32

Анонимен

преди 5 години

До venixГлупости!

31

Анонимен

преди 5 години

Тази статия стана рай за хомофобите. Не съм гей и не си падам, но няма как да подмина факта, че тук произнасящите се са май най - забитите и задръстени хора, които са коментирали тук. И големи моралисти и големи религиозни апологети. Хайде стига вече! Не мога да понасям това. Оставете всеки да бъде това, което е. Не е ваша работа кой какъв е. Истината е, че не си никакъв родител, ако причиниш подобно нещо на детето си - да го лекуваш от несъществуващи болести и да го осакатяваш.

30

1234% ПЕДАЛ

преди 5 години

До qwertДОРИ С ХИПНОЗА ТОВА НЕЩО НАДАЛИ Е ЛЕЧИМО ТЪЙ, ЧЕ СИ ...... МНЕНИЕТО В ........ , ЧЕ ОНЯ Е ИЗЛЕКУВАЛ НЯКОЙ :D

29

lelka

преди 5 години

Според мене и на изток и на запад хомосексуалните са еднакъв процент от населението. Еднакъв са били и преди години по всяко историческо време. Но на първо място е целта за продължаване на рода. И всички мъже по-рано или сега в източните държави са женени нормално, имат по няколко деца. А какво правят извън брака, дали в някой публичен дом или с някой приятел се удовлетворяват не се интересува никой. Но западната култура реши че хомосекса е сега целта на пропагандата. Е на ви ислямизацията тогав

28

venix

преди 5 години

Болест си е! Въпросът е, че е психическа болест и се лекува със самоосъзнаване!

27

ЕС-осовец

преди 5 години

Путин реши подобни проблеми като въведен закон срещу хомосексуалната пропаганда!! а чухте ли за католическите отчета - изнасилили 10-ки хиляди момченза последните няколко десетилетия - Ватикана се тресе от гей скандал с невиждани мащаби!!!

26

Анонимен

преди 5 години

ЗАБОЛЯВАНЕТО СЕ НАРИЧА ХИСТОЛОГИЧЕН ДИСБАЛАНС!СИГУРНО Е НЕЩО КАТО ФЕРОМОНИТЕ!!

25

Анонимен

преди 5 години

Пъстър свят, има всякакви хора, на мен не ми пречат хомосексуалистите, но не бих се зарадвала ако децата ми се окажат такива. Би ми станало много тъжно. Не знам, може би още не сме дорасли да сме истински толерантни.

24

Анонимен

преди 5 години

До qwert1000% ТОЧНО!ДЕТСКИТЕ В МОМЕНТА СА СУПЕР ГЕЙСКИ :D И СУПЕР ИЗВРАТЕНИ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!А ХРАНИТЕ ДЕТО ГИ ЯДЕМ СА СИ НАПРАВО ГМО РАДИАЦИЯ И ПОСЛЕ ЩО ГЕЙОВЕТЕ СКОЧИЛИ ДВОЙНО!

23

к0нсерва

преди 5 години

ами разбира се, повечето бели американци не са си загубили акъла и им е пределно ясно, че това е болест! само либерастите най-вече в ЕСССР, Канада, Австралия и Нова Зеландия са си загубили акъла и вярват, че пол няма или че има 3-ти пол.

22

Анонимен

преди 5 години

Гледах по една западна телевизия за един, като тийнейджър го превличали тези от мъжки пол, после след 20-тата година бил привлечен от жена и се оженил за нея. Осиновили си дете момченце, но жена му починала от рак. Дълго време си отглеждал детето, купил си малък самолет за обучаване на хора да пилотират, после втори, трети, станал милионер и пак бил привлечен от мъж. Омъжили се, това в Америка...И той твърди, че в някои щати са по-толерантни кам хомосексуалната му връзка, обаче в други не е така

21

Анонимен

преди 5 години

След като жените станаха феминистки на мъжете не им остава нищо друго освен да станат гeйвe.

20

Дедо

преди 5 години

До 19Ако си повярваш че си Наполеон може да поведеш армия от луди а иначе .... си е твой

19

qwert

преди 5 години

Ако щете вярвайте,но джендърският бум се дължи до голяма степен на детските филмчета на Дисни.В тях има скрити послания,които се регистрират от подсъзнанието и после се отразяват на поведенческо ниво.Когато бях малък едно от децата беше пристрастено към филмчетата на дисни,не ги изпускаше и вземаше да ги гледа и на касети от видеотеката,познайте какъв е сега.Прозорецът на Обертон се измести за 2-3 десетилетия чрез американските комедийни сериали със задължителен гей герой и сега това е нормалн

18

БАСИ

преди 5 години

Ча как да не се лекува ???В Чечня Кадиров *** лекува. Там те са рядкост. Появи ли се такъв . . . бързо изчезва. Трябва да се поучим от челния опит.

17

Анонимен

преди 5 години

Всеки да си бъде такъв какъвто е, стига да не пречи на другите.

16

Анонимен

преди 5 години

вярвате или не: за тези, които разпространяват тези психопатии по масмедиите трабва да се се потърси наистина много сериозно лечение.

15

Анонимен

преди 5 години

Браво! Има и нормални хора!

14

Анонимен

преди 5 години

Хората са затворени в неествената си среда, нямат досег със селото и природата гейовете ще стават все повече и повече общеcтвото насажда култ към феминизма във тия мегаполиси. Това не са хора, а зомбита.

13

Анонимен

преди 5 години

Защо да не вярвам? Щом в страна която се мисли за най - напредничавата съществуват и процъфтяват секти, когато един *** е просто един уникален *** тоест абсолютен невежа, когато още на летището първата работа на някой е да ти пробутва библия и други подобни защо да не го вярвам? Мислех, че това е минало но май не е . В днешно време да продължаваш да гониш хората заради цвета на кожата им и ли за сексуалната им ориентация е пълен идиотизъм. Америка... пфу, стига сте ми я хвалили