183

скоро и в Германиста

преди 5 години

ще е така

182

nxnx

преди 5 години

турците толкова ги е страх от жените ,че искат да ги съсипят още от деца .

181

до 151,152 и турчин

преди 5 години

Вижте какво, на 9 г. на момичето и да дойде цикълът си е дете и трябва да ходи на училище. НЕ говорете глупости,че било зряло и едва ли не трябва да почне да ражда. Учудвам се,че дори има хора ,което подкрепят това Да, в България ром*ки раждат на 12г. НО по закон брак се сключва на 18г. От статията излиза,че Ердоган ще напише нов закон,където момичета да се женят на 9? Имамите искат ли ,ще го накарат. Това е НЕДОПУСТИМО.в 21 век, в държава,която се смята за модерна и има претенции да влиза в ЕС

180

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария заради *** като тебе

179

ASAN

преди 5 години

VERNO BE KOZICHKITE NA 1 GODINA STAVAT POLOVO ZRELI KO

178

METO

преди 5 години

A ZA KOZICHKI MOJE I EDNOGODISCHNI CEPENQCHETA

177

Анонимен

преди 5 години

Коя е най-изостаналата държава в Азия - Турция.

176

Бати Злати

преди 5 години

Или казано по друг начин:До скоро Турция беше единствената ислямска страна в която ислямизма беше забранен, за това беше сравнително развита. Посочете ми мюсюлманска страна която е равита БЕЗ ДА ИМА ПЕТРОЛНИ ЗАЛЕЖИ.

175

Мда

преди 5 години

Срамно и жалко е как турските *** защитават педофилията!Гнусно!

174

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

173

Д-р Бръкнипутев

преди 5 години

Доста пъти съм бил в Турция, още с минаването на границата си личи че се влиза в държава в която има ред. Повечето писанки са на хора които най-вератно не са били там никога. Думата кражба?! Не съществува, храна менте ( с палма и разни Е-та) забрави. Отговорите ги оставям на вас.П.С. Завравих си телефона на една маса, сле три часа беше на същото място.Казаха ми че ако някой го вземе се води кражба, демек много бой.за крадеца.

172

Аре у пушиняка

преди 5 години

За филми не ми говори,филм е едно ,а вие си знаете същото

171

лицемери

преди 5 години

Мюсюлманите,мразят дори децата си.кво да говоря повече

170

Професор Христов

преди 5 години

Турция, за жалост навлиза в ретроградна епоха. Кой знае с какво са заплашили властите Албайрак. Човека е възроптал срещу абсолютно нехуманни актове на женитба. Но както е казал един мъдрец: Най-добре се командват прости хора. Жалко за образованите интелигентни комшии.

169

Rambo 1

преди 5 години

Проблема на скинарите е че не общуват с турци и роми и си мислят че всички са едва ли не талибани а това не е така наште гледат турски филми като например Опасни Улици и ми прави впечатление че Турция е доста подредена държава.Проблема на българите е в самите българи огромна корупция и крадливи политици а и не само те...

168

Rambo 1

преди 5 години

До Аз съм си аз-Много точно си написал за българката че я яздурат от 10 годишна за съжаление на моя братовчед Вили сестра му 2008 роди от богат ром бебе и го даде в дом маика и дете в Плевен сега детето е на 10 годинки и този братовчед от тогава стана скинар..викам му брачед какво е виновен рома че сестра ти му е дала той мълчи,сега е пуснал 50 см брада и е с бръсната глава членува в банда скинарска в Русе има счупен кръст на дясната ръка и други на врата проста работа.

167

Rambo 1

преди 5 години

До Аз съм си аз-Моите искрени поздравления българин съм ама ти ми напълни душата!!Турция е велика защо: близо 80 000 000 население много българи има там още от турско време,армия мощна,дисциплина приятел на баща ми сподели че миналата година е бил на почивка в Турция и някакъв му откраднал порфеила за по-малко от 10 минути полицаите му върнали порфеила..Мой братовчед Вилислав-скинара мрази турци и роми защото били врагове"на България..аз му викам Вили враговете на Б-я са в парламента.

166

Ставрю

преди 5 години

Мюслюманска простотия. Шантава религия, която така им промива мозъците че незмаят какво вършат27661

165

Shark

преди 5 години

Иначе миролюбива им била религията. А педофилията за какво се счита, явно за нещо нормално. Нямат работа в ЕС тези средновековни скотове, да си стоят в анадола.

164

Крусейдър

преди 5 години

В олинклузива в тюрке влиза и плющене с кадънки.. Е неофициално:) иначе се праят на дръж ми х*я да се обуя. Девойка не миже да отказва на баща си, ччичо си или по голем брат. Содомити и скодоумци. 5