31

Анонимен

преди 5 години

Бро има горен каквото дал това и зел пред теб се смее зад теб плачи що ли за народ сме не знам

30

realbo mislesht

преди 5 години

Ще сме щастливи ако всички сме еднакви но още има хора които живеят в 1980 година докога ще се присмиват и подиграват на обикновенния човек е това не са българи тия са по гадни и от ромите

29

Анонимен

преди 5 години

До АЗ 30О да, такива "вярващи" във Слави са чиста проба балканска еволюция! Тук съм 200% съгласен и знам че в самата България си има достатъчно химеристи!

28

АЗ

преди 5 години

Тоя Нури каза, че единствения шанс за България е Слави Трифонов. Тук няма емотикони, но аз се заливам от смях, и чукам на дърво, дано този хм, как да го нарека ... човек... може би, не се завърне в България, чеее ситуацията ще се усложни, ако се върнат такива емигранти.

27

Анонимен

преди 5 години

Който си сака ферма "диспансер" да си ги глуеда!

26

Анонимен

преди 5 години

SHTASTLIVI SA ZASHTOTO UPRAVLYAVA GERB NACELO S BOIKO BORISOV. SHTE RIVAT S GORCIVI SALZI.AKO DOIDE KURNI-TEHNOIMPEKSA SHTE IM VZEME PARICKITE I

25

T

преди 5 години

Има голяма разлика между Имигрант и Гастербайтер.Едните са в чужбина за постоянно а другите да изкарат някои леж и да се върнат.А голяма част от имигрантите са навън не само по икономически причини.Писнало им е от корупция, завист, безпардонност, наглост, безхаберие, безочие, липса на морал и простотия.

24

Упадъка продължава

преди 5 години

Много ми дреме за българите.Точно тези бг "юнаци" продадоха страната си за жълти стотинки и хукнаха на запад да робуват и берат ерво.Гола вода сте.

23

Анонимен

преди 5 години

колко е щастлив българина в чужбина . печели и плюе *** но не вижда какви кочини стават на запад. Всеки ден корабите докарват емигранти които за по малко пари ще работят и вас ще ви издухат.

22

Анонимен

преди 5 години

Днешния българин е комплексиран пораженец тежка категория.

21

дедо Ташунко

преди 5 години

България е земен рай в който живеят пра.сю.ги. Връщат се обратно само неуспелите. А успелите - само за седмица, две и после - беж да ги няма.. РОДИНАТА Е ТАМ, КЪДЕТО НА ЧОВЕК МУ Е НАЙ-ДОБРЕ. Да е честито Съединението на всички, за разединение днес няма га приказваме.

20

Анонимен

преди 5 години

От България по-хубаво няма.Ама не всеки може да го разбере.Емигрантите мизерстват,спестят пари и ги влагат в имот в България.То затова и цените са толкова скъпи.Егати и живота.Аз каквото изкарам си го харча за семейството и за удоволствия.Всеки месец поне по веднъж ходим семейно на спа хотел.Петък вечер с жената,след това на ресторант и завършваме в нощен клуб.Всяка събота и неделя се разхождаме по паркове или посещаваме някаква забележителност в друг град.А който иска да си трупа парите.

19

Киното затвори

преди 5 години

Добре че не гледам телевизия а тези са виждали ТКЗС само на снимка , софийската аристокрация я чака брутален глад и дефицит , сами си гледайте умрялата телевизия

18

Анонимен

преди 5 години

Обичат родината мразят държавата. Лошото е, че всеки се примирява и нагажда. Не защитавам нито емигрантите, нито живеещите на територията.

17

Анонимен

преди 5 години

Щом аз не живея добре в България представям си как живеят обикновените хора!Гриша Ганчев

16

ай чао

преди 5 години

50 000 напускат връщат се 1000 обикновено роми за да си построят къща със спечеленото,тези милиционерски мекерета лъжат и се слагат на Боко и Цоко подобно на Румънеца и Енчев!

15

Анонимен

преди 5 години

Българина обича простотията и би се върнал в България само и само да участва в това скучно шоу.

14

Анонимен

преди 5 години

50% от семейството ни са навън. Бяхме 100% там, но след пенсионирането по-възрастните се върнаха. Със спечеленото можеш да живееш тук по-спокойно, но атмосферата е отровна. Затова не вярвам всички да сме отново заедно в България. Така е с много други семейства.

13

B=D

преди 5 години

доколкото знам Иван и Андрей си умират за мъжки змей xD :D

12

Пет

преди 5 години

До...чужбина е за работа .България за живот!? Човече след няколко години когато се изнесат Доктори.мед.сестри.шофьори.строители чистачи и т.н.и останалите тук се пенсионират и са болни.....Кой ще гледа за тях? Държава без мед.обслужване Не е държава за живеене! Дори *** няма да има кой да събере по улиците! Представете си какво ще стане...плъхове и болести!