12

така е

преди 5 години

В самата Англия много малко хора вярват на този театър,това е отвличане на вниманието от много по сериозни проблеми във и от вън страната.

11

Русия

преди 5 години

Русия да завежда дело с искане за Международен Съд срещу англичаните:- За убити руски граждани в Лондон-Санкции водещи до огромни финансови загуби и обезщетение от Лондон-Уронване на доброто име и престиж- Недопускане до следствие в нарушение на Меж. право.Искат не искат, ингилизите ще бъдат задължени да предоставят всички документи и експертизи.В социалните мрежи бивши служители на Скотланд Ярд коментират идиотизма на Мей.Велики идио тизми се пишат в Таймс,Сънди таймс,Гардиън,Индипен

10

Проба

преди 5 години

Скрипал го пробваха първо с полоний и оказа резистентен, по издръжлив от Литвиенко. Не върви да го хранят с мелдоний - не спортист и не става за олимпийски шампион. Затова кагебето трябваше да използва нещо ново - Новичок.

9

Анонимен

преди 5 години

Дори русофилските *** не миграт в Рашка , защо ве двулични паляци ? България мрази Рашка !!!

8

Сульо Пулин

преди 5 години

Така е инглизите си правят свободни съчинения, но и не трябва да се впечатляват руснаците толкова от мнението на малък остров със затихващи функции в Европа и света.

7

ясно

преди 5 години

Провокация и шоу,но това няма да спре Русия да избива терористите на запада в Сирия!Британия рано или късно ще си плати и за Ирак,Либия,Сирия....

6

Анонимен

преди 5 години

Скрипал не е отровен, няма никакви доказателства, че Скрипал е отровен някога и от някого, те са го отвлекли и го измъчват, а там в къщата в Солсбъри са убили само кучето на Скрипал с Новичок купен от чехите за да има кой да им вярва.

5

Анонимен

преди 5 години

Недопустимо е единствено това, че Москва ДОСЕГА не е обвинила ингилизите в тази ИНСИНУАЦИЯ!!!!!! Не, наистина им се чудя на руснаците, то бива тъпизми от тази прехвалена МИ6, бива, бива.............АМА ТОВА ВЕЧЕ МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!!!! Взеха ни вече за ПЪ-Л-НИ И-Д-ИО-Т-И!!!!

4

Хахах, ааааа.

преди 5 години

.... Много е допустимо даже....!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Нека Москва запази хладнокръвие и не се връзва на тази абсолютно *** и отвратителна инсинуация. Руснаците вече трябва да са свикнали. Какви ли не идиотии и откровени глупости се пишат и говорят по техен адрес. И най -вече от англичаните, които не могат да се поберат в кожата си от факта, че руски новобогаташи почти изцяло изкупиха Великобритания.Ами нека. Наистина си го заслужават.Ще направят същото и мигрантите от бившите им колонии. Нека да продължават да си мислят че са велики. Не са.

2

Анонимен

преди 5 години

Братя, напред към английското посолство да им покажем че сме зад Путин. Носете снимки на Путин и руски знамена. Ура другари

1

Анонимен

преди 5 години

Скрипал в момента е oтвлечен от Британските тайни служби заедно със дъщеря си. Тереза Мей трябва да каже защо е арестуван Скрипал заедно със дъщеря си.