85

Учуден

преди 5 години

''Бензинът A-95 пък не е спирал да поскъпва от април насам, като цената е на най-високото ниво от над три години 1,27 лв. за литър''-КЪДЕ ГО ПРОДАВАТ ПО 1,27 ЛИТЪРА ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯ НЯКОЛКО БИДОНА!?

84

до DO 66

преди 5 години

За първи път някой заявява, че България МОЖЕ да построи газопровод под Черно море!!!! Ха ха ха....

83

Го4о

преди 5 години

При 38 стотинки за литър бензин, българина се спукваше да краде от държавните МПС! Наложи се бензина да бъде оцветен за да може да се сложи някакъв контрол. Толкова ли сме били бедни и крадливи?

82

!

преди 5 години

Застраховка,данък,винетка,преглед и пълен резервоар...ей толкова стурва колата ми.

81

Сашо

преди 5 години

Страна класация, Във Разград и Варна бензина е по 2.09 лв. На Марешки, но за статистиката не съществуват тези бензиностанций .Много страно .

80

Handel

преди 5 години

Ами нали трябва Лукойл да икономиса още данъци и шефа му другаря Златев да си купи още една яхта.

79

Анонимен

преди 5 години

Братушките ги е яд, че вече не могат да ни налагат каквото им е кеф и България има някаква самостоятелност. Няма вече злато и уран, няма вече данък Русия, та гледат да си го избият от някъде

78

Анонимен

преди 5 години

Братушките ни продават най скъпо от на всички други

77

Анонимен

преди 5 години

време е мухалобоико и изметта в парламента да се измете веднага

76

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно вярно. Ако Русия ни дава цени като на другите, а не по братски при нас и сега дизела ще е към 1 лв и 70 ст

75

Анонимен

преди 5 години

В Македоноя е друго. Входящата цена е по- ниска. България е с най- ниския акциз в Европа, но с най- високата цена на гориво идващо от Русия. Долу човека е написал-77 ст акциз на дизела. До 2,30 има още 1.50 лв което влиза в Бг. В Германия , Франция и т.н. влиза на 90 ст до 1 лв. И другото е зверски акциз. Но при нас пак братята ни дерат. Като с 40% по- скъпия газ

74

Анонимен

преди 5 години

От 20 години зареждам в Македония на 1.50 лв. Лошото е 4е когато и тях ги приемат в SS цените им ще ско4ат по заповед на SS. Но дотогава ще зареждам резервоара от там. И не само резервоара ами ще пълня багажника с евтини продукти.

73

Анонимен

преди 5 години

До ДемократТочно така, и ще става все по-добре и по-добре стига да се държим с цивилизованите страни и да избягваме руските диваци.

72

Фалш

преди 5 години

Някои хора не искат вече яхти а подводници. Не искат някакви хотелчета а ХОТЕЛИ. Карат коли с антени и лампички и всички ги пазят. На Генерала явно му куца приказката с другаря Путин или приказката си я има ама такса превоз акциз ддс и за кучето и за котката да има че и те са хора.

71

Анонимен

преди 5 години

В цената на бензина и дизела около половината е акциз и ДДС, а в цената на пропан-бутана около 1/3 е акциз и ДДС. 85,2 стотинки е акциза в цената на литър бензин и 77,52 стотинки в цената на дизела. Това включва и ДДС върху акциза.

70

???

преди 5 години

"Бензинът A-95 пък не е спирал да поскъпва от април насам, като цената е на най-високото ниво от над три години 1,27 лв. за литър." - Къде е това нещо да тръгвам на там?

69

Анонимен

преди 5 години

69 стига вече с този поток! Еас не е спрял ЮП. Спря го Путин. Ес просто им каза да го направя по Европейските правила. Но на Русия не й изнасяше да дели тръбата с друг и да няма монопол. А в СП нищо общо няма. Там дори находището не е руско. Та само измислици си изписал

68

7+

преди 5 години

"Бензинът A-95 пък не е спирал да поскъпва от април насам, като цената е на най-високото ниво от над три години 1,27 лв. за литър" Къде е тази цена?

67

Do 66

преди 5 години

Проблема е че сега няма контрол върху монополите. Ясно е че има световни цени и няма как при нас да е без пари. Но се съгласи, че в България плащаме в много случаи по-високи цени от редица богати европейски държави. Биеме постоянно руснаците през ръцете, и те жтвръщат със същото. Защо германците могат да си строят газопровод а ние не? Защото не е вярно че не искаме. Просто ЕС ни забраниха. Нещо не се промени. Само господарите са другш

66

Анонимен

преди 5 години

Досега още ли някой си мисли, че цените на горивата за хората зависят от цените на петрола? Може би в мн. малка степен, останалото си е чиста спекула.