52

Анонимен

преди 5 години

Само бой за терористите и радикалните ислямисти, подкрепяни от Ердоган!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Тургут Йозал може да го е казал................ама не е познал...................хаха!!

50

А

преди 5 години

До ПЕНКО - "Един ден България ще е наша, само че този път ще я купим " - това го е казал Тургут Йозал

49

Анонимен

преди 5 години

Много бой ще има за терористите, подкрепяни от Ердоган!!!

48

Прокопий

преди 5 години

Разбира се че ще е клане! Ако едни терористи се окопират в хотел и не се предават, дали превземането на хотела няма да се превърне в клане? И дали властите на която и да е държава ще позволят на такива да си живеят в превзетия хотел?

47

Асан

преди 5 години

Мустакатия султан се е загрижил за своите хора.

46

Това е фалшива новин

преди 5 години

Защото по-рано днес съобщиха,че Турция и Русия започват съвместни бойни действия!

45

ффф

преди 5 години

"Надявам се, че ще успеем да предотвратим екстремизма на сирийското правителство в този регион" А екстремизма на Турското правителство? Или по-точно тероризма на Търското правителство.

44

Анонимен

преди 5 години

"Турция е страна, в която господства върховенството на закона и всичко ще се прави според закона, отбелязал той." занем името на закона - Ердоган

43

ПЕНКО

преди 5 години

НАСЛЕДНИЦИТЕ ОТ АРМЕНИЯ И НА " АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИТ " - НА КАКВО МНЕНИЯ СА ??? ТУРЦИЯ Е ЗАГРИЖЕНА ЗА ЗАСТРАШЕНИ ТЕРОРИСТИ ИЛИ ТУРЦИТЕ ИСКАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ИЗТОЧНЕТЕ -КЮРДИСТАНЦИ??? НАЙ -ВЕЛИКИЯТ ТУРСКИ ПРЕМИЕР Е КЮРД /ТЮРГУТ ЙОЗАЛ/ ЗАЩО НЕ СЕ БРАТОСАТ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯ ИЛИ ЩАТИ ??? АМА ПУСТИ АМЕРИКАНСКИ СЕМИТСКИ ИНТЕРЕСИ !!!!!!

42

Мда

преди 5 години

Чуди се на кой да пристане.На Тръмп ли,на Путин ли...На края ще му се израдват и двамата.Едновременно!

41

бай Иван

преди 5 години

Реджепа каза нещо,за да каже нещо,въпреки,че е бита карта като "икономист и политик"!

40

ДА БЕ ДА!

преди 5 години

Турчин се притеснява от клане, все едно му повярвах! По-скоро не може да ги бие и затова не напада. Турците са майстори в геноцида и кланетата, питайте всеки истински Арменец, Българин, Сърбин, Румънец, Унгарец, Грък, Сириец, Египтянин, Иранец, Иракчанин или Кюрд да ви каже, колко се притесняват турците от кланета.

39

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

38

Solar Power

преди 5 години

Нищо не мачка Ердо , но много скоро ще почне да мачка топките на всички :)

37

Анонимен

преди 5 години

Турция, която подкрепи някои бунтовници срещу режима на Асад, се надява срещата в Техеран по-късно тази седмица да доведе до положителен изход....Този да не подкрепя джихадистите а да се прибере в ко4инката си 4е ако го подпетят Кюрдите ще го зврът на ку4ето под опашката а там много см.ърди. Ако стане Ататюрк и види каква ко4ина направи от светската му държава която създаде през 1923 година ше го набу4и на кол и ще го зарови на 10 метра под земята.

36

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Ердо краварите.

35

Българин!

преди 5 години

Русия, Турция и САЩ могат спокойно ДА СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ! И колко по-рано, толкова ПО-ДОБРЕ ЗА ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ!

34

до 21

преди 5 години

Враговете на твоя враг не са твои приятели, най-много Ердоганя да ги изрита насам и да си имат и те държава некъде, *** в момента Ердоган е най-добрият ни приятел, спира всичко от Близкия изток, а ние сме със събути *** без Ердоганя умираме.

33

Анонимен

преди 5 години

ПЪК ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КЮРДСКА ДЪРЖАВА,АКО ИМА ЩЕ ИМА И РОМСКА,И ПОМАШКАИскрено ме разсмя приятел. Кюрдите са имали държава преди 600 години, помаците не са съществували тогава, а и те не са народ с корени и традиции, а една група хора с насилствено сменена навремето религия. Ромите ги им в цяла Европа и за последните 1000 години не съм чул да искат собствена държава. Ти си направо геополитическо инвалид приятел.