14

Нейде из 2000г

преди 5 години

Патрончетата алкохол бяха лев,а ''Виктори" скочи от 0,72 на 0,86 ст,после стана 1,20 и.т.н

13

Анонимен

преди 5 години

Най важното нещо български р оби е да си свободен духом.само народите свободни духом постигат всички други неща.но тъй като вие ниииикога не сте били свободни не го цените .и за това изглеждате щастливи......справка вгледайте се в овцете връщайки се от паша .те са тооолкова щастливи

12

шшш

преди 5 години

До Аз мразя стереотипиТВА Е ЯСНО!

11

Аз мразя стереотипи

преди 5 години

Един ден седнах с вуйчо ми в едно заведение. Той си поръча бира аз си поръчах сокче. И онази сервитьорката тя също така е и барманка ми се изсмя. Идваше ми да и забия един юмрук независимо че беше привлекателна. Не разбирам какво толкова смешно и странно има един човек да си поръча сокче вместо бира ? Някой хора си мислят че тези които пият сокче вместо бира са бебенца ? Мразя стереотипите. Аз съм просто един мъж който пие сокче вместо бира. Няма нищо странно в това.

10

Анонимен

преди 5 години

2000 година: Минимална заплата 110 лева, цена Виктори - 86 стотинки2018 година Минимална заплата 540 лева, цена Виктори - 5 лева.

9

Анонимен

преди 5 години

За *** било пиенето, а цяло лято обяснявате чужденците как се напивали на морето :) хахахха #обърканитетеориинабългарина

8

ПУШЕНЕТО И ПИЕНЕТО

преди 5 години

Пушенето и пиенето са за спрели, миризливи бай ***, отивайте в Турция или надолу някъде да се тровите и убивате!! Не в милата ни България!

7

Пет

преди 5 години

Да ви имам и проблемите! Пушенето и Пиенето са най важни за ***! А за наистина важните неща в живота Нямат пари! Като например да си оправят скапаните зъби! Да отгледат и възпитат деца.на които ако трябва и курсове да платят за подобряване на образованието им!

6

Анонимен

преди 5 години

2000-2004год. бутилка "Спирт" или "Завой клуб" бяха 7-10лв в чалготеката, за да се приберем заделяхме по 1лв за такси , беше около 3лв за 7 км нощна тарифа. "Викторито" нямаше и 2 кинта....Е заплатата беше от 120 минималната и да работиш за 350-400лв си беше добре, после цените тръгнаха нагоре .... Заплатите не толкова.

5

Анонимен

преди 5 години

Дори при ръст на цените 5 пъти.Минималната заплата януари 2000г е била 67 лева.Днес минималната заплата е 510 лева.Тоест покупателната спсобност е нарастнала.

4

Анонимен

преди 5 години

Това абсолютно НЕ Е вярно! Цените може да са нараснали 5 пъти, но същия период заплатите също са нараснали даже повече от 5 пъти. Тоест инфлацията е компенсирана със ръст на заплатите и реалната покупателна способност на населението е почти същата като през 2000г. Даже мисля че има покачване за повечето професии.

3

Коки

преди 5 години

Според мен, още трябва да се вдигнат, тази година може с 5 пъти още. И без това българинът така се е пропил, че мозъкът му е излетял.

2

Анонимен

преди 5 години

Изродииииииии !Едни малки радости имаме и ВИЕ И ТЯХ ЩЕ НИ ВЗЕМЕТЕ. ЖИВОТНИ !!!!

1

Анонимен

преди 5 години

И с колко се увеличиха заплатите във Видин , Русе , Карлово --нарочно не пиша София???