163

Анонимен

преди 5 години

Тя конвенцията затова се казва истанбулска.

162

Име

преди 5 години

А може ли поне в български сайт да не чета коментари на хора с п-едофилски културни особености? След три менструални цикъла?!?! А знаеш ли, анадолско чудовище, че има острови, на които канибалите те изяждат след три вдишвания и издишвания? Искаш ли да си ги вземем и тях да си ги гледаме като вас и да ви се радваме на различната култура? Докато си тук ще спазваш нашите правила и няма да обиждаш половината ни население. Защото тук мъжете не ги е страх от жените, че да ги смазват психически от деца

161

Бравос

преди 5 години

Извратени типове с извратена религия ! Извратени разбирания, извратени "учени"....

160

Бравос

преди 5 години

Извратени типове с извратена религия ! Извратени разбирания, извратени "учени"....

159

Аз

преди 5 години

Религията е може би вяра, усещане, стремеж и копнеж за доброто и справедливостта. Всеки има право на тая вяра, дали християнин, дали мюсюлманин, будист, суфист, атеист, еретик и т.н. всеки дълбоко в себе си вярва в доброто за себе си и близките си. Никъде, най-малко в святата книга на всяка религия не пише вземи си 10 годишна булка. Тия книги не говорят за полова зрялост....Очевидно мирогледът им е назад във времето, в първобитщината и първосигналността. Гнус!!!

158

Аз съм си аз

преди 5 години

Не мога да разбера как не се възмущавате на вашите момичета, които още на 11,12 години започват безразборен полов живот, не ви ли възмущава факта, че взимайки жена, тя вече е преспала с много мъже и то само за спорт?? Не са ли педофили и тези мъже, използвайки само за спорт тези момичета, не е ли жалко това, че сте тръгнали да се месите на другите? Аз разбирам да се омъжи по-голямо момиче, но да е девственo. Бяла рокля се облича като символ на чистота, а не за мoда... Жалки сте...

157

Анонимен

преди 5 години

Истината казана е друга .Не изопачавайте нещата.Че на и 9 години момичето става жена като и дойде цикьла.И от тази вьзраст може да е отговорна според исляма.Трябва да се моли 5пьти на ден има отговорност за това.

156

Аз

преди 5 години

За мен, фактът, че всяко действие и бездействие в тази държава се определя от религията, покозва че са сбъркана държава. Фактът, че имаш такъв колосален бюджет за религията, показва че си несигурен в нея, че това е основен проблем в държавата. А това, че баш "представителите" й се женят за деца, считам за истинско лицемерие. Как пък не прочетох за леля на 50 години да се е омъжила за 9 годишен юридически, религиозно и полово зрял "МЪЖ". Перверзници, лицемери, тесногръди, прости грешници.

155

Анонимен

преди 5 години

И тия твърдят, че са европейци и искат да влязат в ЕС?! Пази Боже! Май още не са излезли от Средновековието!

154

Анонимен

преди 5 години

Такава Турция никога няма да влезе в ЕС.

153

Анонимен

преди 5 години

До 131% турчин Стига разяснява, коя на колко, и как нашите се лашкат за кутия кока кола, ами повдигни завесата, какво правят туркинчетата и помакинчетата, като ги писърби преди сватбата, а трябва да са девствени до нея...От малки се лашкат в задния двор, а защо не обясниш какво става там, където в селото или махалата всички са роднини?В един цирк играем, от години, знаем си номерата...

152

художника

преди 5 години

До 131% турчин...природата има свои знаци да покаже кога кой плод е узрял и може да се консумира???--------------------------------------А бе "Мюмюне", вие мислите само с чурките си и къде да си ги заврете. Не помисляте ли, че и жените имат чувства. За какви "плодове" ми говориш бе, те също са от плът и кръв и не растат по дърветата. За вас е важно да си хвърлите семето някъде, ама дали е жена или коза- няма значение. *** долни!!!

151

47 номер

преди 5 години

А бе турчин ли е,ми е ясен

150

бай Иван

преди 5 години

Идеята на имамите се препокрива с мераците на султан Ердоган! Целта е децата да се задомяват по рано,да имат повече деца,да няма демографски срив и.....подобно на Косово да завладяват нови територии.Реджепа затова отправя поглед към земите на османлиите.

149

Анонимен

преди 5 години

Образованиееее му е майкатааа а не религия

148

Анонимен

преди 5 години

Жалко е как турските *** защитават педофилията!Жалко и гнусно!

147

131% турчин

преди 5 години

... Та, след 3 последователни менструални цикъла, момиче МОЖЕ да се омъжи. Докато в "цивилизования" запад с доминиращите и юдейо-християнски ценности, средната възраст на първия сексуален контакт на момичетата е вече 11!! На 14 годишна възраст повече от половината имат редовен сексуален живот, според проучвания в ЕС. Но не могат да се омъжат до 18 годишна възраст! И преди да се омъжат, те вече са преспали с половината мъже в страната! Баааси и свинската му работа цивилизована!!

146

131% турчин

преди 5 години

А бе българска му работа ...! 11-12 годишната му щерка се лашка с италински пенсионери за кутия кока-кола и 4 цигари, той тръгнал да се коси, че в някой е казал, че след 9 годишна възраст момичетата можели да се женят. Първо - новината е от Дойче Веле! Второ - природата има свои знаци да покаже кога кой плод е узрял и може да се консумира. Същото важи и за хората. Ислямът не дава възраст, кога момиче може да се омъжи, а казва "след три последователни менструални периода". Природен знак.

145

Анонимен

преди 5 години

Е,как само в българските вестници,като цял Свят се чуди да се смее ли,да плаче ли на турските дивотии...

144

999

преди 5 години

ПОРЕДНИТЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ В БЪЛГАРСКИТЕ САЙТОВЕ !ПОРЕДНИТЕ *** КОМЕНТАРИ !В ЧУДО ДА СЕ ВИДИ ЧОВЕК - ЦИВИЛИЗОВАНА БЪЛГАРИЯ СЯКАШ НЯМА РОМСКИ ГЕТА ?СЯКАШ НЯМА ПОМАШКИ СЕЛА ?СЯКАШ БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ НИКОГА НЕ Е УДРЯЛ ЖЕНА ?МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ ВРЕМЕТО , КОГАТО БЯХТЕ АКТИВНИ БОЙЦИ СЪС ЗАДНИЦИТЕ СИ СРЕЩУ ШВАБИТЕ !ИЛИ ТОГАВА СИ Е БИЛО БОЕЦ " АКТИВЕН" - СЕГА СТЕ ПРОСТО ГЕЙОВЕ !