54

Анонимен

преди 5 години

Свлачището е естествено явление, пропадането на неукрепен изкоп е съвсем различно.

53

Анонимен

преди 5 години

Мани! И почвата в България е обладана от лакомия - гуълта и не пита!

52

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

радиоактивният коптор ще го строи другарят Борисов.

51

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС КОЛАТА, УТРЕ ЦЕЛИЯ БЛОКТОВА Е ГЕРБ, ЕЙ, НЕ СЕ ШЕГУВА.

50

Анонимен

преди 5 години

Комунистите оставиха толкова незастроени площи, междублокови пространство и всякакви други глезотии.Градът напаства, има нужда от жилища и няма да ги пращате по околовръстното. Трябва да се уплътни всяко свободно пространство. това сблежава хората. Ще играят карти без да напускат балконите си.Браво на ГЕРБ! ЗАСТРОЯВАЙ! ЗАКОННО Е!

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен34Ако не беше ГЕРБ, сега щеше да е БСП, доларът щеше да е 3000лв, съответно никой нямаше да строи.Съответно такива безобразия нямаше да стават.Затова изберете БСП и техноимпексова.

48

Анонимен

преди 5 години

Нали според СО нямаше проблеми и строежа е бил в допустимите норми. Явно всички в СО е така гушкат едни парички да подписват разрешителни, без изобщо да гледат къде и какво подписват.

47

Krisi

преди 5 години

9-етажният блок, до който е строежът, на ул. Промишлена ли се намира?

46

Skk

преди 5 години

До 35А ти от кое село си?

45

179

преди 5 години

Строежите няма да спират. Ще се строи заради непрестанният наплив на хора от провинцията към София. За младите или е София или е чужбина. До тука стигнахме...

44

Червени говеда

преди 5 години

алоооу, гьон, от десет години управлява демократът слънце Боце Боцев Боцалията, какви червени те гонят бе ка тил??

43

До 43

преди 5 години

Ами той човека и не само той, а още 2000000, че и повече е избягал от БГ тъкмо заради такива червени гoведа като теб, които окрадоха държавата и се гаврят с народа, както милиционерите се изгавриха с нещастника, едвам спасил кожата от наглеца-комунист,баща на ...срам ме е да го кажа!

42

Седи си у ЕУ

преди 5 години

за теб само това ли са възможностите ни? Нинова, атака, бля бля. Нещо ново да си се поинтересувал дали се задава? Седи си там и акъл не давай, гледай си чинийте и дюнерите или каквото там правиш

41

Ot EU

преди 5 години

До Анонимен 34. Koi po tochno e kaduren, sine?????? Ninova??? Simeonov, Ataka ili DPS?? HAide stiga chervenbokluk takuv. Losh matrjal ..

40

Баш Дебилът

преди 5 години

качествено по социалистически, ама панелките седят и още толкова ще изкарат, а новите коптори дето чуваш съседа като пръд не ще изкарат от ден до пладне

39

Баш Майсторът

преди 5 години

Квадратът върви евтинко, по 1200 ойро...на замазка и шпакловка...и терасите - пак по толкова.Мазенцето - по 700 ойра, Промоцийка!

38

Баш Майсторът

преди 5 години

Строим качествено, по социалистически!Тук таме по малко хасфалт, останалото - варовик!

37

Анонимен

преди 5 години

Собственика ли е виновен, че строителите са некадърни и безотговорни, с което са допуснали аварията? Строежът бил опасен! А защо не ревете за опасността от радиоактивният коптор в Белене, който ще бъде единствено от полза на ушанките? Нима там опасността е по малка?

36

Анонимен

преди 5 години

...А ако този имот беше ваш, вие нямаше ли са искате да се построи нещо на него, с което да спечелите?...____Построй къща,продай я,давай я под наем.Ама алчността голяма-продавай потъващи апартаменти в 5 етажна сграда,нали.

35

Анонимен

преди 5 години

А ако този имот беше ваш, вие нямаше ли са искате да се построи нещо на него, с което да спечелите? Да не говорим, че на времето комунистите са го били национализирали / точната дума е откраднали/ от собствениците му, които са го придобили с кървав труд!