66

Ме

преди 5 години

Казах, имало е следи - минимални количества от веществото което се открива чрез спектрален анализ или друг научен способ. Необходими са изключително малки количества, които по-принцип не биха могли да причинят никаква вреда даже и на бебе

65

Ме

преди 5 години

да се използват кадри от филми и електронни игри е запазена марка на путинланд:))) Ноемалния, цивилизован свят използва истината и истински доказателства. Като например, че следи от отровата са били намерени в стаята на заподозрените.

64

В

преди 5 години

Баба мей обича да се заяжда алкохолици британци сами умират путин виновен на тях баба да си гледа работа

63

Отрова

преди 5 години

Отрова, каква отрова в стаята?Нали целият хотел щяха да са мъртви.В хотела не си спомнят подобни хора - не са регистрирани подобни имена.Малко здрав разум.Кой да чете?

62

Анонимен

преди 5 години

Тази Мей е уникална, ид ....ка. Какво цели, какъв е смисълът да продължава с всичко това? Ако си мисли, че по този начин ще унищожи Русия,значи акълът й е колкото на вече изгубило ума си бабе. Умира си за величие нашата Терезка. Но всъщност само се излага. Всички само седят и й гледат сеира. Айде да идва този прословут Брекзит че да се спре вече с това нещо.

61

безпристрастен

преди 5 години

Относно новината, че били актьори:Много ми стана интересно. Представих си как един Джони Инглиш от тайните служби е скалъпил кадри и снимки. После си помислих, че просто няма толкова *** човек на света. Реших да проверя. Новината идва от руски сайт newsland. Намерих новината там. Цитиран е някакъв блог. Претърсих целия интернет за този сериал "KGB Spy" - нищо. Почуствах се като жертва на руската пропаганда.Може ли някой да открие нещо. Има ли такива актьори, сериал, продуцент. Дайте линк.

60

Анонимен

преди 5 години

Не е сигурно дали това са руски шпиони и дали са убили някого, но със сигурност Тереза Мей изби рибата! И канарчетата също!

59

Анонимен

преди 5 години

Мей обикновена клоунеса.....

58

батка

преди 5 години

Новичок?- мей би, ама не би!

57

Me

преди 5 години

KGB Spy, не мога да намеря такъв сериал камо ли да е бил излъчван. Може ли да споделите някоя връзка към него. Може би, да се използват кадри от филми и електронни игри е запазена марка на путинланд:))) да им се смеят и гаргите даже

56

Ме

преди 5 години

В английския печат пише, че са намерени следи от отровата в хотелската им стая.Това според мен си е пряко доказателство. Освен, че са били на местопрестъплението също.

55

Анонимен

преди 5 години

Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори 06 Септември 2018, 16:33 Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала KGB Spy, който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те. Това е съобщи на страницата във Facebook продуцент на сериала Майкъл Кълиган

54

Анонимен

преди 5 години

Тези още си мислят че са империя. Какво падение - от най-голямата империя на света изпаднаха до момче за поръчки на Чичо Сам.

53

Анонимен

преди 5 години

Който е бил в казармата знае и го е изпитал сам,като се изпробваха противогазите в палатката с хлор-пикрин.Не се издържа,ако противогаза пропуска.А тези са отровени с БОВ,хиляди пъти по-силно от хлор-пикрина и си се разхождат,ядат и пият по пъбовете и нищо не усещат.Взеха ни съвсем за будали с този уж газ,който може да се маже по дръжката на вратата,саморазпада се при висока влажност,пък оставя следи над 2 месеца в мъгливия Албион ,стоящи зад сигналната лента полицаи без защитни средства .

52

Анонимен

преди 5 години

Странно съвпадение. За отравяне на Скрипал започва да се шуми винаги когато Сирийската армия и руските самолети нагънат някой от подопечните на Англия терористи в Сирия. Друго странно съвпадение е че Сирийската армия нарочно използва химическо оръжие точно когато Запада я заплаши че ще я нападне ако го използва. Ах тези прokлeти сирийци, на инат го правят :)

51

Анонимен

преди 5 години

Предателите трябва да имат такава съдба ! В Америка ще ги държат доживот и ще си правят експерименти с тях .

50

as

преди 5 години

Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри - Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала "KGB Spy", който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те.Това е съобщи на страницата във Facebook продуцент на сериала Майкъл Кълиган, пиши сайт newsland."Приятели, това е нещо невероятно . Това е по-забавно от мистър Бийн. Майка Тереза (очевидно авторът е имал п

49

Го4о

преди 5 години

Путин не е само ръководител на държавата, той е бил и шеф на КГБ! А всички знаем, че няма бивш ***, *** или агент на КГБ!

48

Анонимен

преди 5 години

От Островът на съкровищата до Островът на вилите разстоянието е една Тиква-БГ

47

НАТО ОТАН

преди 5 години

Престъпникът Путин да бъде елиминиран с прецизен удар от безпилотен летателен апарат.