59

ШМАТКА

преди 5 години

А бе сер...семино,днес уж е нац празник, а ти къде си се запилял ? да уреждаш ново заробване на българите като ги продадеш сега пък на юдеите ли? От там нищо хубаво не чакам само по-късно сигурно ще изплува някоя афера в твоя полза.

58

Консули в Германия

преди 5 години

Борисов да си прибира неквалифизираните Консули от Германия които даже ги мързи да вдигат Тел. които са дадени в сайта им , освен това нищо не разбират от Док. изисквани от Германските Институции , да им търсят работа в БГ

57

до 55

преди 5 години

Трудно е вече да сме единни с ГЕРБ. Още Плевнелиев даде душа и сърце да ни разединява. Застана на страната на умните и красивите, срещаше се с посланици, които плюеха по правителството на БСП. Даже Борисов се отказа от Южен поток само да се върне на власт. Това не се забравя лесно. Но ако въпреки това ГЕРБ работеше за БГ щеше да им бъде простено. КЪСНО Е, КАК ДА СИ ВЪРНЕШ СИМПАТИИТЕ НА ХОРАТА, КАТО СИ ИМ НАПРАВИЛ НАЙ-НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В ЕС?

56

Слава на България

преди 5 години

Слава на Герб и ЕС.Долу комунистическата ***. Идва Нова Европейска България.

55

Слава на България

преди 5 години

Единни с ГЕРБ!ТОВА е силата на България!!!

54

Анонимен

преди 5 години

ние искаме да работим в тази връзка, но НЕ ИСКАМЕ Бойко Борисов и крадливата комунистическа партия ГЕРБ. Честит празник братя!

53

Анонимен

преди 5 години

Когато дойде на власт първия път, Борисов дойде с голяма еуфория. Имаше огромна подкрепа. Смяташе се, че най-после идва човек, който ще запретне ръкави и ще направи добри неща за страната.За съжаление пропиля златен шанс. Сега и да поиска да направи нещо никой не му вярва.

52

Анонимен

преди 5 години

Ае стига сте тролили поне на празника!!

51

Анонимен

преди 5 години

Борисов, хубави думи /не знам кой ти ги е написал/, но само думи.Какво направи до сега?

50

Народе?

преди 5 години

Над парламента си го пише. Кое е оръжието срещу некадърни депутати.Когато сме единни сме непобедими.

49

Анонимен

преди 5 години

Не нагрубявайте нежната душа на премиера,и не си мислате че не е искрен като говори за обединение,объркването ви идва от това ,че си мислите че той говори за обединени с вас,ами НЕ това послание за обединение е към другите парламентарни банди и към всякаква престъпна ***,няма предвид нас.

48

Анонимен

преди 5 години

Здраво им се заклатиха краката на тия! И той го знае!-:)

47

Банкомат

преди 5 години

Знае ли някой колко пари е гепил Тиквоний ?

46

разединение

преди 5 години

Бабити от селата дето са се смачквали от работа по кърищата ,ако знаеш колко те пустосват за мизерните си пенсии ,който ти наричаш просперитет веднага ще се скриеш.Не може в Парламент и правителство да получавате толкова а тези които са градили страната да мрът без лекарства и храна---ако не ми вярваш *** живеи ти с 200 лв..да не говоря за лафа ,,некачествен материал,, какво съединение с презряния материал...и др лаф ,,скромността е хубаво качество когато не притежаваш други,,--УЖАС.

45

AXE

преди 5 години

ГЕРБ се превърнаха в БКП (Палтията с Главно П), а Бойко еновия Тато, т.е. Бащица Бойко

44

Анонимен

преди 5 години

Не се снимай до българското знаме ! Снимай се до еврейското ,американското , германското !Пфу , вмирисан отвсякъде шоп .

43

пипи дългото чорапче

преди 5 години

НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ-обединител,спасител,справедлив,то така и Сталин не са го хвали ли бе!Пък и който много го хвалят накрая прасетата му се смеят

42

Анонимен

преди 5 години

Не сменяйте един нацепен батка с друг. За тая работа се иска сърце ,душа,хъс и мозък. Малко мозък но навреме.

41

Анонимен

преди 5 години

Единни но без теб!

40

ANONIMUS

преди 5 години

До Анонимен 29A BOIKO KADE E???