52

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да измисли бабичката за отклоняване на вниманието от брексита, отделянето на Шотландия няма да се размине.И тогава Британия няма да изглежда много велика.

51

Анонимен

преди 5 години

Работим с англичани в нашите хотели. Много са ***, не могат да говорят правилен английски, а някакви селски диалекти, пишат неграмотно.Спят облечени и с маратонките.И крадат - кърпи, чаши, чаршафи - всичко им става. Затова им слагаме само това, което предстои да се бракува.

50

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ *** АНГЛИЧАНИ НИЩО НОВО НЕ МОЖАХА ДА ИЗМИСЛЯТ. ВСЕ ОТРОВИ.Тереза Мей имала незаконна дъщеря, която проституирала на Лондон Бридж.Хайде нека да докаже , че не е вярно, ха-ха-ха

49

защо?

преди 5 години

Защо всички тези убийства на руснаци, 17 на брой от 2000-та година, се извършват само в Англия? И в другите страни живеят руснаци, но там никой не ги убива?

48

хахахахаааа.....

преди 5 години

До Анонимен 52"Най-щастливата" държава е България................

47

Ама

преди 5 години

Как така бе?Ще обвиняват Володката,той е толкова добро момче!Той преди сигурно е работил в социални грижи, а не в КГБ то както хортуват,ето човекът възрастта за пенсия не вдига!Той Медведев иска!А " Новичок"ще го листваме на Ню ЙОРК -ската борса!

46

Анонимен

преди 5 години

Приказки само. Тези са реални руски мъже. Покажете ги пред света, обяснете какво са правили точно по това време. И някой може да ви повярва.

45

Коментари тип

преди 5 години

А, те защо бият ***.Това е защитата на платените руски ***

44

Поосрани

преди 5 години

Поосраха се Путиновците.Лъсна лицето на отровитеееря Путин

43

Петър

преди 5 години

Ей 35, като си толкоз рязък, кажи си името, да знаем.

42

ДА

преди 5 години

Да, англичани и американци излъгаха целия свят за "ядрени арсенали" в Ирак и война осъществиха (с цел да вземат петролните залежи там, ама не стана). Сега как да им вярвам за снимки, предполагаеми връзки, това приличало на руските действия от едно време, абе майтап след майтап. Че и сума ти държави се подлъгаха и има санкции. А американските фирми си търгуват с Русия, само ЕС загуби, щото се подлъга отново от САЩ и напускащата съюза Англия. Това е.

41

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Много сте слаби това червенитеТроли.А. КаПУтев, вече не ви ли плаща, бе?

40

Анонимен

преди 5 години

А кой е виновен за войната в Ирак? *** ли са били хората взели това решение? Или целта оправдава средствата? С какво Асад е по-лош от ръководителите на ОАЕ?

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Рашка, мрашка, тъпчовците не умират...

38

Анонимен

преди 5 години

Необяснимо е,че им се връзват,а даже и отговарят.

37

Бонобо

преди 5 години

До Хахах, аааИдито с истеричния смях, КГБ не съществува от 1991 г.! Да не би да е "Сигуранца проклятая" (откъде е това? Шах!)? Или Гестапо? Влез в час, *** неграмотен!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Ей, загубени хейтъри, брей! Добре бе мразиш каквото мразиш, ама не ти ли е съвестно да се радваш и да вярваш на неща, които не са верни. Не си мисли, че съм благодарна на СССР за много неща, които причини на България, но сега да се занимавам с простотиите на англичаните и да им лижа подметките също нямам никакво намерение, защото Русия няма никакво отношение към тази измишльотина. Аз не съм ничий блюдолизец. Съветвам те и ти малко да се замислиш над това.

35

отегчен

преди 5 години

Нищо ново.Този *** сериал го гледахме преди много време, когато стреляха по папата. И тогава западните служби имаха "неопровержими" доказателства. До едно време.

34

Анонимен

преди 5 години

Трудно може да се намери нещо по-гнусно от британските медии. Ето достоверен случай: ВВС - Лондон преди много години съобщава за наш съдия, който се сдобил с три апартамента, за да налага по-леки присъди. В същото време човекът със семейството си живее под наем в една стая, с още две семейства! 9 души в един апартамент.Тези не могат да се променят от навика си да лъжат и да съчинителстват в стил Агата Кристи - да е по-засукано и запомнящо се! Бабата пишеше интересно, а сегашните са некадърници

33

Obo San

преди 5 години

Аз пък обвинявам ингилизката кралица в ЛИКВИДИРАНЕТО на Леиди Даяна !