24

Мухаха

преди 5 години

У нас закъсалите за пари "звезди" се появяват във Биг Брадър а на запад в съдебните зали . Що така ?

23

ТHE Патриот

преди 5 години

каква невероятна футболна драма не могат да се разберат кой кого е еб***л тя него и ли той нея .Очаквам развръзката с нетърпение ,дръжте ни в течение задължително!

22

Анонимен

преди 5 години

Абе, тези актриси много почнаха да се хвалят с кого били спали...?!

21

Анонимен

преди 5 години

Новината за мен, че тая въобще си спомня с кой е спала преди 5 години! Сигурно е минал един полк от тогава.

20

Додо

преди 5 години

Мдааа, поредния епизод от "културата" наложена от "прогреса" - калифорникейшън отвсякъде - продажност, пошлост, разврат, идолопоклонничество, тайни сатанински ритуали, убиване на всички християнски ценности. Аплодисменти за Ротшийлд, Сороc, Рокафелер и Сие! Очакваме следващата холивудска "принцеса" да дойде да проплаче, как през 1999г. един лош баткУ я опипал по сливатa! Че и да поиска 5 милиона компенсация за това!

19

Ха ха

преди 5 години

Много "интересна " статия . Някаква пор*но звезда която спала с 17 годишен в "далечната 2013" . Той я обвинил в се*кс тормоз. Платили са му 250 хиляди и сега ЗвИздъта сигурно закъсала за пари и си ги иска обратно . И затова обвинява младежа в сек*суално насилие . А най-вероятно е двамата да са се дрогирали и да са се изчукали взаимно а сега да си менкат едни пари в зависимост на кого повече му трябват .

18

NoName

преди 5 години

Тия тотално откачиха!

17

анонимен

преди 5 години

Ох , да ми падне !

16

Жиб.

преди 5 години

Може ли да има дългогодишно,например 20-годишно приятелство между загоряла млада жена и 17-годишно хлапе,с което не са роднини? А може ли това хлапе,което на 17 г. е още дете,да я насили и тя да не успее да се отбрани,а да се почувства "странно"? Според нея може.

15

Анонимен

преди 5 години

Пълни простотии..едни пари се въртят..Ако тези двамцата бачкаха на заплата като нормални хора?

14

Анонимен

преди 5 години

Ох на бати. Тая като я гледам и ми става на кокалче пипера. Ела моме тука, никой няма да се оплаче, колкото и чушки да изпапаш.

13

Румен

преди 5 години

ГМО нерези.

12

Анонимен

преди 5 години

На тази ако не и дадат поне 15 години ефективна присъда и останалите жени - насилнички ще си помислят, че може да им се размине!

11

Анонимен

преди 5 години

Не стига, че изнудвала и рекетирала момчето за секс, а сега го обвинява в изнасилване... Това феминистките трябва да се приеме закон за изтребването им... Тя му платила да си трае, после приказва, че я е изнасилил... А той 17 годишен... като знам колко са силни физически и психически 17 годишните момчета и какви са 40 годишните жени, не мога да си представя тая колко е нагла в лъжите си! Трябва да я затворят доживот за доказани антиобществени дейности с висока обществена опастност!

10

Анонимен

преди 5 години

Ох, много се вълнувам от този скандал!

9

Анонимен

преди 5 години

Изнасиления малчуган да се ожени за Арженто, после да се кандитатира за президент на Франция и вече ще може да спи с нея законно, а не да я изнасилва по хотелите.

8

Анонимен

преди 5 години

А Макронката кога?

7

Корнелия

преди 5 години

Е затова жените стават лесбийки. Некакъв пишльо с жълто около устата топнал чушката, погъделичкал я и сега се сетил, че го били изнасилили. Що не вика бе сине майчин като те изнасилваха?

6

Анонимен

преди 5 години

Тая nикла няма ли други дрех,и вечно е с туй елече и се хвали, че всеки я е минал, като са я минали поне да си плащат не стига че са я клецали ами не са и оставили и един долар така не може.

5

Анонимен

преди 5 години

"Текстът към един от тях гласи: "Хлапето ми скочи ... Правих секс с него, чувствах се странно"."Още по-"странно" се чувствам аз опитвайки се да свържа фактите в обвинението й за сексуално насилие. Скочил й да я изнасилва, тя правила секс с него, а настоящият й прител извънсъдебно плаща четвърт милион на "изнасилвача".