5

Анонимен

преди 5 години

По-голяма глупост от тези писания няма. Сексът ставал по-вълнуващ. Глупости, става скучен и по задължение. Много пъти и въобще липсва. За това огромна част от женените си имат любовници. Имало, с кой да споделяш. По-скоро има кой да ти мрънка непрекъснато и да те кара да се чувстваш длъжен за всичко. Забравяш да приемаш предизвикателства. Абе умряла работа. Е, има и много фенове на брака, на които жена или мъж им се е вързал и не смеят да я/го изпуснат, че други няма къде да намерят :-)

4

Скрипал

преди 5 години

Тес две мумии от снимката,нямат нищо общо с раята дето коментираме тука,западния свят отдавна отказа да създава роби,както и ние.

3

Влади

преди 5 години

Женен съм от 24 години. Приятел от детската градина, т.е. много стар приятел ми каза:Хубаво е да си женен. И се оказа прав.Имало е и лоши моменти - глад, скука, болно дете, но всичко е минало. Двата коня добре теглят каруцата, а като конят е един, проблемите са двойни.

2

Анонимен

преди 5 години

Бракът, споделяне на лошо настроение през деня и лоши миризми през нощта.

1

Бай Иван

преди 5 години

Женен съм от 15 години без да знам дори за една от тези 21 причини .Ако мога да върна времето назад пак бих го направил .