25

Анонимен

преди 5 години

Жена съм, но изобщо не мисля, че бракът е толкова важен. Всичко това с разбирането, взаимопомощта, готиния секс и т.н. можеш да го правиш и без подпис. Някъде да е казано, че не мога да съм най-добрата приятелка на мъжа до себе си ако не сме се подписали?

24

До Алтерн. веганист

преди 5 години

Това разправя всяко лигаво мамино синче, само дето 99.5% от тези синковци не са вегани, а папат пържоли! Пържолките ги купуват мама и тате. Ако синчагата работи, неговата заплата си му е само за джобни. Търси тъст, който в най-лошия случай да му осигури същото безгрижно живуркане, но е желателно да намери някой още по-заможен. Но заможният тъст да не настоява за брак между дъщеря си и маминия льольо, та намери ли се по-заможен тъст, льольо веднага да се преориентира!

23

До 38

преди 5 години

То и животът е хубав само в началото.

22

Опитен

преди 5 години

Невъзможно е да се намери достатъчно добре изглеждаща, разбрана и разумна жена в едно.

21

Анонимен

преди 5 години

Никога!

20

Кабалерос

преди 5 години

Този хубавец излезе ли от болницата вече ? Нали наскоро се наби с мотора в едно старо Бенц.

19

Анонимен

преди 5 години

Женена съм от 30 години. Бракът е хубав само в началото.

18

Алтерниращ веганист

преди 5 години

Бракът е излишна институция защото е полезен единствено за себе си (и паpазитите около него - голддигери, съдии, адвокати, попове, моралисти).Семейство се прави и без да е нужно да се допуска в него държавата, църквата и общественото мнение.

17

Анонимен

преди 5 години

Колкото единия търси разбирането в другия, толкова другия желае да бъде разбран. В повечето случаи мъжа и жената са на една съща страна на едно и също мнение, но много време им трябва да го разберат. Докато, преминат през различните видове перипетии. Щастливия брак е в приятелството, между мъжа и жената. За това едни са с щастлив брак, други не.

16

Анонимен

преди 5 години

Какъв щастлив брак може да има без мъжът да се е предал изцяло във властта на жената?А какъв мъж би направил това, освен доказан мишок?Излиза, че само някой синоптичко може да бъде щастлив с жена...

15

Анонимен

преди 5 години

В 90% от хората имат жена и мъж но нямат приятел и прятелка. Е как имам жена..., мъж!? Да имаш жена... имаш мъж! Но не и приятел/ка. Имаш брак, но не и приятелство. Възможно е да изяде 20 години една "торба с жената ти.. мъжа ти" сол. Но никога да не станете приятели, а добри познати. В 90% от брачните двойки не водят диалог, не обсъждат проблемите и не споделят. Защото знаят, че няма да намерят разбиране в отсрещната страна. В един брак, връзка в едни взаимоотношенията винаги има двама.

14

Анонимен

преди 5 години

Защото мъжа и жената не са приятели, а това е от съществено значение в един брак. Приятелството в брака е друго нещо. Докато си с приятел или приятелка си споделяте и най-съкровенните тайни. И отваряте душите си един за друг. В брака не можеш да кажеш всичко на един мъж и на една жена. Ще има Фасо и, сръдни проблеми. Докато при приятелството има споделяне с разбиране и от двете страни. Никой на никого не се сърди. Има диалог. С лека нотка и на закачки от споделеното просто ти е топло и удобно.

13

Анонимен

преди 5 години

Всичко, написано в статията е вярно, но важи само за щастливите бракове.За съжаление, много брачни двойки не са щастливи и не се развеждат само поради някакви меркантилни или други практични причини.

12

Тотко бръмчалника

преди 5 години

Вчера се ожених и ся бръмча с жената на пътешествие. Друго си е. А не всеки петък си търся жена. И всяка неделя друга. Да харча пари като луд за "кауза пердута". Друго си е да си имаш жена за постоянно. Останалото е бошлаф работа.

11

Минко 47 год ерген

преди 5 години

За 4 дни в това село просто умряло съм похарчил 7 000 лева!

10

Анонимен

преди 5 години

"Пърхутът по главите на мъжете се дължи на разпадането на рогата им с течение на времето." --- Хубаво да седнеш на бара и да обмислиш имената на твоите роги.

9

MaйMyнaтa

преди 5 години

Е са се сетих эа една, мноо важна причина...женска! Всяка жена иска да я видят другите жени че прай свадба, а дали е правилно е без эначение эа нея.

8

Анонимен

преди 5 години

Всички тия причини са лъжа!

7

Минко 47 год ерген

преди 5 години

Днес и утре вечер за последно ебба в Лозенец, *** това село просто умряло! За 3 лига тука съм *** 673 мaсхий! Всички *** са тука, *** тая клоака!

6

Анонимен

преди 5 години

До 7През почивката отскачаш за един бърз секс. Вечерта пак. Сутрин за кафе. Ходиш с пръстен. И се фукаш че си женен. И другите жени не могат те имат. И ставаш неприкосновен и важен. И се надууваш като пуяк.