34

Анонимен

преди 5 години

През една улица от този строеж е същото безобразия.На една мучурлива междублокова полянка изникна блокче.Вече е населено,сега до него се строи още едно.Въпрос на време и там да има пропадане."Честито" на новодомците от провинцията,защото последните години такива наводниха квартала.Когато се построи преди 30тина години, беше от млади семейства софиянци преди живеещи с родители си.Сега и те заминаха за чужбина за по добра реализация а тук дойдоха хора от провинцията.Донесоха си селския манталитет.

33

Анонимен

преди 5 години

При ГРОБ е така.Би трябвало вече да сте свикнали.Още повече че вие самите три пъти си избирате некадърниците да НИ управляват.

32

Анонимен

преди 5 години

И шофьорът си е виновен. Да не е спирал там.

31

,.,.

преди 5 години

Строителната мафия видя един малко по-зелен квартал,сроящо се метро и веднага пусна пипала.

30

Ясно

преди 5 години

кметът да не би да е от герб, че не е окован за корупция? Благодаря на герберастите за липсата на отговор.

29

7+

преди 5 години

A водата от водопровода, кой ще я плаща? Тия дето платиха и за КТБ?

28

Анонимен

преди 5 години

това е сценарий от всички квартали. Строи се масово, чак се чудя кой ще ги купува тези имоти, масово новите офис площи на партерен етаж са празни. Нова кооперация/блок на под 3 години рядко светят вечер повече от 1/3 апартаментите.

27

Анонимен

преди 5 години

Гл.архиетект на София Здравко Здравков да си заминава за Червен бряг.Там да си раздава разрешителни за строеж.Мястото му не е в голям град.Вижда се ясно, че той продължава пошлата традиция на предшественика си Диков, София да се застроява хаотично, грозно и корумпирано.Софиянци не желаем това да продължава.

26

Анонимен

преди 5 години

А защо спират до оградата на строежа? Ако не падне някоя колата в дупката, да им падне нещо на таваните ли искат ???

25

Никой

преди 5 години

До До коментар 1 Не знам от кога живееш там, аз съм от 87г. Презастроено, но има 3 детски градини и 2 сравнително големи училища, едно в ОК2 и едно в ОК1. НБУ и 151 също са на 15 мин пеша. Детски площадки има няколко и то от новите, не са 20 но има..за тротоарите и зелените площи съм съгласен.

24

Анонимен

преди 5 години

Който има частен терен във вече застроен плътно квартал да му се разрешава строеж само до два етажа на къща за лично ползване.Какви са тези кооперации нацвъкани на малки площи?Печелбарство и корупция на местната власт,нищо друго.

23

Анонимен

преди 5 години

ПОЛОЖЕНИЕТО СЕ НАФЪНДЪЧИ!!!

22

do 20

преди 5 години

Сигурен ли си, че собственикът не обещетен по въртоглаво време и сега пак да си го е припознал? Много хора си припознаха имотите по закона Лучников, ако някой прокурор има топки и почне да проверя много хора ще се простят с имоти, апартаменти или ще трябва да плащат обещетение на собственици, както и да лежат в панделата за неверни данни

21

До sofeto от шопето

преди 5 години

Роден съм в Полето, но го напуснах наскоро защото вече цялото се превърна в гето. Не съжалявам нито за миг защото няма ама нищо общо с града и условията, които помня от миналия век.

20

Край

преди 5 години

С тази тотална дезорганизация на обществото - българите не трябва да имаме АЕЦ. Дано се окажа лош пророк.

19

sofeto

преди 5 години

Наплива на пълчища селяци доведе до идиотските презастроявания в София, Пловдов, Бургас, Варна и връщане няма. Свиквайте!

18

Анонимен

преди 5 години

Аз не можах да разбера точно какъв им е проблема на местните кукувици с този блок в строеж? Терена е частен, собственика е в пълното си право да строи върху него. За спукания водопровод да пита строителя.

17

Бирено мече

преди 5 години

ЕЙ ОСТАВЕТЕ МИ ГОУФО ЕЙ КЕ ВИ ИЗБИЕМ ЗА НЕГО

16

абсурдистан

преди 5 години

Така е в цяла София от 28 г. насам , кметове,архитекти и днск разрешават всичко и трупат пачки - Милионери са ,та и Милиардери !

15

annybody

преди 5 години

Спокойно, г-жа кметицата (с емблематичното име от близкото "светло бъдеще" Семерджиева) на Овчата купел обясни, че тя нямала нищо общо с подобни разрешителни и за всичко е виновна по стар обичай Столична община, назначени са "експертизи", "комисии" и "проверки", честито на всеки, осмелил се да живее в панелно гето (с екстри от бежански лагер и трилъри от 2016 г., както и задружна общност от шведи).Хората учат и работят в града, а живеят извън него и пътуват всяка сутрин - масова практика.