20

Анонимен

преди 5 години

Чичо ми е полицай в Самоков ей ся си говорихме и вика,че колегите му пуснали куршума по заповед от горе, че да се приключи бързо да не става пак напрежение

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5 Типичен гербераст, ако жена му забременее пак друг ще е виновен

18

БХК

преди 5 години

Пак българите са виновни, че не се сложили до всеки поданик на маалата полицай, да го пази да не си посегне на скъпоценния живот.

17

Анонимен

преди 5 години

Не е ***, а генералВидяхме колко му е натовското с попа!

16

Питам

преди 5 години

Последно в Кюстендил ли става това или в Самоков?

15

Анонимен

преди 5 години

Хайде Нинова, искай пак оставка на кабинета! Опа, не пак, а отново.

14

Анонимен

преди 5 години

Не е ***, а генералЧист *** си е с леко накривен....фуражка, да прекарва пистата!

13

herp

преди 5 години

а децата защо?

12

Д-р ХАНИБАЛ

преди 5 години

Колеги Българи, стига сте наричали кланета и разстрели-"Битови скандали бе"??? Имате профайлъри и анализатори! И Баташкото клане било "битов скандал" , ама НЕ? Явно бъркате науката "Психоанализа" с психология? Стига де??!!!доктор-психоаналитик Ханибал Лектър, Виенски Университет.

11

До дедо Порно.

преди 5 години

Точно по Луканово време си турихме решетки на партерните етажи.Че много се гърмеше и крадеше ,че накрая и него. Ти не знам къде си живял ,,едно време"А ако смяташ Арабаджиев,Стайков,Гущеров,Гергов ,Манджуков,Р.Овч,Кирчо Добрев,Банев,Божков Г.ганчев и още и още за гербери,май доста си се объркал другарю.Ваши са си,куфарчетата на тях ги дадоха.

10

Сидераст

преди 5 години

Най-важното е, че не приехме Истанбулската Конвенция!Сега всичко е точно!

9

Анонимен

преди 5 години

Кой им дава разрешително за оръжие на тези индивиди !

8

Анонимен

преди 5 години

Тази толкова ли е била загоряла 4е си е взела убиец. Не слу4ила с първият си мъж от които са децата та се навряла с втори. А вторият е някои психопат затворник. А дали е втори или десети историята мъл4и. Да убиеш децата защо. Маиката е от ония леките това е ясно ама децата какво са виновни за това 4е маика им е безмозъ4на. В таз ко4инка са останали само недоносени. Е има и изклю4ения но те са рядкост. В дупница пък в гиздова маала се изпоклаха едни от боята. Абе изобщо американска работа.

7

Публиката

преди 5 години

Много бърже се развива синопсиса у тая драма.

6

лека подробност

преди 5 години

До АнонименНе е ***, а генерал. И е генерал, завършил школа на Запад и в НАТО. *** са *** партийни секретари, завършили в СССР, и които сега се правят на демократи-европейци и ни дават акъл.

5

Анонимен

преди 5 години

И тоА го самоубиха.Шегата настрана- вторият мъж обикновено не влияе добре на децата на жена от друг брак. Ако са момичета, посяга сексуално, ако са момчета, ги малтретира физически. Има и свестни мъже, които отглеждат доведените деца като свои, но са рядкост.

4

особеност

преди 5 години

Това не е убийство. Това са психически особености и културни ценностни на един специфичен и силно ценен етнос в България. Ние нямаме право да ги обиждаме - как така убийци. Справка - ситуацията в Германия и баба Меркел.

3

Анонимен

преди 5 години

ПОД ПАТРОНАЖА НА *** РАДЕВ Е ТАКА! ПРОМЯНАТА НА ПРЕЗИДЕНТИНА ОТ ХАРМАНЛИ, ЧИЙТО БАЩА ГАЗИ С МОЩНИЯ СИ МЕРЦЕДЕС ИНВАЛИД И БЕЗНАКАЗАНО СЕ ИЗМЪКНА! ПРИ БСП ПРЕЗИДЕНТ Е ТАКА!

2

void

преди 5 години

Брех, много въоръжени тези в ромската махала...

1

дедо порно

преди 5 години

ей тия гербери, разграбиха страната... а едно време си държахме вратите отключени без да се страхуваме