16

Атанас Велмазов

преди 3 години

УНИКАЛНА, ВЕЛИКА група ! Едни от най-големите в рока за всички времена, а концерта им на Васил Левски е най-великото музикално събитие състояло се у нас изобщо ! Дано имаме късмета да ги видим пак отново наживо !

15

Ass

преди 5 години

Mn .dobre za moja slux

14

The Razors Edge

преди 5 години

AC DC - моята любима рок банда. РЕСПЕКТ!

13

Васил

преди 5 години

Рокът не е мъртъв, това, че няма много нови добри групи и изпълнители е факт, но далеч не е цялата история. Който се интересува може да чуе Greta Van Fleet. Горещо ги препоръчвам, млада банда, със средна възраст ~22 години

12

Анонимен

преди 5 години

АЙСИ,ТИ СИ

11

Анонимен

преди 5 години

До Истината е че..През 2018 рока е мъртъв. Мисля, че рокерите трябва да се променят, като се почне от начина на обличане и се стигне до създаването на запомнящите се песни.

10

Анонимен

преди 5 години

До 7Когато в един музикален жанр няма много нови хитове се слушат старите песни основно. Така е и с рок музиката. Самия жанр се нуждае от нещо ново и от правенето на лесни песни за запомняне.

9

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

8

Rock & Metal

преди 5 години

AC/DC са велика група !!! Точка :). Слушам много по тежка музика, old school death metal, doom metal, някои блек банди също, едно време (когато бях млад :) ) разни grind core , Диси си е Диси. RESPECT !!!!

7

До 6

преди 5 години

То и в бг всеки втори слуша чалга...това не значи, че по света това е великата музика.А за спотифай и днешните хитове...ще си проличи дали слвд 10г пак някой ще слуша същите песни или като теб...самър хитове...и до следващия хит-шит.

6

Анонимен

преди 5 години

До металСъветвам те да разгледаш и Билборд хот 100 или класацията Топ 50 на Спотифай и да преброиш колко рок песни има класирани. Не ми се брой, но на пръв поглед се вижда че са много малко.

5

ВЕЛИКИ

преди 5 години

Само като се сетя за концерта им в София и настръхвам, беше жестоко!!!!! Спомен за цял живот! ВЕЛИКА група!!! Разпознаваеми от първия тон! Просто страхотни!!!

4

Анонимен

преди 5 години

До Истината е че..истината е, че ще умреш без никой да разбере или да му липсваш.

3

Истината е че..

преди 5 години

Рока е мъртъв, рокерите и металистите не сте специални, а миналото.

2

Г. Велков

преди 5 години

"...Последният албум на бандата излезе през 2014 и носи името "Rock or Bust". Изглежда след това братята, които са и основатели на AC/DC, са живели заедно и са работили по много неща..."Тц. Мал не свири нито с групата, нито въобще от средата на 2011. Въобще не участва в Rock Or Bust. Рифовете му, които ще влязат в новия албум, са записани в периода 1999-2000 година, около записа на Stiff Upper Lip.Поздрави!

1

Анонимен

преди 5 години

Super