26

рт

преди 5 години

Разбирам ги протестиращите германистанци, но те нямат моралното право да се бунтуват срещу миграцията след това, което са направили през миналия век, причинявайки смъртта на десетки милиони души. Да не са нападали Полша. Сега ще си сърбат ислямистката попара и ще мълчат.

25

Анонимен

преди 5 години

До Един от планината.Соро са,който пише,и дава интервю мозъчно тъне в 19 век,и от тук този архаичен термин Велика БГ.

24

Един от планината.

преди 5 години

Какво е това Велика България! Не искаме да грабим чужди земи и да покоряваме чужди народи. Ние не сме сърби и гърци, не сме турци и руснаци. България трябва да е цяла - всички български земи населени с българи - Мизия, Добруджа, Македония (Беломорска, Вардарска и Пиринска), Шопско (Софийско, Радомирско, нишко, Видинско и Пиротско) Тракия. Това е Цяла България - земя и българи. Велики са империите - руска, турска, британска.

23

Анонимен

преди 5 години

Същия тоя ви гарантирам, че не би припарил до гето от какъвто и да е тип, камо ли да живее сред тях и да си пуска децата спокойно край тях. Най-много някоя снимчица за пред медиите да покаже какво "добро" сърце има. И не ми прикривайте културен марксизъм зад либералната демокрация. Либералната демокрация беше опорочена от политическите елити и няма нищо общо с класическия либерализъм. Зад паравана се крие друго същество. Както се вижда всичко, с което не са съгласни е популизъм, ксенофобия и т.н

22

Анонимен

преди 5 години

"...но какво искат те?"===Многократно казаха достатъчно ясно какво искат, ГЛУХИ ЛИ СТЕ?????

21

Анонимен

преди 5 години

ХОРАТА ОТИДОХА НА КОНЦЕРТА, А НЕ ЗА ПОЛИТИКА.ТАКА ЧЕ НЕ РАЗЧИТАЙТЕ МНОГО НА ЛОЗУНГА "НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ"

20

Анонимен

преди 5 години

Поредната статия пропагандиращи либeрaстията и целяща да ни изкара едва ли не виновни...

19

Анонимен

преди 5 години

Г-да празнодумци тук става въпрос за религии и за нищо друго !! Европа е християнска и ще си остане такава !! Турците , сирийците , афганистанците , арабите и др. да си оправят страните и да си живеят там !!

18

NoName

преди 5 години

Твърде много ДУМИ, и нищо съществено! Искам да се обърна към всички либерали: Отидете в черна държава и се дръжте и живейте като тук - РЕЗУЛТАТА НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА! Отидете в Мюсюлманска държава (АКО СТЕ ЖЕНА) обуйте един минижуп, абе Кифлейте си както си му е думата - РЕЗУЛТАТА НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА (най-малко да ви убият с камъни на улицата). Отидете и веднага поискайте помощ от властите за обежище и социална помощ - РЕЗУЛТАТА НЯМА ДА ВИ ХАРЕСА!! Така че, вие ЛИБЕРАЛИТЕ сте пълни глупци!

17

Анонимен

преди 5 години

До В началото бе словоДа, населението се увеличава неконтролирано, стихийно, и то точно в несъзидателните (по различни причини) части на света. Най-умното общество - китайското, направи крачки в тази посока, но малко прибързано, не изцяло добре премислено. Трябват не команди или палиативни помощи, колкото да се удължава агонията на бедните, а да се приучват на цивилизован живот, на сексуална и битова култура, да се образоват и просвещават. Другото е лицемерие, малоумно, користно и вредно.

16

Анонимен

преди 5 години

Бълвоч е написаното, но ако е взел добри пари от фондация - добре. Ще ги изхарчи в Лидъл и Кауфланд, ще си купи евтино месо и евтини китайски дрънкулки.

15

ИМПЕРАТОР

преди 5 години

Война искат ми. Най-важното е, че християнките държави трябва отново да станат монархии, царства, кралства, империи, и да забравят за комунизми, либерализми, демокрации и тем подобни глупости....

14

Анонимен

преди 5 години

Като прочетох тая *** празнословия ,разбирам защо хората стават все по-десни.

13

Мда

преди 5 години

Кое е по-добро-неизбежна война с тара.мбуките,когато станат прекалено много и започнат да се налагат и разрушават Европа или война сега,когато са още сравнително малко и могат да бъдат изритани без много жертви!?Съвсем очевидно е,че тия не приемат нашия начин на живот и се стремят да наложат своя и своите ценности!За какво"Просвещение" говорим,за какви "либерални ценности"?Не им щем ни едното,ни другото!Искаме да живеем спокойно и сравнително уредено,както преди нашествието!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Има, но не са мнозинство ... Ама ще станат :)

11

Анонимен

преди 5 години

Браво ЕС днес е поробен от шаЙка престъпници в Брюксел, всички нормални хора трябва да изрититат алкохолните бюрократи от Брюксел. ЕС страда от тежка форма на ишиас, старческа деменция и алкохоизъм.

10

ЦК на КПЕС

преди 5 години

Тоталтарния режим в Брюксел иска да заличи европейската цивилизация и да превърне Европа в континент от третия свят.

9

Анонимен

преди 5 години

Стига се мъчихте да заблуждавате лековерните хора! Никакви неонацисти няма в Кемниц! Злокобната световна върхушка зад параван прави от Европа и света една пихтиеста, безропотна, тъnа маса, която да командват няколко болни от човекомразство мозъка. Кемниц протестира срещу очевидното, нагло връщане на цивилизацията векове назад. Хората не искат да живеят като преди хилядолетия и да се подчиняват на дивашки "традиции". Искаш ли да живееш добре - приеми цивилизацията, НЕ НАЛАГАЙ ДИВАЩИНАТА СИ!

8

В началото бе слово

преди 5 години

Трябва да намалят популацията на пренаселената земя.Това е скрития замисъл ,да спрат възпроизводството на простолюдието. И създадоха ,популяризираха джендъризъма .

7

annybody

преди 5 години

А западните народи живели ли са о векове с команчи?