52

Анонимен

преди 5 години

хомосексуалността далеч не се среща само при хората а и в много други видове .

51

ined

преди 5 години

Късно е вече за лечение след като са вече увредени от ядене на ГМО с КокаКола - само евтаназията може да им помогне

50

М, да ...

преди 5 години

Има и една книга на български преведена за родителите на хомо-деца от сем. психолози от САЩ като, че бяха! Ролата на родителите е ог голямо значение!

49

NoName

преди 5 години

Смятам че както аз така и над 90% от населението на света НЕ ИМ ПУКА ЗА ХО-МО МО-МО И ТЕМ ПОДОБНИ ХОРА! Искаш да си ГЕ-Й Ок... Бъди какъвто пожелаеш!!!!! Ако искаш бъди на пророка мохамед ге-й зайчето - НЕ НИ ПУКА!!!! Просто живей си живота и не ни навирай и не ни налагай твоите ХО-МО глупости!!! Никой не ви харесва, но на никого не пречите, така че Have a nice day...

48

Анонимен

преди 5 години

Съвременната хомосексуалност в повечето случаи не е хормонално заболяване, а е със социални корени - феминиустката пропаганда и менталния натиск от страна на феминистките медии върху незащитените умове на децата, пропагандата в училищата извършвана от неморални учители, безморалните медийни "звезди", всичко това обърква младите хора и затова аз наричам това социално заболяване. За което сва виновни мазните маструбати с феминистичен произход, които от десетилятия не са имали нормален оргазъм.

47

Мдае

преди 5 години

Тва да си обратен е доказано , че се получава при психически травми в детството. Подобни хора имат нужда от психолог. Същото важи и за "трети пол" . Това е болестно състояние и е доказначо , че е така.

46

Анонимен

преди 5 години

При положение, че отклоненията от физиологическия пол не се считат за заболяване, то тогава и 6- ти пръст, втора глава и т.н. не трябва да се считат за заболяване. Очевадно е. Фактите не могат да бъдат сексисти, расисти и т.н. Имам предвид биологичните и физическите факти. Измеримите факти. Те са. Независимо дали на някой му отърва или не, те са верни и съществуват. Всичко останало са феминистки измислици за объркване на слабите мозъци.

45

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуалността и транссексуалността са заболяване. Всяко отклонение от биологическата сексуалност е психично или хормонално заболяване. И се нарича *** дисфория. Понеже е много трудно да се лекуват, някои лекари обясняват на пациентите си, че това не е заболяване, с което им помагат да живеят по - нормален живот. Но все пак това си е психично заболяване. И наистина се лекува трудно. Феминистките се възползват от ситуацията и натискат. Използват методи, които го предизвикват масово.

44

Teo

преди 5 години

Хомосексуализмът съществува и при животните. Ако изходим, че те нямат съзнание, то това е издънка на природата, защото са обречени на липса на поколение. НО, има и нещо друго - при животните хомосексуализмът е в ПЪТИ по-малък, отколкото при хората. Защото ние се влияем от околния свят, и когато излезе един такъв ******ст и започне да агитира сокроце соблаго много се хващат на въдицата. И настава Содом и Гомор. ******си сте, останете си такива, но не го агитирайте, моля!

43

xp

преди 5 години

Никой психично болен не осъзнава и не си признава че е болен. Затова, тези си подлежат на терапия, чисто и просто вървят срещу природата която ги е създала.

42

Solar Power

преди 5 години

Няма лошо бъдете каквито искате. Важното е да не ни натрапвате вашите идеали както веганите или разни ислямисти. Живейте си живота но ни оставете ние останалите да изберем да бъдем хетеросексуални месоядни хора.

41

свинята

преди 5 години

за да бъдете истински мъже трябва като мен поне по 1 кило свинско да ядете на ден!

40

до 50

преди 5 години

като си биеш тестостерон 2 неща се случват:1. тестисите ти атрофират и спира естественото ти производство но тестостерон2. тестостерона се "ароматизира" (това е биохимическият термин не се чудете) и се превръща в естроген, т.е. фактически биеш си тестостерон получаваш обаче естроген

39

до 45

преди 5 години

за това в Азия, всичко със соя го ферментират от соев сос до соево сирене - ферментацията разгражда фито-естрогена, обаче на запад всичко със соя, дори и соеви соес не минава ферментация. Това е умишлено и заговор - в България, вече в сумати хранителни продукти има "соево олио", което в медицината се използва за лечение на менопауза, защото с много високо съдържание на естроген - причината е, че естрогена не е водно, а мастно разтвриш и в олиото от соя е супер активен.

38

Анонимен

преди 5 години

Всичкото зло идва от САЩ.Войни, наркомания, проституция, джендарство, ***, всякакви обратни, деградация, унищожаване на човешките ценности, разврат.Това води до унищожаване на човешкия род, И тази страна някои наши заблудени оФце, и нереалезирали се гномчета ни я дават за пример.

37

Анонимен

преди 5 години

До до 37, част 1ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО ТИ НА 1100% ЩОМ ХОРМОНИТЕ СЕ ВЛИЯЯТ ОТ ХРАНАТА КОЯТО ЯДЕМ ОПРЕДЕЛЕНО ТОВА ВЛИЯЕ И НА ФЕРОМОНИТЕ НИ :DЕДИН МЪЖ КАТО СЕ НАТЪПЧЕ С ГМО РАДИАЦИЯ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ФЕРОМОНИ ИЗЛЪЧВА И УЛИЧНИТЕ КУЧЕ ЩЕ МУ СКОЧАТ!!!

36

до 37, част 2

преди 5 години

от там попада... в подпочвените води, а от там в питейната вода и селскостопанската продукция, т.е. само вода да пиеш в днещно време и все едно си на хормонална терапия за смяна на пола- Бисфенол-А, най-потентният синтетичен естроген е във всичко, храни, иглачки, дори в касовите бележки и през кожата за 0 време е в кръвта- Соя, чаша соево мляко има фито-естроген от сорта на 20 000 максимални дози за мъж. има майки веганки това го дават на бебето си момченце!!

35

Анонимен

преди 5 години

И сега какво да правим не разбрах? Да ревем ли за съдбите им? Всеки човек си има свои проблеми, но не занимава обществото с тях.Ако искат да се лекуват, ако искат да не се лекуват- Единственото, което искаме е да не ни се натрапват.

34

Анонимен

преди 5 години

До venixИ С 1 ГОДИНА САМООСЪЗНАВАНЕ ТОВА Е НЕЛЕЧИМО :D ТОВА НЕ Е НАРКОТИК , ЧЕ ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНО :D ТОВА Е ПРИРОДЕН ИНСТИНКТ!! ЛЪВЪТ ВИНАГИ ЩЕ СИ БЪДЕ ЛЪВ ДОРИ ДА ГО ОТГЛЕДАТ ХОРА ОТ МАЛЪК ПАК В ЕДИН МОМЕНТ ЛЪВА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ!

33

до 37, част 1

преди 5 години

не процента сега не е както "по всяко историческо време", защото химикалите с които ни тъпкат буквално превръщат мъжете в гейове:- атразин, хербицид, широко използван и в природата и при лабораторни изследвания, прави мъжките риби, жаби и дори големи животни като крокодили гейове- естродиол-а, съставката на противозачатъчните хапчета, което е естроген, т.е. женски хормон 90% се изхвърля с урината, пречиствателните станции за отпадъчни води, нарочно не го пречистват, от там попада...