35 години стаж в системата-такъв ужас,безхаберие,писане и анархия никога не е било.а става още по-страшно!пък влязат ли и тези от "бързата лента"-българия е свършила.чакам с нетърпение да стигна до ранната възраст за пенсиониране и да се махна от тази уродлива система!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

идва време когато българите няма да имат учители, децата ще учат в църквата и джамията, ще станат българите още по-*** и още по елементарни, това е народкойто най-много в европа не уважава учителите и им плаща никакви заплати, народс елементарно мислене, народ ***, народ без бъдеще.

29

Анонимен

преди 5 години

До 6 - Аз има интерес само и единствено към практическата насоченост на образованието и с колко ще помогне на детето ми да изкарва пари. Българи, албанци, китайци... Все ми е тая, кой преподава, стига да има реализирани много цисфренинмесечни резултати след години. Другото са глупости.

28

До Настоящия учител

преди 5 години

Не знам колко си учител, ама и тея с вишу така правеха, ако не е 1:1 с учебника -2 единици от оценката. Нещо нищо не става от тая система, особено биолозите - за нищо не стават. Поне си пишете тарифата в гимназията, ясно е, че сте алчни.

27

Анонимен

преди 5 години

... Оценка. Майната й на оригиналната мисъл, на възможността да мислиш и да се адаптира, да анализираш ситуацията и да ползваш придобитите знания. Нееее... Ти трябва да рецитираш. По-техните разбирания, Google е най-добрия ученик. Не само учителите, ами и децата са по "бързата писта".

26

Анонимен

преди 5 години

Образованието ни е в колапс, сега, не след време. Учим децата, не как са учат, не на нови и важни за тях неща, не за да опознаят света около себе си и да не вярват на във врачки, а за да си минат изпитите. Оценките в училище станаха по-важни от ученика. Сега просто гледаме, да им на бием въпросите и темите в главите, че да минат с над 5.00! Тоест - учиш на изкуството, повтаряш като папагал и си готов. При кандидатстване в СУ, ако ползваш фразите на писали те учебниците им, получаваш по-висока..

25

изгуби училище

преди 5 години

За двата прочути университета ви разправях-кадрите Дпс.Самата ректорка на шумен се смеехме на времето на големите знания.Лично аз и съм се подигравала на голямата кариера-задочно история и български,но съпругът дпс висш полицай.И наща се изкачи по стълбицата.Взима подкупи и пари.Ангелова,винаги ще си *** ***.По добре напиши турски университет за наши деца.Жалко е че такива са преподаватели

24

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Бърза писта-това си е взаимното училище.По знаещите ученици обучават малките.Голямо знание ще падне

23

турчин-бг гражданин

преди 5 години

До Настоящ учителНапълно Ви подкрепям!Аз спецално имам някои познати завършили Шуменския университет и Свободния в Бургас нез даже да са ходили,а само си плащаха семестрите,дори не владеят българския както трябва пък са учители без никакви знания.............

22

A free ca

преди 5 години

V djunglata bol daskali...sha importirame...vie importiraite rabotnici ot ukraina, moldova, belarus, albania, taiwan, india, brazilia...

21

Настоящ учител

преди 5 години

И какво ще преподаваш бе, шебек. За Карл Велики ли, или за съединения на натрия и валентност на химичните елементи, или пък за едноклетъчни организми и семейство ресничести. Нали си трябват специалисти за това. Какво ще правиш, ще си учиш урока у вас, и после назубреното наизуст ще го рецитираш на децата. Нали трябва да им се обясни, да разберат, трябва подход. Какви тотални простаци има в тая страна.