263

Анонимен

преди 5 години

До Гошо 269Гошо, Гошо, ненапразно има една приказка - "Гошо ***". Направи сметка бе, че след 40 години работа не можеш да започваш "от начало". Гошо, Гошо, смени си името, че си за смях. Че точно заради пребоядисаните гошотъпци държавата ни е на такова дередже. Просперитет с натрапчиви внушения не става. Тоя метод ни го прилагаха преди 30 години. "Партийната линия е правата линия, ура!"

262

От опит

преди 5 години

През 2000-та, свинския бут беше с цена 5лв., а заплатата ми беше 250лв.. Сега св. бут е 10лв/кг, а заплатата ми е >1300лв.. Бензинът беше около 1лв/литър, сега 2,3лв/литър. Цигарите от 89ст., сега са 5лв. Данък сгради и данък автомобил се вдигнаха 3-4пъти, токът също.През 2000-та беше скъпо да почиваш в чужбина, сега излизам поне веднъж годишно.Може би не живеем толкова мизерно,а?

261

Едно време

преди 5 години

До дядо СоциЕдно време държавата ти е плащала всичко. Сега наште ме карат да работя за да си покрия част от разходите за почивката в Ибица.

260

голямо организиране

преди 5 години

До Анонимен 266Свикнал си да ядеш, каквото намериш и да вярваш на етикети. Поразрови се малко и виж, дали тези, твоите фирми, не са в списъка за некачествени и лъжливи продукти. Даже и най-големи вериги бяха посочени. А след една наркоафера в Опицвет, не знам защо, ама ми е нарушено доверието в това име. Но, блажени са верующите. Невежеството гарантира здрави нерви и дълбок сън. Само погледни, да не си много посинял, лош здравословен признак е.

259

дядо Соци

преди 5 години

До Едно време 273 Че ти колко пъти не можеш да си позволиш последен модел Айфон?И да те питам за какво ти е последен модел Айфон? Хакер ли си?Като не се живял при соца от къде имаш база за сравнение? Ааа, тате каза така.

258

Преминаващ

преди 5 години

До "246" (чиновник) ! Сети се сам де ! Ще ти подскажа с няколко въпроса :- Колко Българи и Българки напуснаха България през всичките тези "цветущи" 17 години и защо ?- Правиш ли разлика между Народ и "народ(е)ни избранници" ? Защото средната заплата се приравнява с тази на вторите !- И трябва ли да се приема за прогрес тъпченето на едно място що се касае до покупателна способност ?Ще откриеш отговорите на още много въпроси, но ще трябва да се слезеш долу ! Там където е истинския Народ !

257

Крум

преди 5 години

600 % покачване на заплатата къде е това и аз искам да работя там. Не знам защо но мойта заплата не се е покачила 6 пъти.

256

Така е

преди 5 години

До Анонимен 259 Това което си написал е абсолютно вярно. А тия черве..ните дето са ти наслагали минеси се опитват да ни втълпят, че при соца било по евтино.Лъжци и мизерни..ци , кво да проиш?

255

Едно време

преди 5 години

Едно време не съм живял, но сега дори не мога всеки път да си позволя последния модел АйФон. Така че едно време е било по-добре!

254

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 264Учител с 500 лв. пенсия? Че твоите колеги заплата толкова не вземат бе! До вчера протестираха и заплашваха та им добавиха до 800-900 лв. над 400-те.А за частните уроци плащаш ли данък? Или дереш децата, които нарочно не си доучил за заплатата, която ти плаща държавата, та да ти идват вкъщи за по 30 лв. на час. Гиди мижитурка.Айде, не ви ли свърши работното време, да се прибирате вкъщи, вместо да леете дитирамби по утвърдения ви наръчник за зомбиране от служебния компютър.

253

Анонимен

преди 5 години

До 266такива цени може да видиш във всеки голям маркет, не било сирене от 6 лева сирене, ами аз ти казвам че си купувам от фирмен магазин на фаворит и на мандрата в Опицвет и сирената и кашкавалите са им супер, писна ми от такива червени тролейбус като тебе, немало било домати по 2 лева, даже вчера си взех косервни за по 70 ст.

252

Я гледай....

преди 5 години

А такааа, държавата била принудена изкуствено да вдигне цените.....Кой ?

251

Гошо

преди 5 години

До Сопри се малкоЧета го така "40 години си клатя краката, знам как да казвам здравей на 4 езика (и до там) и сега за да се чуствам добре искам да се оправдавам с другите за собственото си дередже". Ако чешки или норвежки испански и т.н. директно почаваш на 2000 нето в София, сам си прецени колко ги знаеш.

250

Чиновник

преди 5 години

До АнонименАко, имаше поне наполовина толкова акъл, колкото си злобен, щеше да си милионер. Другите хора не са ти виновни, че хем си глупав, хем се давиш в злоба. Хора като теб са доказателство на твърдението, че материалната бедност е пряко следствие от духовната такава.

249

Анонимен

преди 5 години

"машала сирене 16 лева, месо 14....... и после реве че не му стигат парите"Друго си е депутатско кюфте по 40 ст. само за партийни кадри само в ресторанта на парламента.

248

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКажи, къде са твоите магазини с тия цени бе, щото аз не съм от престижен квартал, та затова сигурно и при нас цените са за от лъв нагоре. А като уцеля нещо по-евтино ставам нещатен боклукчия на честния български търговец - половината отива в кофата. А да ме прощаваш, ама сирене от 6 лв не е сирене, картофът като го срежеш половината вътре е черен - сети се за здравословния му съсгав, а да тичам из половин София да намеря т. нар. твой розов домат за 2 лв., малко го го оскъпява, а!

247

Анонимен

преди 5 години

Че то кой хазяин плаща ДОД в днешно време? Нали затова Евростат излезе с данни че в София 24% от жилищата не се обитават. Защото пред държавата хората имат по няколко апартамента и не ги отдават под наем, защото не постъпват данъци от наем. Освен това таксите вход, аснсьор, чистачка, битови сметки, всичко това се плаща от наемателя.

246

Анонимен

преди 5 години

Аз съм пенсионер учител, взимам 500 стотака пенсия и толкова за следобедни занимания, жена ми и тя така. За вас не знам.

245

Анонимен

преди 5 години

До 257машала сирене 16 лева, месо 14....... и после реве че не му стигат парите, за какво не ти стигат за отлежало вино по 50-60 лева бутилката ли :)

244

Анонимен

преди 5 години

До Чиновник 253Високомерието и кухата надутост на партийни миропомазани, които наистина не познават света, е известна от поне 70 години в България. А това за мрънкането е брадат номер - има го във всяка властова инструкция. И ах, ще им кажем, че мрънкат, те ще се засрамят и ще ни предоставят имуществото си да ги грабим по-лесно. За "правенето на пари" - е да, знаем, но НЕ МОЖЕМ НЕЧЕСТНО да изкарваме пари - с партийно нареждани поръчки, с некачествена работа, приемана от некачествени комисии...