97

Анонимен

преди 5 години

Казват че английските служби са намесени,след като им става известно, че Георги Марков останал разочарован от Свободния свят и е планирал да се върне в България.Ама кое е истина,кое не е?...За пред света набедиха българските чобани,така както Щатите през 2001,набедиха ония нещастен арабски козар за гениалният план с приземяването на самолети по небостъргачи.

96

Анонимен

преди 5 години

"светлият лъч" не беше ли един от придворните на Живковият режим! Придворен които се отрече от ръката която го "хранеше"

95

правете извод

преди 5 години

Ето какво представлява,ЕС,слугинажа на,дявола

94

Анонимен

преди 5 години

МИ-6,го уби,Скрипала също

93

Анонимен

преди 5 години

Комунизма бил лош,Английски шашми,лицемери

92

Достоен българин

преди 5 години

Никой западняк няма да защитава,човек от друга държава,разберете го.

91

Анонимен

преди 5 години

такава есъдбата на двойните агенти като скрипал - като станат ненужни ги убиват и го преписват на враго.вете си - само пеленечатетата още не са го разбралитова не е ли оня марков дето е сценаристна - на всеки километъри той като желю желвта под крилото на людмила живкова- комунизма бил лош па никой не си хвърля професорските титли от комунизмаабе предателя си го е заслужила тука за 30 години колко честен народ си отиде от хубав живот не е истина- а тука ми надуват балона марков айде на майна

90

Анонимен

преди 5 години

Убиха го,Англия

89

Анонимен

преди 5 години

Кого ли вече го интересува това- мене лично ВЪОБЩЕ !!!!!!!!

88

бай Иван

преди 5 години

09.09.1944 година,черната дата за отруденият български народ,подложен на грабежи,изтезания,убийства,затвори,концлагери.Червените криминални престъпници построиха комунизЪма за себе си.Сега те разполагат с икономиката на България и сме най-бедната държава в ЕС .Няма ли ревизия на бандитският комунистически преход,ще стоим на дъното за вечни времена.

87

Анонимен

преди 5 години

Георги Марков е нищо повече от един национален предател. След като е убит от Англичаните които са сметнали че щом е предал страната си може да предаде и тях, и логично си е заслужил това което трябва.

86

Виц за бат Бойко

преди 5 години

Борисов посетил днес Националния природонаучен музей и пита:- Този пpимат какъв е? ...Обяснили му за някакъв си пpимат, но никой не казал, че това било огледало....

85

рг

преди 5 години

няма как нашите да са го убили на рождения ден на живков!!трябва да са мн ***!! а ве4е 30 години се вижда 4е са много хитри и оправни!!а ако бяха нашите то щяха да ни плюят както сега русия!!явно е 4е е друга служба!!

84

Анонимен

преди 5 години

"А Ако не се лъжа и брат му по това време живееше в Италия като емигрант." Никола Марков живее в Болоня и притежава вила в околността

83

дедо Пешо

преди 5 години

Нещо като новичок, ама рицинНа ингилезите им писна от претенциите на Марков и като вече ненужен му видяха сметката.

82

29422

преди 5 години

До АнонименИстината е по-различна. Досиетата не са изгорели при този пожар - тая версия е за потулване. Някои от сътрудниците на ДС са получили привилегия от следващите силни на деня и досиетата са или преправени, унищожени и следите са заличени. Ти си помисли ЗАЩО е станало така. Познавам неколцина с блестящаа кариера след 1989 - разнокалибрени сътрудници - от донсник до разузнавач.

81

Fallschirmspringer

преди 5 години

Че го ликвидираха англичаните,то е ясно и за евро-гАйските неолибералисти и точно за това е тяхната мъка.Може да се каже ,че Марков е странна личност ,люшкащ се между сервилното отношение към Т.Живков,приседнал в краката му на интимна ловна разпивка на дружинката на Първия,до тотален алкохолен делириум,гарниран с опиати.Та затова след като го "изцедиха",англичаните,сметнаха,че по-удачно да го елиминират,като от смъртта му да извадят дивиденти ,като гръмогласно обявиха "за българския чадър".След 9.11 тази теза беше размахвана от демократите,за да си имат и те дисидент

80

ДС

преди 5 години

До 37627Г. Марков разполагал с вилите на ЦК на БКП, за да пише.----------------------и една година в Италия на творческа командировка, след това в Швейцария... КОЙ? Кой можеше да си позволи това в ония времена. А Ако не се лъжа и брат му по това време живееше в Италия като емигрант.

79

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че вече на никой не му пука за Георги Марков.Само разни роднини се опитват да хванат последния влак.

78

без пардон - 2

преди 5 години

Предимството е, че англичаните правят разследванията на собствена територия и могат да си ги манипулират, както си искат. Ако британците биха извършили тези убийства извън Англия, щяха да ги хванат, че те са извършителите. А така, те убиват, те си правят разследванията, и те потулват всичко.