14

Българина

преди 5 години

Все едно на тото фиша да му викат инвестиция! Тези крипто простотии са просто вируално казино от пирамидален тип, ни повече ни по малко. Утре започвам да издавам валута виртуална с покритие известните на човека звезди и планети. Започвайте да купувате телескопи, не са енергоемки, но изискват ясно небе... Копайте зведи, да ви е а у *** ите глави междузвездни миньори такива.

13

Анонимен

преди 5 години

Гадни спекулативни и манипулатири. И това порухахте. Трябваше, да ни помогне, да се изкопи от банките, но вашата алчност го унищожи. Меркантилни роби!!!!

12

До Инвеститорите

преди 5 години

Ох котьо,да си си купил Биткойнчета на 2000,за да си удвоиш парите за година и се оказва,че 70% от парите ти са изчезнали.

11

Зуйо

преди 5 години

Не следя редовно днес.бг, и коментирах темата просто защото при мен биткойна промени живота ми кардинално. Не ме интересува, кой ми вярва и кой не, но е факт, че инвестицията ми в койни за 7 години се изплати 750 пъти?! Ппризнавам си, че съм се изкушавал да се разделя с тях през годините и особено с 50-те койна, които ми останаха, и които в края на миналата година струваха близо милион долара. От опит и наблюдения знам обаче, че лакомо д*** ака кръвчица, а аз не съм лаком а умен! Поздрави!

10

Анонимен

преди 5 години

2011 биткойна започна на 1 долар, но за няколко месеца скочи на 5, а после удари 30 и нещо долара и в края на годината падна на 2-3 долара. Зависи кога си купил, то е възможно. Обаче малко хор стиска работа котките за повече от няколко месеца. Изключения правят глава на и като 50 cent, който просто забравили, че имали няколко стотинки кой на, дето стрували 5000 и нещо контакт преди това.А аз ползвах кой ни, да си купувам екстаз и от силка...

9

Чича Ви Митко

преди 5 години

До ЗуйоЗуйчовото.....през 2011 цената на битшит-а беше 0.30 цента. Няма как с 1000 долара да си си купил 100 койна. В кръчмата може и да минава номера, ама като ти видят скъсаните дрехи ортаците....и те няма да ти повярват даже.

8

Енгелс

преди 5 години

някой ден с криптовалута ще се пазарува масово, това е бъдещето

7

hhh

преди 5 години

До ЗуйоБраво, радвам се искрено, че един българин знае какво са криптовалутите и как да инвестира в тях!

6

Зуйо

преди 5 години

Незнам, аз един благославям деня на 2011-а, в който на майтап реших да жертвам 1000 долара и да си купя 100 биткойна. 50 от тях продадох през есента на миналата година за близо 750 000 долара. Другите 50 ще си ги пазя, пък да видим...

5

Ужас

преди 5 години

Фалита е готов!Заминавам за Русия.

4

Анонимен

преди 5 години

Време е да се купува.

3

До 2

преди 5 години

Те реално толкова струват... Ако знаеш колко електроцентрали са дали фира покрай тая глупост.

2

нотариално заверено

преди 5 години

Тя цената на тия ""крипто-"" , ""квази-"" и прочее виртуални творения е по-скоро нещо като НАДЕЖДАТА, че струват толкова..... ама тя нали умира последна :-( :-(

1

Анонимен

преди 5 години

Ако не разбирате каква е причината не може да ви се помогне.