72

пецата

преди 5 години

честно да си кажа не ме интересува кой с кого се такова, детето ми ако е гей това ще е трагедия признавам, но и по големи катастрофи има в живота от това, ако гей помага на хората и е добър човек нека си прави каквото иска под чаршафите ако не го демонстрира на улицата или стане активист, а има хетеросексуални но истински лоши по душа и действия спрямо хората

71

Анонимен

преди 5 години

Медиите да престанат да натрапват "съдбите" на тези нахални деградета.Които ги приема-приема,които не ги приема НЕ и ТОЧКА.

70

Да

преди 5 години

Общество в което мъжете имат женски качества - изнежени, лекомислени, капризни, неспособни сами да се справят със живота, а какво остава за семейството, а жените са агресивни, вулгарни, цинични, развратни, което са типично мъжки качества, такова общество е в пълна разруха! Оттук нататък вече се раждат такива последици, които са си просто извратености!

69

Анонимен

преди 5 години

Очевидно тази терапия е пълна идиотщина. Нека всеки си е такъв, какъвто си е. Тези хора не са чак толкова нещастни, те си имат своя кръг от хора, и повечето от околните ги приемат добре, стига да не наглеят в демонстрациите на сексуалността си.

68

Нищо ново

преди 5 години

Църквата е голям проблем за този, който приема ненормалното за норма. Така ще бъде до края! А тази огромна бройка "изневиделица" пръкнали се мъже със женско самосъзнание, слаби мъже, толкова слаби, колкото и развратните хетеросексуални, които нямат необходимото мъжество, стабилност на поведението и въздържание, показва само огромната нравствена язва на съвременната цивилизация. И пълната деградация на човека.

67

Бунак

преди 5 години

Според мен влечението към себеподобни полове си е заболяване и май няма лечение...

66

Бисексуален

преди 5 години

Грантаджиите скочиха като Матросов на амбразурата да бранят ЛГБТ общността! Всъщност голяма част от тях са минали под дъгата.

65

нтфнтгф

преди 5 години

Да, църквата определено е голям проблем, защото за някои християни да си гей или лесбийка е грях"Да пожелаеш дете не е грях.

64

bibbo

преди 5 години

мъжът си е мъж , жената си е жена и толкоз!

63

555

преди 5 години

Рядко безсмислена статия.

62

мдаа

преди 5 години

Че хомото е болест пишеше в учебниците по психиатрия през седесемдесетте години. Логиката е ,че ако се мислиш за Наполеон, не си в ред също толкова, колкото ако си мъж ,а се мислиш за жена. И понеже не ги лекуваха станаха толкова много ,че узакониха аномалията и сега вече я няма като болест. А терапията се състоеше в създаване на словен рефлекс-твоят пол предизвиква лекарствено отвращения ,правилния пол- лекарствено удоволствие.

61

Анонимен

преди 5 години

По този начин убиват семействата - основната клетка на обществото. То се подчинява на индивидуализъм и егоизъм, поощряват се похотта и разврата и то с една единствена цел - да се лишим от ценности, които да ни обединяват, да станем само консуматори на удоволствия, заплащани с пари. А парите ще ги дават един много тесен кръг хора, на които ще бъдем роби. Това е бъдещето, дами и господа! То е вече тук.

60

Анонимен

преди 5 години

До КурциоПредпочиташ да вярваш в християнски "ценности"? И да обясняваш как *** била създадена от реброто на Адам, но без да знаеш защо мъжете днес имат еднакъв брой ребра и от двете страни? Предпочиташ да вярваш, че радиовълните са "шепот на Бог", вместо да прочетеш и научиш какво всъщност са те? Предпочиташ да гориш на клада хора, които превръщат петрол в полиетилен? Понеже на теб ще ти е непонятно как е възможно? Тролееее, къде буташ хората към назадничавост и мракобесие?

59

Рали

преди 5 години

Българският Бай *** се чувства застрашен

58

Анонимен

преди 5 години

Браво! А тук ?

57

Един

преди 5 години

Напълно правилно е да ги лекуват. Пeдeрастията е отклонение, което няма място в обществото.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81В казармата беше пълно с гейове.Там процъфтяваха.

55

Анонимен

преди 5 години

Абе какви са тези глупости, да му бият хормони и за 2 месеца е нов човек. В нашия спорт от жените направиха мъже. Няма проблем. Терапията е неправилна, не е само на психическа основа.

54

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

53

М, да ...

преди 5 години

До 76 АнонименЕ и? Властна майка и липса на баща ето ти гей общество! вж. потърси книгата на психолозите-терапевти, ако се хване от родителите още в ранна възраст хомо наклоноста се преодолява !