72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Не, оня с брадата е дегизираната, изсъхнала от слабоумни клевети, лъжи и гнусни интриге, 70 годишна девственица Тераса Мий.Тая, дето преди няколко дни кълчеше криви кози крака в съблазнителен рок пред някакъв властови африканец, който се чудеше къде да скрие поразен поглед. Сбърка се човекът. Досега със сигурност никой не му се е подмазвал така селташки раболепно.

71

ПУТИНУ стыд!

преди 5 години

Абе, тъnи руски пацифисти, може ли да сте такива меки марии! Явни престъпници ви xpaчaт в лицето, xилят се нагло и ви позорят, а вие - "Ама, молим ви, ние не сме виновни". Жалко, че разбихте и орди, и Наполеон, и шведи, и фашисти, жалко, като сега сте nyxльовци."Към злото - зъл, това е добротата" казва Михаил Светлов. А искаш ли мир - готви се за война. Щом те карат да се биеш - удряй пръв!Оставихте се мpъcници да се raврят с вас! Щом ви винят в едно - вие ги обвинете в сто! ИЛИ НЯМА ЗА КАКВО!

70

иван

преди 5 години

Русия е руска за путинизация ура

69

Анонимен

преди 5 години

от кога чалмата и забрадките станаха забранени думи и ги триете

68

Анонимен

преди 5 години

До Боби виж само приятелския кръг и обкръжение на Путин и ще разбереш за какво иде реч все *** и никой друг

67

Боби

преди 5 години

До баси логиката 69Колко джамии са унищожени от Войските на АСАД или РФ?Дори една да е имало щеше да се нададе вой до небето как така се унищожават от НЕВЕРНИЦИТЕ Джамии!КАК АСАД Толерира това!А джихадистите колко стари археологически места унищожиха още от Преди Персийците?

66

баси логиката

преди 5 години

До Боби в заключение ако са при Асад нямат право да ги убиват но ако са в джамийте да ги трепят както си знаят

65

Боби

преди 5 години

До 69Умнико пак си заслепен от ПРОПАГАНДАТАДЕЦАТА СА В ДЖАМИИТЕ и зазубрят КОРАНА или са деца на неверници навсякъде но не в училищата и градините да бе да във военна зона ще им осигурят обучение по чужда религия нали?Празните училища се ползват за складове за оръжие - колкото искаш клипове имаПо подобен начин са нещата с Болниците - Религията не позволява никаква интимна близост за това за Жените само АкушеркиЛекарите шият и превързват рани и може някой гипс на счупен крак и ТОЛКОЗ

64

Боби???

преди 5 години

До Боби децата отворко навсякъде по света са си деца това че ги възпитават в тероризъм и джихадизъм не значи че трябва да се убиват най малкото да се бомбардират детски заведения и обекти на червения кръст или полумесец Гадно е Подло е

63

Боби

преди 5 години

До Анонимен"бушмените никога не са виновни за нищо дори когато убиват жени и деца като бомбандират училища и детски градини"ПОРЕДНИЯ ОПОРНО КЛЕЧКОВ ЛОЗУНГОВУмнико в страните и областите където се вихрят ДЖИХАДИСТИ спазващи ЗАКОНА НА ШЕРИАТА - БОЛНИЦИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА под формата каквато ние ги разбираме НЯМАМалките деца в при джихадистите се обучават(зазубрят Корана на ИЗУСТ) в ДЖАМИИТЕБолнична помощ - зашиване на рани и Акушерка и толкоз другото е забраненоРФ БОМБИ ПРАЗНИ СГРАДИ

62

Анонимен

преди 5 години

бушмените никога не са виновни за нищо дори когато убиват жени и деца като бомбандират училища и детски градини

61

Анонимен

преди 5 години

Навремето като казах на един лондончанин, че говоря 4 езика и уча в момента и испански, оня позеленя и от устата му взеха да хвърчат плюнки. А доколкото за ***, че в САЩ ги биели, остаряла три е информацията братче. Вече не ги бият, вече ги убиват. Не знам само дали има защо, но подочух, че за някои от случаите нямало. Но не за всички май...

60

Анонимен

преди 5 години

До всичко е възможно"... сниманите руски шпиони всъщност са англ.артисти Пол Колинсон и Майкъл Фийлдс.Но това може да е дезинформация."---Дезинформация е. Артистите са Роуън Аткинсон (Mr. Bean) и Сир Норман Уиздъм (Mr. Pitkin) :)

59

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тези третополови енгличанчета

58

Анонимен

преди 5 години

Тъпо но идва брекзит:)) Трябва враг за отклоняване на общественото мнение...

57

Анонимен

преди 5 години

Печатането на пари свършва и тези търсят война.А кой уби Даяна!;) Да се възобнови разследването и да се разкрие Путин:))))

56

Анонимен

преди 5 години

Гледах онзи британски турист как души инвалид...преди време един гамен с тухла счупи главата на едно момче след края на шампионската лига....в Индия са ги убивали вързани за оръдие като са били тяхна колония...какво ми припадате по тези ***!

55

Анонимен

преди 5 години

След случаите с Троцки, Г.Марков, Ливиненко и мн.др. на всички е 101% ясно че убийствата се правят от Москва.Затова санкции до дупка. "Първо га.лош, знаеш ли колко милиарди наливат на острова руските олигарси? Съмнявам се.Второ, като имаш ресурси, имаш всичко.Имаш крава -пиеш мляко. Какво има острова което не може да си купи Русия!? Не знаеш защото си про.з.Да сравняваш Русия с сегашна Англия е тъпо.За тези хора прочети историята колкото и субективна да е тя. И последно-брекзит:)))))

54

разобличени сте!

преди 5 години

Англичаните имат право да се съмняват,че имената на атентаторите Александър Петром и Руслан Баширов са фалшиви-това са често срещани имена в Русия.Според неназован източник има сериозни предпоставки да се счита ,че истинските имена на атентаторите са Илф и Петров и Руслан и Людмила!?

53

Анонимен

преди 5 години

Сега следва (химическа) атака в Сирия!Сценария е същия!