20

пери

преди 5 години

Тъкмо щях да попитам как ще купим учебниците по английски без да даваме пари на учителите, след като те ги поръчват общо, за да има отстъпка?

19

НИКАКВИ ПАРИ

преди 5 години

Защо все пишете ,, Школата" и ,,Забавачници". Думата Школа по-скоро се употребява в изрази като: Да си от старата школа, Музикална школа, Школа на академиците,ама това свързано с ремонтите си е училище. За думата забавачници си мисля,че не само е остаряла,а и диалектна. За темата НЕ трябва да искате пари от родителите или да ги карате те да ви правят ремонтите. В основното училище помня как искаха такива пари, дори караха нас децата предпоследния учебен ден с някакви шпатоли да къртим стената.

18

House M.D.

преди 5 години

Колега lan, проблемът е, че:1. Държавното образование в България е безплатно и помагалата и/или тяхното копиране би трябвало да са безплатни.2. Училищата искат пари и за ремонти и всякакви други разходи, които би трябвало да се покриват от държавното бюджет.

17

Lan

преди 5 години

Добре де, какво само се оплаквате! Ако смятате, че пари са се събирали нередно - ми жалба в полицията за рекет! И в нашето училище се събират пари - за помагала и за ксерокопия на тестове. Смятам че е редно - ако трябва да обикалям да ги купя тези помагала пак ще дам пари и времето ще си изгубя. Повече от 20-30лв на година НЕ сме събирали. Ако преценя, че не е редно, ми НЯМА да ги дам! Последно ще се сетя да мрънкам във форум.

16

Българин

преди 5 години

Те имената си не могат да напишат и прочетат ... но имат лични карти ...... Като ордените на страната, като бомбони ги раздават ;)

15

Посетител

преди 5 години

Ужас ... Като си спомня колко гадно бе на училище преди ... добри учители мислещи за развитието на децата, кухните бяха страхотни каквото и да поискаш от столовата, спортните площадки и те. А сега е ужас ... а спортните площадки за децата с пари на европа са платени. Едно време за да играем мач ни трябваше само топка... а сега игрище - 50лв/1ч. за 10 деца..... Е аз като родител да дам 5лв за храна на детето или да играе 1ч. футбол ако намери още 9 с по 5лв. Не ми се говори....

14

Иван Пешев

преди 5 години

Я пусни нов предмет, политиканстване - дипломация - шуробаджанащина. Що само на ИТ-тата да правят конкуренция я малко и на политиците, нахалници и като поискат пари и някой каже за министъра нали знаете какво ще стане ще ревнат срещу него че не го е грижа за собственото му дете ето това ще стане. Този е гнусен лъжец !!!

13

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за това баловете да се организират в физкултурните салони в училищата а не да се дават по 200 лева на човек в заведение и така бизнесмените да се възползват от баловете. В Сащ например ученически бал никога не се прави в заведение.

12

Анонимен

преди 5 години

Това икономистче, това стъклено човече въведе преди 11 г. делегираните бюджети в образованието.Резултатите са видими. Родната просвета е в предсмъртен гърч!

11

House M.D.

преди 5 години

От заглавието не става ясно заповедта към коя школа е? ШЗО или някоя друга?

10

Рашко

преди 5 години

Пък в 119-то в София, ни искат по 119 лева!

9

Неа

преди 5 години

Мислим за 2060 година .. сега всичко ни е наред :)

8

Анонимен

преди 5 години

Да, те пари не искат, но искат услуги, труд и материали.... имам дърводелски цех и всяка есен ме караха да им нося нова и да ремонтарам старата дограма и вратите. Отидохме в частно училище и нещата се промениха и отношението на преподавателите и качеството, и базата и компанията на детето... Предпочитам да ги дам парите за частно, отколкото два пъти годишно да ме изнудват за хиляди....

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Не се знае след 10г. колко училища ще има и дали ще трябват учители.

6

Анонимен

преди 5 години

Вълчев кажи кка ще решите проблема с липсата на учители след 10 години, или вас това не ви интересува, защото тогава няма да сте на власт, да му мисят следващите правителства в последния момент както винаги.

5

Анонимен

преди 5 години

Вълчев няма ли да подава оставка? Само питам.

4

Анонимен

преди 5 години

Хаха, тоя ми се струва че не живее тук. Паднал е от някъде. Няма начин без да се плаща

3

Анонимен

преди 5 години

От сега нататък ще се приемат само скъпи дрехи,бижута,спиртни напитки и т.н.

2

ко ? не .

преди 5 години

80 лв , за добре дошли . не било задължително но желателно :)

1

Анонимен

преди 5 години

СмЕх!