16

Българин

преди 5 години

ЕС => СССР

15

Анонимен

преди 5 години

По кумунистическо бяхме къде по-свободни.

14

Ники

преди 5 години

"Нета"? Що за дума е това?! Няма такава дума в българския. Неграмотните *** откога започнаха да разбират и от информатика.

13

Анонимен

преди 5 години

В нета и медиите има само едно опасно съдържание и това е съдържанието, генерирано от феминистките. Опасността му е толкова висока, че дори цялата медия, позволила си да го публикува, трябва да се унищожава барабар със собствениците и служителите. Трябват закони на тази държава. Закони срещу феминизма. Сериозни закони за сериозно зло.

12

Анонимен

преди 5 години

Поредната контрола. Поредното заглушаване. Поредната цензура.Що лъгаха народа за някаква си свобода на словото. Нали дума дупка не прави.Постоянно се говори за някакъв език на омразата. Но никой не казва какво е това.

11

Анонимен

преди 5 години

Тъй се, който не е съгласен с евро*ейската политика на либeрaстия -няма право да изказва публично мнението си.. това си е чиста цензура, хора събудете се!

10

Анонимен

преди 5 години

Според мен е добре че е има контрол, зщаото има много извръщеня и опастности в тоя пуст интернет, дето сте се забили всички в него.

9

Анонимен

преди 5 години

До ХахахНе пич, ще се обновят, Google и сие ще размахат долари и ще ги изкупят. Всичките милениали все сте за свободата, правата, безплатното, докато не ви повечт парички пред мусурките :)

8

Хахах

преди 5 години

BitChute например е една от бъдещите алтернативи на YouТube. Там цензурата е невъзможна.Следващите години ще се появят още много такива платформи и технологиите ще се подобвяват все повече и повече до момента в който и сегашните социални мрежи (динозаври корпорации) ще отидат в историята.

7

Хахах

преди 5 години

Тия от ЕС са уникални ***! Не само в политиката ами и в неразбирането на новите технолоии.Новите социални мрежи вече са базирани блокчейн и p2p от типа на торентите. След няколко години facebook, youtube и другите динозаври мополисти ще отидат в историята. Те на практика вече са отживелица и хората масове ги напускат.Сегашните платформи ще бъдат заменени от нови децентрализирани платформи които е невъзможно да бъдат цензорирани а потребителите ще има 100% анонимност.

6

Анонимен

преди 5 години

ЕС е масонски проект................колкото по-рано се разпадне, толкова по-добре !!!

5

Анонимен

преди 5 години

ЕС мой са гръмни ... И ко сте ми го изплфлющели туй макбук тука ... в бегето само 1 на 200 има такова.

4

Некъф

преди 5 години

И последното свободно място ще цензурират гадовете от ЕС. Да им пикам на демокрацията.

3

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Всичко това е несъгласие с евреите! Но те владеят Парите, Правителствата и Армиите на света, включително и интернета? - Тогава на война с тях! Това няма да е атомна, а партизанска - забиване на нож в еврейски гръб, както се е навел удобно, за да си лиже чаавето!

2

House M.D.

преди 5 години

Точно преди 15 години Хубавото Наде злоупотреби с личните данни на всички 18-годишни българи, за целите на предизборната си кампания. Да попитам нещо. Ако напиша някъде, че алкохолът съдържа глицерин, а доматите - нитрати, това опасно съдържание ли ще се води?

1

Анонимен

преди 5 години

И китайците тълкуват, и руснаците тълкуват, и европейците ще тълкуват. Няма да изостанат.