61

Анонимен

преди 5 години

Браво на руснаците!Винаги знаят как да се из.с. ерат.Толкова ги обичам,че бих ги удушил в прегръдка.

60

Анонимен

преди 5 години

"Защото ние сме най близо до хауса."До кво сте най-близо? :))) До къщата? Или до анyса? Нещо не разбрах.То това "хаус" и "хаос" са различни неща все пак.

59

Анонимен

преди 5 години

Никави араби в Европа! По никакъв начин! И без никакво сълзливо поведение! Безкомпромисно да се връщат обратно откъдето са дошли. Иначе това никога няма да спре. Да се оправят сами.Държат се като овце на заколение и се зъбят на този когото не трябва! Да се опълчат най - после, но на собствените си господари. Защо вечно чакат друг да ги оправя? Защо не разрешават сами собствените си проблеми, защо допускат други да се бъркат? Що за манталитет що за чудо? Нямам думи!

58

akud

преди 5 години

ето кой ни изпраща имигрантите, нашите любимци

57

ЦЕЦО

преди 5 години

До Анонимен- 61 : ЗАЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЕ ДОГОВОРИЛИ С МЕРКЕЛ ,ЕВРОПА ДА ГИ ПРИЕМА. САЩ ЗАБЪРКВАТ ДАЛАВЕРАТА ,ИЗБИВАТ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ /НЕ САМО В СИРИЯ / , А ПОСЛЕ ДРУГ ДА ПРИЕМА БЕЖАНЦИ. ТЕ СИ ОСТАВАТ ЧИСТИ КАТО УТРИННА РОСА . ЧИСТИ КАТО АРИЙЦИТЕ НА ХИТЛЕР. ЧИСТА "ДЕМОКРАТИЧНА" СТРАНА.ПРОФЕСОР ЧУКОВ, МАЙ И ТОЙ Е НАЛАПАЛ НЯКОЙ МИЛИОН ДОЛАРЧЕТА ,ЗА ДА "СЪДИ" РУСНАЦИТЕ ЗА БЪРКОТИЯТА.

56

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ СЕ ВТУРНАХА ДА ЗАЩИТАВАТ АЛ НУСРА.НИЩО ЧЕ СА ТЕРОРИСТИ, ВСЕ ПАК САЩ ТОЛКОВА МИЛИАРДИ ПОХАРЧИХА ЗА ТЯХ.

55

Емко

преди 5 години

Баси...не е интересно. Аре да се почват вече. Джон Рамбо срещу Иван Кожедуб... примерно. Моля,моля. Без калибрите и томахавките. Воевод , Синева,Тополь бой по Сиатъл, Чикаго , ЕлЕй. А Трайдънт , Минитмен по Питер, Москва и Ростов. Със сигурност и Лондон и Варшава ще го отнесат. Яко нали? И кой печели от смъртта на 30-40 млн пиндоси и още толкова ватенки. Ми Китай ще да е. Ние ли, ние у гъбите

54

800 000 армия

преди 5 години

Това е армия. Ама Турция ако не ги спре тогава ще дойдат при нас. Видяхте ли картата на планетата земя в гогъл ? Там в България на най югоизток има преход свързва Турция с бг това означава че България е наистина вратата на Европа. Защото ние сме най близо до хауса. Оставете Гърция те не са част от Европа. Балкански даржави са. Как така бг в миналото е била балканска държава а сега в Европа сме пълна нула. Не трябваше да сме в ЕС но точно ЕС ни спаси от бежанците. Но ни ограби до шушка.

53

некъфф

преди 5 години

Руската бойна авиация поднови въздушните удари по сирийската провинция Идлиб. Изтребители извършиха 30 нападения срещу 16 зони в западната част на провинцията вчера.Провинция Идлиб е в ръцете на терористична организация - фронтът "Нусра Русия е тази, която натиска, бомбардирайки фронта "Нусра" буквално всеки ден. Позицията на САЩ беше заявена от президента Тръмп.както и от други американски представители, които подчертаха, че трябва да бъде избегната нова дипломатическа криза.ФАЩ кой защитава

52

Анонимен

преди 5 години

Измислици премислици.

51

Анонимен

преди 5 години

Интересно в Ракка нямаше ли цивилни за които да се притесняват?

50

Gogo

преди 5 години

Пак си мерят онези работи. Жалко за изстрадалото население...

49

Анонимен

преди 5 години

Долна лъжа!

48

антисоросоид

преди 5 години

До 48 Анонименколега тоя индивид е излязъл професор от южния университет на сорос. то от там все такива безмозъчни завършват

47

иляте

преди 5 години

Иляте хияди беженци, джендерете в софиа ви чекат

46

Учуден

преди 5 години

До 49 АнонименАъъъааа ! Май пак си се надрусал за втори път днес !

45

Анонимен

преди 5 години

Що не бягат към "братска " Русия ? Нали са съюзници ? Защо не ги канят там ? Защо защо защо. Мятат бомби, а не ги искат.

44

Анонимен

преди 5 години

Не съм го и чувал тоя "професор" - с извинение - Чуков, ама ми е ясно че е заработил хонорара от ул. "Козяк".

43

Анонимен

преди 5 години

Хотелите на Риад и Дубай очакват 800 000 бежанци.Защо ще тръгват към Турция и Европа където не са желани?

42

Ненков

преди 5 години

До АсадАми да по простичко пиша като за "демократи" да могат да ме разберат :) !!!