55

VIDA

преди 5 години

Много ми харесва заглавието! И аз искам Асад да бъде убит колкото може по-скоро!

54

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова са турци,не виждаш ли какви пише на името,те мразят щатите безплатно.

53

Анонимен

преди 5 години

Оставете Тръмп да работи на спокойствие,какво сте го занатискали отвсякъде? Естествено,че като няма спокойствие и институциите го притискат ще допуска всякакви грешки.

52

Анонимен

преди 5 години

Нито един американски икономистне може да каже какво става в Китай . В класацията на най-мощнитебанки в света първите четири местаса заети от китайски банки . Китайцитекупуват американски държ . облигациине толкова да печелят от тях , а простода могат да продават на американскияпазар .

51

Анонимен

преди 5 години

Сащ не са съюзник на България .Трябва да се прегледат всичкитехни инвестиции и проблема свизите да се реши (да се въведатза тях) . Ако инвестициите не са взаимноизгодни сделките трябвада се коригират. Когато се направитова и се спазва 50 години тогаваможе да се говори за съюзници .А в момента трябва да се търсиотговорност от управляващитеполитици за това положение .

50

Анонимен

преди 5 години

А след Асад и Джуджагин!

49

Анонимен

преди 5 години

Кой продължава да твърди че САЩ не са държавен терорист 1?

48

Анонимен

преди 5 години

"зад ФЕД може би стоят руски еврейски банк"Може би след 12 часа вечерта, мармотите отварят фабриката и почват да завиват шоколад в станиол.

47

Един турчин

преди 5 години

На командно дишане ли е американската демокрация?Ако древните гърци видят в какво се е превърнала демокрацията,биха се обърнали в гроба.Идиотокрация начело с нарцистичния аутист Тръмп!Както предрече преди век Освалд Шпенглер-изгря ерата на цезарите!Америка е опиянена от плутократския си елит,който продължава да губи човешкото си лице.Това напомня на казаното от Оруел:"Животните отвън се взираха от прасе към човек,от човек към прасе,но вече бе невъзможно да се каже кой какъв е."

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 186След като Садам беше "занулен" свърши ли касапницата?След като Кадафи беше "занулен" свърши ли касапницата?Ама, друго е да припечелваш от либерастки постове, нали...

45

Анонимен

преди 5 години

Борбата със сорроссоидите трябва да се води безмилостно с всякакви методи и средства до пълното им унищожаване и изчезване. Както е в Унгария например.

44

Анонимен

преди 5 години

Асад отдавна трябваше да бъде занулен , за да свърши касапницата, но всички имат интерес от този конфликт. *** - за да показва мускили, Запада - за да е ангажирана *** с нещо, иначе ще вилнее в Донбас.

43

Додо

преди 5 години

" пише британският в. "Таймс",(FAKE NEWS) като се позовава на нова книга (VERY FAKE NEWS) за президентството на Тръмп.

42

Анонимен

преди 5 години

Бунджулов, на латиница пише, че не ти четем нищо!

41

Анонимен

преди 5 години

Каква книга за Тръмп може да напише някакъв 70-годишен, отдавна излязъл от играта журналист? Откъде има кнформация? Дядото просто е болен демократ-либераст, решил да изкара някой долар на старини.

40

УМЕН

преди 5 години

Колкото и да е *** Тръмп никога не може да достигне висотите на публичната излагация нито да генерира толкова омраза срещу себе си като титанът в жанра Росен Плевнелиев. Камо ли да го бие в сервилността, слугинажа и пре(о)даването на националните интереси.

39

Анонимен

преди 5 години

Да брани Тръмп може всеки, освен това той е президент на държава, която е наш съюзник. Но я ми кажи какво е по цял ден да хвалиш противното джу дже от Кремъл, който е веаг на България и в червата?

38

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми платени ***, диверсанти, шороши, рашки и т.н. свoлочи...Има едно нещо, което се учи още в първи курс специалност Психология, което много лесно ви издава и силно контрастирате заради него.Един президент на чужда държава, ви е ЧУЖД. И нормалното е, когато не изпитвате нужда да го защитавате, именно защото е нещо чуждо. А вие тук всячески го браните тоя глупaв Тръмп, със зъби и нокти, все едно е чичо ви или близък приятел на баща ви.

37

Нико

преди 5 години

Новина от 2017 година браво на преписвача,чката

36

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от Америка, Англия и Франция и слугите им в България???