130

Ели

преди 5 години

Няма заплахи.Има позоваване на Международно и Консулско Право.Защото утре Лондон може да обвини България, какво правим тогава?Дори в БГ НПК има права и норми, процесуални пътища, 2-3 - ни експертизи, независими и т.н..Няма нерви, а огромно търпение от страна на Русия.Александър Петров - като име, може да е българско - разбираш ли за какво става реч?Виж колко българи носят това име?Когато една д-ва си позволи подобно нецивилизовано поведение, отговорът трябва да е адекватен.Край, свърши с

129

Анонимен

преди 5 години

Ели, пази си нервите - те са лош съветник.А заплахите само доказват вината за престъплението на Кремъл - отравяне на невинни хора в чужда страна използвайки оръжие за масово поразяване в мирно време.Най-добре е да се прибереш в руския си Гулаг ! Тук имаме достатъчно русофили-продажници.

128

Активист на БКП

преди 5 години

Двамата ,,убийци,, са компютърна симулация на човешки образ !!! Като Бен Ладен !!! Няма такива хора !!!

127

Ели

преди 5 години

Все си мисля, че това е отмъщение от роднините на стотиците убити, от незаконни опити върху цивилни английски граждани, които са били лъгани, че се се тестват ваксини.Нищо чудно да са роднини на загиналите.Лондон замита следите, защото това е страхотен международен скандал.1976 г. има протести за закриването на лобораторията в Портън Даун.Наследниците на Медисън спечелиха делото срещу незаконните опити.Едва 2000 г. започна разследването, и Лондон плаща огромно обезщетение.Много въпроси?

126

Анонимен

преди 5 години

Какво значи това "почти със сигурност" било от високо ниво. Че, там смее ли някой на по-ниско ниво???

125

Анонимен

преди 5 години

Е, сега какво ще правят с тези двамцата алхимици ? Ще ги утилизират ли, при Кадиров ли ще ги крият или вече са ги самоубили !?Какво ще правят с близките им, с приятелите, познатите.Ще има яко наддаване в рубли, долари и евро.Ще има заплахи, рекет и мъчения.ЗЛОТО в империята на злото няма край !

124

Ели

преди 5 години

Русия да постави УЛТИМАТУМ - до 48 часа да се предоставят всички резултати от разследването, в противен случай -СЪД за уронване на престижа на държава- финансови загуби от санкции, -убити руски граждани;Лондон е длъжен да дава обяснения.Ако не - Операция във Фолкленд и връщането им на Аржентина - Малвински.Разследване на 11 загинали британски учени работещи в Портън.Опити с БОВ над английски граждани 1950 Медисън на 20 - военен участва в изпитания на зарин, а са му казали ваксина с/у грип

123

Ели

преди 5 години

Споделям мнението на Странджата."Невинен до доказване на противното" - няма никакво позоваване и спазване на Международни правни норми. Абсолютно вар варство. Когато обвиняваш друга страна,предоставяш право и достъп до запознаване с всички обвинения и доказателствени материали, както и експертизи и т.н.Вменяваш виновност със самото име на веществото, което е А 234 - 4-то поколение, както при медикаментите.Да не говорим за опитите над цивилни граждани. 1954 загива военен, едва 2000 г. - дела!

122

Мда

преди 5 години

Шекспир се върти в гроба-британският театър става все по-слаб с годините...Ама нормално е повече да заприличва на приказките от 1001 нощи,с оглед на промените в британското население!

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 159Благодаря за препоръката!Случайно владея и английски, та мога да сравнявам и да не разчитам само на това, което са ми казали.И британските журналисти и те така - коментират, каквото виждат и не вярват слямо на Мей.

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Смазващи са"Смазват машината за вицове, по повод издънките на "силните" британски служби.!

119

Анонимен

преди 5 години

Доказателствата на Лондон са направо смазващи. Санкциите срещу руската *** трябва да се утроят.Жалко, британците не успяха да изнесат тези доказателства преди световното !

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 154Като чета коментарите разбирам, че още не сте чули коментара на Захарова, относно доказателствата за извършителите.Снимките им - в една и съща секунда в един и същ коридор. :))))))))))))))))Смях! Британските журналисти забелязали и я питали, г-жа Мей, как така е станало и защо, вместо да си крият лицата, любопитно разглеждат камерите.По-късно увеличили снимките и скрили датата и часа. Резил!"Службите вече не са това, което бяха."

117

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Троловете твърдяха, че отравянето на Скрипал е инсценирано. Сега им показаха снимки на главните виновни, като е посочена датата на пристигане и заминаване на лицата, като престоят им в GB съвпада с опита за убийство. Показаха и Юлия, която каза, че не иска да има нищо общо с смърдящата ***.

116

Анонимен

преди 5 години

Абе, колко акъл трябва да имаш, та да пратиш от Москва до Солсбъри двама бладухи да мажат дръжките на вратите на свой сънародници от чиста злоба и омраза ?Пари похарчени, а руския мужик гладува като сириски бежанец...та и по-зле.

115

Анонимен

преди 5 години

Нормалните хора интуитивно и генетично ненавиждат съществата като Мей, Меркел, Макрон, Кристалина и т.н.

114

Анонимен

преди 5 години

Мумията отново ще изчезне в тайгата за неопределено време...бави, но килията в хага го чака да прави компания на Младич !

113

Анонимен

преди 5 години

..................тая иска да се прави на Маргарет Тачър, дъртата вещица, която заедно с холивудския третокласен артист Рейгън излъгаха селския колхозник Горбачов да предаде СССР и соц.системата!!!Но алкохолика Елцин пукна, Горбачов не смее да се върне в Русия!!!Сега Русия е велика с Путин, Медведев и Сергей Лавров!!!

112

Херман Гьоринг

преди 5 години

Чуя ли думата сороссоидд свалям предпазителя на своя Браунинг.

111

Анонимен

преди 5 години

Сорос...............дъртия рептил още ли не е пукнал???