9

Анонимен

преди 5 години

Въобще не разбрах тая за какво се бори. Говори ли говори и нищо не казва.

8

Немо

преди 5 години

Когато същите се ползваха за бунтове в Украйна Тунис и Египет - това беше повик на свободата . Когато този повик на свободата е насочен към САЩ това е дезинформация и Фалшиви новини.

7

sdtk

преди 5 години

дали ще реагират на дезинформация на САЩ спрямо някоя друга държава? В колко държави се намесиха в изборите?

6

Анонимен

преди 5 години

Хората вярват прекалено много на крилати мисли и фрази. Утре ще му ханкат на тръмпчо твитеря и ще напишат някй базик, па след 3 минути ще са във война с Россия.

5

Анонимен

преди 5 години

"Facebook и Twitter: Имаме пропуски в борбата с дезинформацията"Само че по свидетелства на бивши служители на компаниите, именно ръководствата им създават дезинформацията и манипулацията на общественото мнение чрез цензуриране на неудобно политическо съдържание и поощряване на това, което се харесва на кукловодите. Сега големият рев на фейсбука и туитъра е, че не могат да контролират такъв голям бунт.

4

хлъц

преди 5 години

Тия ме разплакаха. Милите те защитавали родината си, но лошите руснаци не спят и са се намесили в изборите.С няколко хиляди долара руснаците избрали президент, чиято кампания се измерва с милиарди... смешковци. Но не ги обвинявам, пазят си хляба, а и който плаща поръчва музиката (какво да се говори).

3

Анонимен

преди 5 години

Смешници.

2

Я стига

преди 5 години

Каква намеса,какви глупости?абе вия на луди ли ни правите?

1

Анонимен

преди 5 години

Лошо им се пише на руските ***...