10

вгз

преди 5 години

Азг набирала скорост. Трябва да ида и да регистрирам ВГЗ и вероятно ще спечеля изборите...

9

тъпчо

преди 5 години

Намерете клипчета от речи на Сара Вагенкнехт, прави Меркел на бъз и коприва.

8

Анонимен

преди 5 години

*** управляват Европейския Съюз - тези семейство не са успели направят , а управят цял континет.

7

Анонимен

преди 5 години

Да вземат да обявят AfD извън закона и мазалото ще стане пълно.

6

Анонимен

преди 5 години

Имало нов кръг за изкупление - Макарон, Макаронка, Меркелица и Мей на суаре в Елисейските градини(3Д 4К) докато Бункер запълва трапа

5

Анонимен

преди 5 години

Стана очакваното. Дърпат заспалата Германия за опашката и викат дявола. Мустакатото ефенди май, не си е учил уроците . Мигранатите само преляха чашата ...надявам се да не се събуди фашизма, защото всички знаем, как ще свърши Европа. Германия не е държава за базици особено от смешни държавички, като торкееии.

4

Анонимен

преди 5 години

Скоро сирийците ще се върнат в Сирия. Германия трябва да плати няколко милиарда евро за възстановяването на Сирия. Ще има работни места и заплати за сирийците в Сирия. Така ще се спаси. Репарации или помощи за страните, които унищожиха. С концерти не става.

3

кукла

преди 5 години

Набира популярност АзГ, социалистите се люспят. Тия дни управляващите надигнаха глас, че германската Държавна сигурност трябва да подхване десните движения. Други даже отиват към забраня на тая партия. Някои управляващи техни колеги се опитват да възразят, че десните са демократично избрани. Но не смеят да се обаждат високо. Освен това малкото отворени дискусионни платформи в германските сайтове са вече почти затворени, че да няма споделяне на открити мнения в интернет.

2

Анонимен

преди 5 години

направили били безплатен концерт. това е така или защото никой не би дал и пет стинки за да ги чуе, или пък са били заплатени от черни, партийни каси на неолиберел болшевиките. а левият сектор в германия се занимава единствено с печелене на пари от лобиране за концерните, с канлджийство и с въвеждане на болшевишката чума с диктаторски методи. за нивото им на интелектуалност да не коментираме ровенето им в дъното.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво напред към спасението на Германия и Европа от ислямското нашествие .