34

бай уй

преди 5 години

Миню Стайков известен в Карнобат като Минко Апаша беше крадец на коли и гуми в СИК и изведнъж стана бизнесмен.Лично президентът Гоце му дойде на крака и после го награди с медал.А кмета на Карнобат е от БСП-АБВ. Честито другари!

33

Анонимен

преди 5 години

До парите за тв канал 36Нидей лъга! Всичко е БКП! Няма БСП, Герб и дребните унанисти! ВСИЧКО е БКП, БКП и само БКП! :))))))))))

32

Аз

преди 5 години

До живот в затвора или другото крайно решение-50 стотинки един патрон и поне да не го храня и зад решетките

31

парите за тв канал

преди 5 години

на БСП:Стайков, Арабаджиеви, Очите, Бенчев, Брендо, Наглите...октопод дрийм тийм на БСП.

30

Белун Хазърбасанов ?

преди 5 години

Киргизстан? Азербайджан? каква националност е съпругата и какъв статут има брат й.Ако има бълг. гражданство- как го взе?Трябва да се разпита и Г.Първанов- бивщ Президент.Приятел на М.Стайков.Удостоил го с орден по време на президенстването си. ЗАСЛУГИ на М.Стайков- КАКВИ?И какво говори с Премиера точно 2 дни преди обиските?

29

Анонимен

преди 5 години

До 28А, значи като видите турско име, веднага го асоциирате с ДПС. Много хора са обвързани с ДПС без да са турци и много турци не са обвързани с ДПС. Но това не го признавате, защото робувате на готови стереотипи и предразсъдъци. И изобщо имената са ви трън в очите, без значение преди или сега.

28

Анонимен

преди 5 години

всъщност досетих се защо сте писали братът на съпругата вместо шурей - на руски няма съответствие на шурей ))): Пак ви излових, друзя!

27

Анонимен

преди 5 години

днес, абе вие *** ли сте _ братът на съпругата на български се казва шурей!!! Нивото ви е под морското!!!!

26

анонимен

преди 5 години

ДА НЕ СЕ КАХАРИМ ЗА ТЯХ. СКОРО ЩЕ НАПЪЛНЯТ КАСАТА НА НЯКОЯ ОТ ПАРТИИТЕ ПА И НА НЯКОИ ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. БОЙКО КАТО ПРИТИСНЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СПРАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТЯХ ЩОТО ИМА "ПО ВАЖНИ ЗАДАЧИ ЗА РЕШАВАНЕ" И ПОТЪВА В ЗАБВЕНИЕ. КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ А НАРОДА СПИ.

25

do 23

преди 5 години

Естествено, че не е престъпление. Но след кръга на завряния зет се ориентирал към ДПС, все пак това не му е първото следствие срещу него. Уважавам българскире турци, с изключение на тези, които са политически обвързани с двете партии.

24

месара

преди 5 години

брата на шурата на шунарайката, неиния мъж на братовчет му, снахата на кумицата...............! абе я целата фамилия да се разпредели по затворите, барабар с кмета и синът му!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

На българина му дай кражби далавери и измами. В това му е силата.

22

Анонимен

преди 5 години

А по другите Винпроми в Бг кога ще тръгнете?

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Ако съпругата му е туркиня, това престъпление ли е?До толкова сте се вманиачили в имената на хората, че се закачате за всяко по- различно име. На големи демократи се правите, ама носите в себе си тоталитарната жилка от Тошово време- да дебнете имената на хората.

20

Анонимен

преди 5 години

Употребили тютюна обещан на китайския премиер за една година,освен това са регистрирани и лицензирани за производство на акцизни стоки-алкохол,цигари щом същите са монопол на държавата,а и работили на вахтен режим според обзавеждането за непрекъснат производствен цикъл и технологичен процес,а още спомогнали на други отрасли по производство на опаковачен картон,специална хартия,филтри,печат на надписи,картинки,маркировки за разпространение и продажба внос-износ-внос пълно карго в транспорт,страни

19

Анонимен

преди 5 години

Корупция е в цялата държава,няма смисъл да се заблуждаваме..

18

Анонимен

преди 5 години

Миню май е женен за туркиня, като гледам фамилията на брат и. Само един липсва от цялата шайка и това е менторът им - завряния зет.Не е. Белун Хазърбасанов е турчин колкото и Каракачанов и Джамбазов.

17

Анонимен

преди 5 години

Корупция ...навсякъде и във всичко...Ако някой някога успее да я изчисти ,ще задминем всички....Но те не искат ,защото се е сляла със властта....Това е....Ако имаше лидер ,щеше да направи това ,което направиха някои арабски държави,връщане на милиарди ,и милиони доброволно ,и по леки наказания...ш

16

о чудо

преди 5 години

Прокуратурата все учудена и не знаеща?а къде бяха те до сега и кой позволи на тези мижитурки да грабят така?!

15

Анонимен

преди 5 години

Миню май е женен за туркиня, като гледам фамилията на брат и. Само един липсва от цялата шайка и това е менторът им - завряния зет