37

Анонимен

преди 5 години

Големите комунисти днес ще празнуват в луксозните си имоти и гурме ресторанти, а малките червени диванета, които гласуват за тях, ще преглъщат на сухо и ще пеят партизански песни.Честит ви 9-ти септември, червени ***! Да ви приседне дано!

36

Петров

преди 5 години

Георги Марков беше убит според инструкциите на британсото разузнаване за диверсии и злепоставяне на "вражески страни". По същата инструкция бяха нападнати и злочестите Скрипал - британците половин година разследват кои били "руските убийци", някакваи снимки пускат. Абе аланкоолу, нали сте им давали визи на тези, сега ли се сетихте че "били от ГРУ".

35

Мая

преди 5 години

До АнонименТоя пияница инаркоман го направяиха герои .

34

сеянин

преди 5 години

кфо мъ интересува за тоа ? кфо а написал тоа писател , нищу.

33

Анонимен

преди 5 години

Колко ли мрсни комунисти ще пукнат от преяждане днес?

32

Анонимен

преди 5 години

В предаване по бтв бяха питали някакъв руснак за Г. Марков, а той отговори вашите ни го поръчаха, а ние изпълнихме поръчката това е.

31

Анонимен

преди 5 години

В България няма осъден за престъпленията на БКП.

30

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че червеното политбюро построи комунизЪма за себе си. Сега си имат пари, ходят си на Запад. А "народа" дето ги подкрепя гладува с 200 лв. пенсия.

29

СССР

преди 5 години

Честит ви празник,национални предатели!

28

Fallschirmspringer

преди 5 години

"""Според Любен Марков напоследък служители на Държавна сигурност упорито се опитват да лансират тезата, че самият Георги Марков е бил от ДС и именно затова е могъл да замине за чужбина. "Държавна сигурност стои зад убийството, възложител е Българската комунистическа партия и никой не смее да го каже", заявява братовчедът на писателя."""Ама той наистина е бил от ДС и от вътрешния ловджийски кръг на Т.Живков.Ползувал е облаги и сервиз от най-високо ниво,характерно за високата номенклатура

27

Анонимен

преди 5 години

Всички червени дрогари са милионери. Е някои са милиардери. А червените писарушки за някоя друга стотинка са готови да изкарат всеки всякакъв. И придължават да гласуват за БКП и да си мислят, че "ще дойде новият 9-ти".А всички пари вече са в червени ръце. Кого ще убивате и ограбвате? Своите ли?

26

Анонимен

преди 5 години

До Ограбен българинВ такъв случай скандирай да живее антикапитализъма, а не комунизъма.

25

Ограбен българин

преди 5 години

Да живее Комунизма!!!Но това не се отнася за Ниновица,за Кунювица, за Сталинка,за Кадията,за Овчия и за още около 500 "червенясали" и червясали с пари кардинали!

24

Анонимен

преди 5 години

Демократчета, не забравяйте, че Георги Марков е бил един от сценаристите на "На всеки километър", хе, хе...

23

Анонимен

преди 5 години

Имало ли е български лекари в екипа да разследват случая, сега като не пуснаха руски разследващи до Скрипал, може да е всичко. Ако Г. Марков е умрял от наркотици могат да кажат, че са го отровили с един чадър за да маскират продажбата на дрога както маскираха и секс скандалите, на британците вече не може да се вярва.

22

До 23

преди 5 години

***, жертва на поредната манипулация....Ти си само една овца от стадото, което блее по команда и с радост отива да го стрижат и колят, по правилата на овчаря.

21

Анонимен

преди 5 години

В неделя сутрин се ходи на църква, на литургия. А тея червени пенсии седнали да обсъждат в сайта Георги Марков.Антихристи, истината боли ли?

20

Анонимен

преди 5 години

Западните служби набедиха и Сергей Антонов и му разбиха живота, на тоя достоен българин за да натопят България....................освен това , те разботиха заедно с турските терористи като Агджа и "Сивите вълци".Знаем ги тия западни номера!!!

19

Дядо Радой

преди 5 години

Вместо днеска да напишат,как Драгалъвския Ай дук държавата ни изкорми и докара ни до тук,занимават ни с този Сър Вул,който в Запада пристигнал и гащите събул.

18

за демокрацията

преди 5 години

Демокрацията е една голяма манипулация....................това го знаят и западните аналитици и професори!!!Знаят го и професорите в УНСС, те знаят освен това, че цялата банкова и финансова система в света е една голяма манипулация, но лъжат бедните студенти за да им вземат таксите!!!!